Grup de suport pt.slabire 5 kg.(7)
Raspunsuri - Pagina 6
Luna75 spune:
Olim,felicitari si din partea mea pentru ca ai renuntat la cola.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
olim spune:
salutare tuturor
fetelor, multumesc pentru incurajari

a fost foarte greu la inceput, dar acum nu ii simt deloc lipsa, parca nici nu mai stiu ce gust are![]()
va doresc o zi fruoasa tuturor

ellej spune:
chiara.2005, cred ca daca nu faci abuz de indulcitori nu pot dauna prea tare, chiar daca alaptezi.
Fetelor, am sperante de ceva in minus. Cantarul arata tot 62, dar eu ma simt mai supla, sper ca in curand sa se vada si pe cantar.
Nu mananc dupa ora 5 nimic, inainte (adica dimineata si la pranz) manac zdravan
, nu dulciuri dar din pacate destul de indigest (imi place tot ce cade greu la stomac, ficat etc
). Cred ca ar trebui sa ma fortez sa pap si niste legume sau fructe.
Va pup si va tin la curent.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
Madachan spune:
Luna,multumesc pt. raspuns in privinta bicicletei.
Olim,bine ai revenit,sanatate si felicitari ca ai scapat de cola.Eu una nu beau sucuri de nici un fel.Doar apa plata,cat mai multa,sucurile nu-mi plac.
O veste proasta,am revenit la 52,5.Am pus la loc cele 600 gr care plecasera.Nu pot sa-mi dau seama de ce?! Am mancat sanatos...nu am abuzat cu nimic,zic eu....Sunt suparata ca nu reusesc de loc sa mai slabesc si eu putin.Sotul zice ca nu-s grasa deloc....numai la burtica ,care nu pleaca doar cu diete. Stiu asta,fac in continuare abdomene zilnic,iar de vineri o sa am si bicicleta epileptica.
Azi am mancat pana la ora asta o portocala,o banana,cam 150 gr de iaurt activia si catevva linguri de salata de boef cu f. putina maioneza.
EDWARD 29.11.2004
poze->
olim spune:
danitin, felicitari pentru kilogramul pierdut
Madachan, nu renunta asa usor, las or veni si vremuri bune si la tine.Ai sa vezi ca dupa ce incepi sa dai kile jos nu e mai opresti
o zi frumoasa tuturor

Madachan spune:
Olim,ce bine ar fii sa vina odata si vremea mea!
Danitin,felicitari! Sunt usor invidioasa.....vreau si eu!
EDWARD 29.11.2004
poze->
cocufan spune:
salutare fetele!
nu stiu altii cum sunt dar eu de la vremea asta uracioasa tot dau tarcoale frigiderului![]()
sa nu mai zic ca sotul m-a rugat sa ii fac cartofi prajiti cu snitele de porc si castraveti murati. de ce barbatii pot manca ce vor????
cocufan spune:
as avea nevoie de putin suport moral sa rezist tentatiei.
nu-si aduce nimeni aminte de ce sunt atat de rai cartofii prajiti si carnea de porc si...