Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 9
desiree spune:
am mai pus si noi poze frumusele de Octavian in album !
desiree si bebe Octavian
pozici
deeaA spune:
Buna seara!Revin dupa o criza neasteptata de colici,adica il durea burtica si mai se scancea dar asta m-a dat gata!Mi-e asa o mila de el cand se face ghem saracutul!
A-DEJU mersic pt. raspunsuri o sa caut si eu maine sa vad de care ceiut gasesc ca nu se mai poate.Ii dadeam SAB SIMPLEX dar am observat ca dupa ce ii dau parca plange mai rau(ori sunt eu nebuna-dar asa mi se pare)si de aceea am intrebat de acel ceiut.Iar cu masajul nu stiu la care dintre fete am citit ca-l face inainte de baita.
Am fugit ca e ora de baita.
deeaAde DAVID IONUT
luly spune:
Nici noi nu iesim pe vant afara, deci ieri n-am iesit afara. Cu toate astea azi am avut mucisori, habar n-am de la ce. Oricum acum suntem mai bine. Am sunat dr si ne-a dat tratamentul prin telefon, dar sunt multumita ca Isabela a raspuns bine la el.
Va las ca tb s-o schimb.
Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea(04.12.2003)
varsta Diana
varsta Isabela
poze
fatima spune:
almo, te astept la clubul monti..eu azi aveam 1.5kg in minus..in 5 zile mi se pare foarte bine..de mancat poti manca o groaza de chestii..eu de exemplu am mancat azi asa: dimineata fulgi integrali de ovaz cu lapte 0.1% grasimi, la pranz un ditamai carnatul de casa cu ardei copti, iar seara un castron de paste integrale cu sos de rosii..pe la 22.00 o sa manac fructe..poti manca aproape orice mancarica de legume (in afara de mazare, fasole, morcov, cartof si fara faina, normal), adica fasole verde, spanac, conopida, brocoli, etc. cu orice fel de carne..sau ciorbita de pui, de legume, fara paste sau orez..iar daca nu ai timp sa gatesti, cum nu prea ne lasa bebeii, regimul asta e ideal..poti manca branza, cascaval, orice mezeluri fara amidon sau zahar (pastrama de pui, jambon, costita afumata,etc), cu rosii, castraveti, omleta..
..nu afecteaza in nici un fel lactatia..ba chiar mi se pare ca am mai mult laptic..sau poate e doar o coincidenta..
dianocica, si eu aveam un san mai mic, pentru ca aveam mai putine canale, dar am pus-o sa suga mai mult din el, si parca s-au mai egalat..
masaj mi-a spus si mie pediatra sa-i fac inainte de baie, dar Eva are pielicica putin deshidratata, din cauza caldurii din casa, si nu vreau sa-i spal uleiul la baita..
azi am avut intalnire cu mamicile de la "pitici de ploiesti"..am fost cei mai pici-pitici..ceilalti copilasi erau mai maricei..pacat cu nu sunt prea multe mamici de nov-dec concitadine de-ale mele printre noi..roxana c isi crestineaza Calinul..
la fel si dandusa pe Crinutza..sunt in toiul distractiei..sa le fie intr-un ceas bun!!
fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h
Alexia27 spune:
Fetelor, ma bag si eu in vorba aici la voi. Legat de subiectul displazie - nu stiu daca mai e de actualitate- dar pot sa va spun ca mai nou nu se mai considera asimetria pliurilor ca semn de displazie, deoarece nu au legatura cu oasele ci cu tesutul adipos care nu e dispus chiar uniform. Asa ca cel mai bine ar fi, pentru cele care au indoieli sa faca o ecografie de sold. Va spun din experienta ca si eu am inghetat cand am vazut la fie-mea doua cute nu chiar la fel. Si i-am facut eco si gata, am dormit si eu linistita, ceea ce va urez si voua (fara misto)
Eileen Nicole
deeaA spune:
'seara ,din nou!Mai pot sa scriu si eu ca bebeul meu a adormit in sfarsit linistit(asta dupa baita,masaj si papica).Sper sa-l tina macar vreo 2 ore
PANAA parca tu erai cu dr.FLORESCU ROXANA,spune-mi te rog de cate ori a venit la tine acasica sau daca ai sunat-o tu sa mai vina,pt ca la mine n-a venit decat o data(si avem aproape o luna)si n-a mai venit,iar tel. nu i-am dat decat o data si nu mi-a raspuns.
