Grup de suport pt.slabire 5 kg.(7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Madalina,frumos cadou primesti de ziua ta.Se pare ca esti fata cuminte.
Din cate stiu eu bicicleta eliptica e cea mai eficienta.Banda de alergat e mai eficienta decat bicicleta in cazul in care esti o persoana activa,energica,dornica de eforturi considerabile.
Anca,felicitari pentru kg.pierdut si la cat mai multe.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Luna, multumesc pentru zodia fecioarei, si eu sunt in aceasta zodie si ma regasesc im mare parte doar ca se cam"leaga" de mine dac abuzez dar numar caloriile la greu si fac fata pana la urma.Eu la raport anunt ca stagnez...din pacate dar ma bucur totusi ca am avut chef in familie, a facut fiul meu un an si se putea si mai rau.
Saptamana asta o sa fiu mai atenta cu alimentatie, eu diete speciale nu mai tin, mananc mai putin si cu toate ca nu-mi prea place sportul....o sa fac mai multa miscare. Acum ca stau la parintii mei cgiar am mai mult timp liber si o sa ma apuc de alergat.
Felicit fetele care au slabit la cat mai multe kg jos.
Pun si eu cateva poze ca sa ma laud cu piticul meu http://www.dropshots.com/silvi2

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Salutare,

Incerc sa adopt un nou regim pentru ca sa scap de uratele astea de 3,5 kg depuse pe solduri si sper sa mearga. In definitiv nu sunt multe, insa se tin ca scaiul.

Luna75, ai dreptate, nu par a avea nevoie de slabit, insa conformatia mea o cere (forma de triunghi-trunchiul mic si soldurile mari, nu neaparat late ci grase). Eu am fost grasuta, adica aveam 63 kg si am reusit sa slabesc 12 si de aceea nu le mai vreau inapoi.

Le felicit pe fetele care au reusit sa slabeasca si bafta in continuare.

O zi buna,

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Luna te pup si multumesc ptr floricica

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caminik spune:

Buna dragutelor!Si eu am mai slabit 1kg,cam putin cei drept,dar merge si atat avand in vedere ca afost ziua fetitei mele si nu m-am putut abtine de la tort.De acum am sa fiu mai atenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
am trecut sa va salut si sa va spun ca ma intorc dupa o saptamana de amigdalita, cu forte noi si gata de lupta.
Va pup pe toate si la cat mai multe kile jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caminik spune:

Bine ai venit OLIM!Mi-am inchipuit ca trebuie sa fi patit ceva pt ca nu ti-am mai citit mes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Olim,bine ai revenit si din partea mea.
Moira,ma bucur sa citesc ca te simteai grasuta la 63 kg.,deoarece au am aceeasi inaltime ca si tine si pana nu demult ma simteam bine la 60-mi-ai dat aripi ca sa nu ma las.
Din pacate eu slabesc foarte greu,chiar daca nu exagerez cu mancarea,iar sport fac aproape zilnic.
caminik,iti pun si tie imediat floricica n\binemeritata si sa speram ca vor veni mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alias spune:

Buna!
Ma primiti si pe mine?
Cu cele 72 kg ale mele pe care nu reusesc sa le scad, desi am nascut acum aproape 7 ani?
Si -geamana fiind- nu pot scapa de dependenta de Cola light drept pentru care nu pot slabi mai mult de 3 kg pe care le pun la loc cu o viteza........mamaaaaa mamaaaaa

Gemeni

Se numara printre norocosii care isi mentin aerul tineresc si o silueta fara probleme pana la adanci batraneti. Vioi si nelinistiti, se misca mult si au arderi bune. Nu sunt lacomi, preferand diversitatea in locul cantitatii. Devin supraponderali numai din intamplare, atunci cand horoscopul personal are configuratii specifice in acest sens.

Dieta Trebuie sa evite consumul de produse fastfood. Sunt la indemana si pot fi ingurgitate "din mers", e adevarat, dar contin multe grasimi. Atentie, de asemeni, la racoritoarele dulci si acidulate, pentru care Gemenii au o mare slabiciune (zaharul lor aduce calorii nedorite). La nevoie, pentru reglarea greutatii, pe langa restrictiile amintite se recomanda si o zi pe saptamana (numai) de fructe.

Miscare Guvernati de Mercur, zeul cu aripi la picioare, Gemenii se misca nonstop. Intrucat sunt agili si indemanatici, le convine perfect tenisul sau ping-pongul. Dar accepta cu entuziasm si dansul, hoinarelile cu bicicleta, raidurile pe role sau banalele plimbari pe jos - orice, cu conditia sa aiba companie.

Alte sugestii Au impresia ca fumatul sau rontaitul ii calmeaza. Ar fi de o mie de ori mai castigati daca ar invata doua-trei tehnici de relaxare bazate pe exercitii de respiratie.

[/quote]

Alias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Am venit si eu la raport.
pana acum stagnez la 60 , dar nici nu fac nimic sa se schimbe ceva.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput