Grup de suport pt.slabire 5 kg.(7)
Raspunsuri - Pagina 5
dulcetica spune:
N-am facut mare briza cu sportul pina acum desi mi-am propus de ieri.Slabitul relativ brusc nu v-a lasat pielea aiurea?
Nu sint foarte convinsa ca aceasta cura de soc e vreo minune in ceea ce priveste slabitul, dar sper ca macar din punct de vedere al detoxifierii sa aiba efect.O continui daca tot am inceput-o.
olim spune:
fetelor, multumesc pentru primire

sa stiti ca am 16 zile de cand nu mai beau coca-cola, si ma simt super bine
Sper sa ma tina mult![]()
Cat despre gemeni si kilelel in plus, vreau sa va spun ca intotdeauna am avut 58-60 de kile, doar in ultimii 4 ani, si mai ales aici in Spania m-am ingrasat asa tare, si de cate ori ma duc in Romania, eu slabesc.Abia astept sa ma duc si la vara![]()
o seara frumoasa tuturor
cocufan spune:
pt mine ca geaman, e valabila mai ales ultima afirmatie. rontai mult in perioadele de stres.
olim, ma bucur ca esti optimista.
dulcetica, nu abandona. trebuie sa fie ceva adevarat. sper.
luna, pt cele care se mentin, nu dai nimic, nimic?![]()
eu rezist pe baricade. of, e abia marti, a doua zi de dieta reala...
cocufan spune:
alias, bine ai venit. ai incercat sa inlocuiesti cola cu ceai verde? poate reusesti, mai ales daca inceci cu cel din comert. bafta!
olim spune:
eu cred ca e mai bine sa renunti direct la cola, exact cum fac fumatorii: de azi nu mai beau coa, si gata![]()
l-a mine a tinut
pana acum
cocufan spune:
sper sa va tina hotararea deoarece este foarte nesanatoasa si mai creaza si dependenta.
ancadragoman spune:
Olim ma bucur ca ai reusit sa renunti la cola.
Ti-am spus eu ca la inceput e mai greu....
Cum iti simti burta acum??????
Este mult mai bine ,nu?
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
Moira spune:
Si eu incerc sa renunt la cola, insa de fiecare data mi se face asa o pofta...Chiar cred ca da dependenta. Deocamdata saptamana asta nu am baut asa ceva.
Raportez ca ma tin de regim (un regim relaxat, e adevarat). Dimineata am mancat o felie de paine neagra prajita si am baut o cafea, la praz am mancat pui cu ciuperci si cartofi copti iar seara 3 pere cu 2 cubulete de emmental si un mar. Deocamdata nu mi-e foame.
O seara placuta
Moira
pussi spune:
salutare gagici!!!
olimma bucur ca te-ai intors si ca esti bine, ti-am simtit lipsa

eu nu am noutati, stagnez
va pup pe toate

PUSSI
chiara.2005 spune:
Fetelor am o intrebare, poate ma puteti ajuta. Dupa cum probabil am mai spus eu inca alaptez. Vroiam sa va intreb daca indulcitorii sunt permisi in perioada alaptarii? In perioada sarcinii citisem undeva ca erau permisi doar o anume categorie...oricum de frica am preferat sa nu utilizez...dar acum tare as vrea sa stiu daca as putea inlocui zaharul.