Fug sa mai ma relaxez si eu putin inainte de trezirea printului si s-o luam iar de la capat cu plimbatul prin casa.Va urez o noapte linistita cu mult somn si cu putine colici.
deeaAde DAVID IONUT
aka spune:
Ana Mihaela de Panaa
David Mihai de Roxanica2006
baietelul lui Crykett
Rares Bogdan de Marinelaf
Astazi am implinit si noi o luna. Si am fost cuminti si ieri noapte. Doar ca are niste cosulete la fundulet si nu stiu cu ce sa-i dau. Am incercat cu Bepantene si Cutaden si nu trec. Asta seara i-am facut baie cu ceai de musetel. Sa vedem rezultatul.
Incerc sa ma duc la culcare ca vad ca a adormit si Cristina. Pupici la toata lumea si o noapte fara colici .
Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina
varsta Maria Cristina
aka spune:
DeeA iti raspund eu. Si noi suntem tot la dr. Florescu Roxana. La noi a venit acasa odata cand avea Cristina o saptamana. A examinat-o pe toate partile si ne-a spus ca e in regula. Apoi ne-am dus noi la cabinet cand aveam 3 saptamani cand am cantarit-o. Cand ne-a vazut ne-a zis ca vroia sa vina ea la noi a doua zi. O fi fost asa, sau a zis doar pentru a ne simti noi bine...Si ne mai ducem tot noi marti la cantar. Am incercat si eu sa o mai sun, dar nu a raspuns. Si i-am zis cand am fost la cabinet. Oricum spunea ca de sarbatori a fost intr-o zona fara acoperire .
Am mai pus cateva poze.
Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina
varsta Maria Cristina
danita spune:
salutare fetelor
raportam: si noi cedam psihic cu alaptatul . lui bb ii e tare foame eu nu am lapte indeajuns ......asa ca ultima cutie de galactogil care o am cumparata si pa alaptare , nu mai stimulez daca e bine daca nu, nu !
intrebare de la mine ptr voi : stiti vreun site unde gasesc produsele ( carucioare) de la Miniblue ?
pupici si fara colici
D
MIRONA : bb Tudor pupa asa rusinos pe bb Karina :)
BeBelusca
Donia spune:
Eu tot cu dureri de burta sunt, de cand l-am carat pe Cristi in scoica.
Yagmur, zici ca 4 kile are scoica, mai pun vreo 6 si de la bebele meu... am carat lejer vreo 10 kilograme... si mi-au spus ca n-am voie sa ridic nimic mai greu decat copilul. Of, trebuie sa avem grija, si mai ales cu spatele, ca la Roxana am cam tras cu durerile de spate, pe cand avea 1 an abia ma mai miscam.
Astazi m-am jucat cu Roxana de-a mama si copilul, desigur ca ea era mama si eu eram Roxana, si pe langa mine mai avea inca 4 bebelusi. Pe doi i-a alaptat, mi-a spus foarte serioasa ca nu ma lasa sa le dau biberon, ca numai tzitzi mananca, si si-a ridicat serioasa tricoul si i-a pus pe rand la tzitzi si le-a dat sa suga... Imi venea sa rad si sa plang totodata, era atat de mica si de serioasa!
Apoi le-a schimbat Pampersul, are cateva bucati care i-au ramas mici lui Cristi, si ma uitam cata indemanare are! Le-a pus Pampersul perfect, dar inainte i-a curatat cu servetel si le-a pus crema. Pe ceilalti doi m-a lasat pe mine sa-i pun pe olita, apoi m-a lasat sa le dau biberon... doar eram sora mai mare, ma pricepeam si eu la ceva.
Dupa care ne-a asezat pe toti in pat si ne-a citit o poveste, a avut mare grija sa vedem toti pozele... Si la sfarsit, dupa ce au adormit bebelusii, s-a dus in bucatarie si a adus cate o gustare pentru amandoua si am mai stat de vorba ca doi oameni mari.
Doamne, grozava a fost ora aia pe care am putut sa o petrec cu ea!
Oare cu Cristi ce o sa ma joc dupa ce va mai creste? O sa ne prefacem ca el e mecanicul sef intr-un garaj si eu voi fi ucenicul? Trebuie sa ma pun la punct cu tehnica pana atunci... aviz mamelor de baietei!
aka si marinelaf, felicitari pentru prima luna de viata a beblusilor vostri!
La Multi Ani Maria Cristina si Rares Bogdan!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)