Grup de suport pt.slabire 5 kg.(7)
Raspunsuri - Pagina 7
olim spune:
cocufan, capul sus si lasa cartofii prajiti la catei, tu manaca sanatos, ca vei avea timp sa infuleci si cartofi![]()
hai capul sus si multa ambitie, noi te sustinem toate

pussi spune:
danitinfelicitari pentru kg. in minus

Cocufanca sa fi in ton cu sotul tau, fa-ti tie snitel de vita, si asta papi, fara cartofi si fara paine

PUSSI
olim spune:
asa, manaci snitzelul fara cartofi.Incearca niste legume fierte, fasole verde, au mazare
o seara frumoasa tuturor
dulcetica spune:
Sa va mai spun ca azi era o emisiune la radio ,unde cineva citea dintr-o statistica efectuata ,care ajunsese la concluzia ca ....curele de slabire sint cure de ingrasare?Efectul curelor de slabire,mai ales cele agresive, este ca te ingrasi rau cind revii la modul de viata cotidian.
Eu am mai slabit 0.5kg.
Eu o sa fiu exceptia care confirma regula.
Simbata ma duc la un botez.In consecinta n-ar mai trebui sa maninc nimic pina atunci sa contrabalanseze efectul distructiv,ca in momentul in care eu vad farfurii pline cu bunatati am tendinta sa le golesc.
Suspect!
cocufan spune:
multumesc fetelor! 
am cedat doar la 6 fire de cartofi
. nu e rau la ce pofta aveam (sotului meu ii place sa povestim in timp ce papa ca trebuie sa lucreze si nu prea avem alt timp de pove relaxate). nu va mai spun ce stil are de a papa ca zici ca 
in fine, am rezistat rezonabil. m-am si spalat pe dinti ca am auzit ca iti taie pofta de mancare![]()
cocufan spune:
dulcetica, rezista pe baricade dar nu face prostioare! nu e bine sa nu papi.
la petrecere alege ce ti se pare mai dietetic (legume, sunca, carne innabusita, cam atat) si putin daca poti. dar poti dansa muuult
cocufan spune:
pussi, mie nu-mi place carnea de vita
, dar multumesc de suport.
olim, deja am cedat
. da´putea fi mai rau.
olim spune:
cocufan, las ca 6 cartofi nu e asa de mult, ii recupezi tu in alta parte, nu![]()
o seara frumoasa tuturor
merlinush spune:
Vreau sa ajung in prima faza la 60 kg apoi mai vedem. Deocamdata saptamina asta ma tin de programul Winsor Pilates. Fac seara 30 minute de miscare. Cu regimul nu pot nu stiu ce din cauza alaptarii. Dar dupa cum am spus nu maninc piine, bauturi acidulate,si incerc sa ma abtin si de la dulciuri
Marilena12 spune:
Mai, imi vine sa mor, am tinut o saptamana Scarsdale cu care mai slabisem inainte 4 kg in prima sapt, si acum nu am dat jos nici macar 500 g, ce sa mai fac? De infometat nu pot, ca ma alearga fie-mea zi-lumina, si abia fac fata cu vitamine si minerale zilnic...

. Cum sa mai fac? Ce regim sa mai tin, ma oftic rau...Parca nu merge nimic...
Mary si Anna Maria- 08.04.2006
Poze cu Anna http://new.photos.yahoo.com/marilenavladoianu/