Grup de suport pt.slabire 5 kg.(7)
Raspunsuri - Pagina 3
danitin spune:
Am slabit 1 kg!!!!
Meniul de ieri: dimineata - o felie de paine cu salata de vinete si cafea fara zahar, ora 11.00 un pahar cu suc de portocale proaspat stors, amiaza - o firgaruie din piept de pui si ciuperci, seara - o felie de paine cu salata de vinete. Plus ca am fost o ora la sala, nu m-am agitat prea tare doar cat am simtit eu ca pot. Azi de dimineata am mancat o felie de paine prajita cu branza tofu si cafea fara zahar, la amiaza spanac, seara ciuperci la gratar si vreau sa merg la patinaj.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
pussi spune:
Danitin, Chiara2005felicitari pt. acel kg. in minus

Eu m-am cantarit, dar am tot 56kg, dar vestea buna e ca aseara au incaput pe mine niste jeans, tare dragi mie, pe care nu ii mai puteam purta, acum as sta numai in ei![]()
![]()
olim pe unde esti??

cocufaniti tin pumnii azi la gine

O saptamana frumoasa la toate!!!

PUSSI
Luna75 spune:
Frumos inceput de saptamana pentru fetele ambitioase cu multe kg.minus si multe floricele.Felicitari pentru
Danitin,dulcetica,chiara
Eu inca stagnez,dar promit ca voi incepe o cura serioasa dupa 10 februarie,pana atunci incerc sa mananc sanatos dar in cantitati putin mai mari,pentru a primi combustibilul necesar pentru antrenamentele pe care le fac pentru a participa la o cursa de semimaraton (alergare-21 km.)in prima saptamana a lui februarie.
Moira,te-am trecut pe lista si vazand datele tale ma intreb daca nu esti prea drastica cu tine,la inaltimea ta cred ca arati perfect cu kg.actuale.
Danitin,m-am bucurat sa vad ca ai revenit in forta si nu te lasi.
pussi,pantalonii de jeans sunt si in cazul meu reperul.Felicitari ca te simti bine in ei-eu mai am...
cocufan,sa auzim vesti bune.Mult noroc.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
pentru Moira si dulcetica
Fecioara
Fecioarele grase sunt un nonsens. Se intalnesc atat de rar, incat categoria aceasta poate fi ignorata. In primul rand, simbolic vorbind, Fecioara este o fiinta zvelta si delicata. Apoi, acesti mercurieni nu sunt lacomi, mananca prudent, usor si natural, sunt grijulii cu sanatatea si au un consum nervos atat de intens, incat nu "pun" pe ei, pur si simplu.
Dieta Regimurile de slabire sunt specialitatea lor. Sunt dieteticieni sau nutritionisti innascuti, pentru care cuvinte precum "lipide", "carbohidrati" sau "proteine" n-au secrete, care iti spun imediat ce aliment e mai bogat in fier sau in vitamina C. Nu ai ce sa le recomanzi - ei iti pot da sfaturi tie. Daca vor sa-si ajusteze silueta (cu sau fara motiv), apeleaza la post, preparate din plante, meniuri vegetariene sau, pur si simplu, isi numara caloriile.
Miscare Nu le prea place sportul, dar sunt harnici, se agita mult si astfel se mentin in forma. Le-ar prinde bine si o activitate fizica relaxanta, care sa le valorifice abilitatile, de pilda: ping-pong, scrima, minigolf. Sau, pentru ca iubesc animalele, ar putea sa-si ia un caine, care sa-l scoata regulat la plimbare.
Alte sugestii In afara de fitoterapie, li se potriveste si homeopatia. Aceasta raspunde naturii lor ordonate si punctuale, precum si interesului innascut pentru detaliu.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Madachan spune:
quote:
Originally posted by Carmen_Marieta
Buna dimineata fetele, ma alatur si eu voua dupa ce v-am citit mult discutia de pe forum .
Eu la inceputul anului aveam 77 kg, am inceput o dieta disociata pe mese din 08.01 si am reusit sa dau jos 2kg. Dar in aceasta perioada am fost nevoita sa mnanc putin tort, sa beau un pahar de vin deoarece a fost ziua mea si aveam musafiri si nu puteam sa ma uit la ei cu paharul cu apa plata.Oricum sunt hotarata sa dau jos cam 10-15 kg.
NU MA LAS!!!!
Poze nunta..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
Bine ai venit si la cat mai multe kg jos! La multi ani pt. ziua ta! Vineri e si ziua mea si tare mi-e frica ca n-o sa ma pot abtine de la tort.
EDWARD 29.11.2004
poze->

Madachan spune:
Felicitari fetelor care au slabit!!!!
Dau si eu raportul.....tot -600gr ,atat ,mor de oftica ca scap de kg asa greu. Deci 51,9kg.
Azi la mic dejun -cereale cu alte si o cafea neagra
Pe la 12 -cam 100gr de branza dulce ,in jur de 100 cal. si inca o cafea
Mai tarziu inca nu stiu,dar tot ceva usor. Sa fie de vina rontaitul merelor intre mese?De aceea sa slabesc asa de greu?
Am intrebat si eu de o bicicleta ....o sa-mi i-a sotul de ziua mea,dar inca nu stiu care e mai buna? Sau o fii mai buna banda de alergat??
EDWARD 29.11.2004
poze->
ellej spune:
OLIM!!!!!!!Raportul!! 
Pana una alta, eu raportez tot 62 de kg; de o saptamana nu mai mananc dupa 5, deocamdata n-am slabit, dar vreau sa continui. Citeam ca cineva foloseste tinctura de soc; da rezultate? poate iau si eu.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
ancadragoman spune:
Am si eu un kg in minus,deci am 79 de kg.
Pup ambitioasele
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
cocufan spune:
raportez: m-am mentinut. de azi am inceput dieta de anul trecut cu mici modificari. sper sa am rezultate ca vreau si eu o floricica pe acolo.
cat despre gine nu pot sa spun decat ca desi am ajuns la timp, aveam vreo patru doamne in fata mea si am renuntat ca imi era tare foame.
am sa merg miercuri.
felicitari fetelor care au slabit (sunt usor invidioasa dar m-am ambitionat)