Grup de suport pt.slabire 5 kg.(7)
Raspunsuri - Pagina 8
dulcetica spune:
quote:
Originally posted by cocufan
, rezista pe baricade dar nu face prostioare! nu e bine sa nu papi.
la petrecere alege ce ti se pare mai dietetic (legume, sunca, carne innabusita, cam atat) si putin daca poti. dar poti dansa muuult
Hi,hi..nu vrei sa mergi cu mine?Doua la o farfurie ,poate mai salvez ceva.
Moira spune:
Buna fetelor,
In primul rand, felicitari Danitim pentru kilogramul piedut.
Cocufan, cand eram acasa si eu aveam aceeasi problema: sotul nu manca pana nu mancam si eu. Asa ca seara mancam cot la cot, pana cand am luat masuri si am gasit doua feluri, pentru el papa ca pentru barbat si pentru mine salate.
Dulcetica, eu am simtit pe pielea mea ingrasarea dupa o cura drastica pentru ca eram atat de infometata dupa. E mai bun un regim mai relaxat.
Am incercat sa tim regimul Scarsdale insa mi-e greu sa nu mananc la pranz decat niste salata de fructe, mai ales ca lucrez si nu ma pot concentra, asa ca ce trebuia sa mananc la pranz mananc seara si invers.
Va pup si astept vesti bune,
Moira
ellej spune:
am scazut si eu 1 kg!
In fine, era si cazul. Doar ca mi-e cam teama sa ma bucur, pentru ca stiu cat de repede poate fi pus la loc. Sper s-o tin tot asa. Si nici nu pot spune ca ma chinui, pur si simplu mananc bine dimineata si pe la 2-3 si nimic seara.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
iuca spune:
Buna, ies si eu la raport. Cam tarziu cei drept (dupa o sapt de cand m-am hotarat) dar cu 1 kg mai putin. Eu sper ca daca slabesc mai greu, il pun la loc mai greu. Poate nu-l mai pun.
pentru toate ambitioasele.
vio
cocufan spune:
Moira, da si eu credeam ca am gasit solutia. pap inainte sa vina el acasa. pacat ca mai ciugulesc apoi si de la el. deh, a lui e mai bun.
olim spune:
ce slaba miscare la noi, unde umblati?
eu am mancat 250 grame de capsuni
si de cinat mai vedem noi![]()
o zi buna tuturor