Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Donia: ce tare ai fost! Super! Incearca sa-ti faci mai mult timp sa te joci cu fetita ta pt ca vad ca ti se bucura sufletul...tie..dar cu siguranta si ei! Si chiar ar trebui sa te apuci de mecanica...la drept vorbind si eu ar trebui sa fac acelasi lucru...dar poate ar fi mai indicat tati sa se joace cu ALin..ca si asa ma omoara cu emisiunile cu masini si motociclete, atat de pe posturile noastre cat si de pe Discovery. O sa-i dau tema de casa!!!
Noi raportam o zi linistita ieri cam ca toate celelalte din ultima vreme. Cred ca in mare parte am scapat de colici si sper nici sa nu mai revina.
Intrebare de baraj, pentru cele care nu alaptati la san: la ce varsta vreti sau ati inceput deja diversificarea??? Cu ce ati inceput??? Si cum procedati?? Cumparati sau faceti in casa sucul si pireurile respective??
A si mai am o intrebare: cum curatati bebeii de ceara din ureche??

Va pup pe toate.

poze

varsta lui Alin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

La Constanta e soare.. Acum sunt 8 grade dar la pranz vor fi mai multe.Ce ziceti ne intalnim azi la Tabacarie? Ramane ora 13.30? Dar unde anume in parc?

Multumesc fetelor care mi-au raspuns cu algocalminul. Am luat pana la urma k muream de durere dar am sarit peste o masa de alaptat. Acum nici eu nu stiu dc are sau nu efecte negative..dar asta e.Trebuie sa merg neaparat la stomatolog si sa nu mai aman.

Am vazut k ati scris despre conturul talpitei si al manutei. Noi i-am facut cu acuarele normale, dar la tub, k sa nu fie nevoie sa folosim apa pt diluare, caci nu se mai prindea pe foaia lucioasa a albumului.Nu cred k sunt toxice.Doar nu le mananca si intr-un minut l-am si spalat.Manuta n-a fost chip sa i-o desfacem. Tinea pumnul strans de zici k avea o avere acolo.

Cu un san mai mare si unul mai mic ma laud si eu si asta s-a intamplat datorita ranilor de la inceput.la stangul am avut mai multe si mai urate si il puneam mai rar la el. Acum a ramas mai mic da si lapte mai putin si bb cam stramba din nas cand il pun acolo.

Si in sfarsit am reusit si noi sa punem poze in album caci ne chinuim de cand ne-am nascut.Nu puteam face public albumul nostru si pace, asa k ne-am creat unn cont separat.

DandusaFelicitari pentru marele eveniment de ieri. Asteptam sa ne povestesti si sa pui poze.Pupici micii crestine.

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius

Mergi la inceput

Fetelor, ma alatur si eu celor care vor sa slabeasca. Nu stiu daca pe dieta Montignac sau pe alta, dar ceva trebuie sa fac, pt. ca ma ingras pe zi ce trece. Ca sa mobilizez si mai tare, mi-am facut un stiker cu greutatea actuala si cea la care vreau sa ajung...ca sa vad zilnic cat mai am de dat jos...poate asa ma vad ca sunt cat o scrofita si ma mobilizez...ca nu se mai poate...e jaleeeeeee....
Pentru inceput incerc sa elimin painea si mancatul dupa ora 19. Eventual poate ajuta si plimbarile cu bebe..ca in rest nu prea fac miscare deloc...serviciul il am la doua blocuri distanta...deci cam atat am de mers..iar in rest stau pe scaun la birou toata ziua...deci plimbari lungi si dese cu bebe.
Ce mai urmeaza? Azi am facut ciorba de varza...asa ca merg sa bag cat pot din ea...ca stiu ca slabeste...incercam si asta...sa vedem ce iese..
Voi cum stati?

poze

varsta lui Alin

greutatea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

raportam o noapte crunta.

de la 2 pana la 6 am stat eu cu ea - apoi tata-su - colici la greu.
Ce am mancat ieri? muraturi si usturoi
De la ce pote fi? de la ambele si de l nici una - se putea sa fie doar inca o criza de colici.

oricum - crunta

P.S. de cand nu-mi mai stimulez lactatia - am mai putin - dar e mai consistent - smantanos (va aduceti aminte ca ma plangeam ca am laptele cam apos).

pentru toti sarbatoritii zilei

avem filmulete noi

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

victooooriiiieeeee! e f buna lactoza pt constipatie !!!!

chris + alexandra

Mergi la inceput

Ma chinui cu stiker-ul pt greutate...incerc sa vad daca pot introduce date noi..

poze

varsta lui Alin

www.TickerFactory.com/weight-loss/wP8qy35/] br / " target="_blank"> greutatea mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mormelvio

Ma chinui cu stiker-ul pt greutate...incerc sa vad daca pot introduce date noi..

poze

varsta lui Alin

www.TickerFactory.com/weight-loss/wP8qy35/] br / " target="_blank"> greutatea mea

iar eu cu cel cu varsta

chris + alexandra www.TickerFactory.com/] br / http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10723 33/st/20061207/n/pisicuta alexandra/dt/7/k/5db0/age.png[/img" target="_blank">
varsta bebe alexandra
bebe alexandra

Mergi la inceput

Si eu ii dau lui ALin lactoza in ceai..tot pentru constipatie...dar degeaba...tot cu termometrul facem...asa ca...depinde de la caz la caz..
Sau sa-i pun lactoza si in biberonul de lapte??? Voi ce ziceti? Ca m-am saturat sa-l chinui la fiecare 24 de ore s faca kk...ca are crampe si nu-i place deloc...

poze

varsta lui Alin

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mormelvio

Si eu ii dau lui ALin lactoza in ceai..tot pentru constipatie...dar degeaba...tot cu termometrul facem...asa ca...depinde de la caz la caz..
Sau sa-i pun lactoza si in biberonul de lapte??? Voi ce ziceti? Ca m-am saturat sa-l chinui la fiecare 24 de ore s faca kk...ca are crampe si nu-i place deloc...

poze

varsta lui Alin

pe humana scrie ca se pune in lapte, si vad ca da rezultate

chris + alexandra www.TickerFactory.com/] br / http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10723 33/st/20061207/n/pisicuta alexandra/dt/7/k/5db0/age.png[/img" target="_blank">
varsta bebe alexandra
bebe alexandra

Mergi la inceput

Cred ca-ti lipsesc ghilimelele de la sfarsit si apoi paranteza...incearca asa...si te rog editeaza si mesajul de mai sus..ca s-a latit pagina sio e greu de citit...
pusi

poze

varsta lui Alin

Mergi la inceput