Grup de suport pt.slabire 5 kg.(7)
Raspunsuri - Pagina 9
Luna75 spune:
Eu de abia am sosit,incep sa citesc ultimele 2 pagini sa vad ce au mai facut fetele.
Olim,
felicitari pentru stelutele albastru-inchis
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
danitin spune:
Fetelor, merci de felicitari! Intr-adevar lipsa stresului de la serviciu - inca mai merg pana in 1 dar nu ma mai consum asa - isi spune clar cuvantul. Oricum am ajuns la eternele 70 de kg sub care nu am mai scazut de multa vreme. Asa ca targhetul de 68 va fi greu de atins dar sper sa-l raportez undeva la sfarsitul lui martie.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
Luna75 spune:
M-am bucurat sa vad atatea kg.minus.Felicitari la toate fetele.
Madalina,cand primesti bicicleta? Nu stiu daca iti amintesti de Lunanoua,a primit si ea o bicicleta eliptica de ziua ei luna trecuta si era foarte multumita.
ellej spune:
Eu am luat CLARINOL o cutie, dar n-am vazut nimic. Cred ca ff bun daca combini cu sport, or eu nici vorba de asa ceva. Vad ca pur si simplu nemancatul e singurul care merge.
oare cum e cu tinctura de soc?
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
Luna75 spune:
Danitin,cred ca si sfarsitul lui februarie poate fi target pentru cele 2 kg.Mult succes
caminik spune:
Eu am luat tinctura de soc si a fost ok ,am slabit,cred ca am sa iau din nou chiar daca e groaznica la gust.
Moira spune:
Salutare fetelor,
Ellej, Iuca, bravo pentru kilogramul in minus! Sa o tineti tot asa.
Eu am incercat acum multa vreme Slim Fast, un produs care chipurile inlocuieste o masa (un praf din care se facea shake) si in rest puteai manca normal. Eu am tinut regim si tot nu m-a ajutat. Pana nu mi-a dat un medic o reteta, nu am dat jos. Pacat ca s-a obisnuit organismul cu ea si nu mai merge.
Eu voi raporta greutatea abia duminica dimineata, ca atunci ma cantaresc.
Va pup.
O seara placuta,
Moira