Grup de suport pt.slabire 5 kg.(7)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Buna dimineata fetele, ma alatur si eu voua dupa ce v-am citit mult discutia de pe forum .
Eu la inceputul anului aveam 77 kg, am inceput o dieta disociata pe mese din 08.01 si am reusit sa dau jos 2kg. Dar in aceasta perioada am fost nevoita sa mnanc putin tort, sa beau un pahar de vin deoarece a fost ziua mea si aveam musafiri si nu puteam sa ma uit la ei cu paharul cu apa plata.Oricum sunt hotarata sa dau jos cam 10-15 kg.
NU MA LAS!!!!

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Eu continui cu tinctura de soc si desi pe prospect scrie ca provoaca diureza eu n-am resimtit.Am slabit 2 kg,deci am 56 k,g insa nu stiu daca sa pun pe seama socului deoarece am mincat foarte putin.Ma asteptam sa slabesc mai mult pentru ca-mi chioraiau matele de foame... Mi-a spus cineva ca se micsoreaza stomacul si nu mai simti nevoia sa maninci exagerat,in sensul ca nu mai e loc . Ce parere aveti?Eu stiam ca se invata organismul cu un aport redus de calorii si apoi cind depasesti acest nivel depui fara limita.
Mie imi e teama de zilele de simbata si duminica,deoarece stind acasa intervine fenomenul de ciuguleala.Deocamdata am rezistat eroic.
De miine incep sa fac si exercitii si sper ca efectul sa fie remarcabil.
Voi simbata si duminica cum rezistati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Carmen Marieta,bine ai venit in grupul nostru si mult succes
dulcetica,felicitari pentru cele 2 kg.pierdute,in mod sigur ai slabit pentru ca ai mancat putin,plantele medicinale au efect dupa o perioada mai lunga de timp
Olim,pe unde esti?tot cu Monti?
Moira,cand pleci de acasa e normal sa iei putin in greutate,datorita schimbarii regimului alimentar.Mult succes cu sportul
kriss,sigur vei avea rezultate foarte frumoase

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Moira,te rog sa imi dai din nou datele tale deoarece am refacut lista si se pare ca te-am uitat
merlinush,te rog sa imi spui la cate kg.iti doresti sa ajungi

Mergi la inceput

pentru cocufan si caminik,gemenute ca si mine

Gemeni

Se numara printre norocosii care isi mentin aerul tineresc si o silueta fara probleme pana la adanci batraneti. Vioi si nelinistiti, se misca mult si au arderi bune. Nu sunt lacomi, preferand diversitatea in locul cantitatii. Devin supraponderali numai din intamplare, atunci cand horoscopul personal are configuratii specifice in acest sens.

Dieta Trebuie sa evite consumul de produse fastfood. Sunt la indemana si pot fi ingurgitate "din mers", e adevarat, dar contin multe grasimi. Atentie, de asemeni, la racoritoarele dulci si acidulate, pentru care Gemenii au o mare slabiciune (zaharul lor aduce calorii nedorite). La nevoie, pentru reglarea greutatii, pe langa restrictiile amintite se recomanda si o zi pe saptamana (numai) de fructe.

Miscare Guvernati de Mercur, zeul cu aripi la picioare, Gemenii se misca nonstop. Intrucat sunt agili si indemanatici, le convine perfect tenisul sau ping-pongul. Dar accepta cu entuziasm si dansul, hoinarelile cu bicicleta, raidurile pe role sau banalele plimbari pe jos - orice, cu conditia sa aiba companie.

Alte sugestii Au impresia ca fumatul sau rontaitul ii calmeaza. Ar fi de o mie de ori mai castigati daca ar invata doua-trei tehnici de relaxare bazate pe exercitii de respiratie.

Mergi la inceput

kriss,poate iti vor folosi si tie recomandarile pentru Balanta

Silueta supla si gratioasa din tinerete tinde sa se implineasca la maturitate si sa se ingreuneze vizibil dupa patruzeci de ani. De vina sunt sedentarismul si incapacitatea de a rezista tentatiilor. In fata delicateselor, Balantele sunt, practic, fara aparare. Iar acestea le rasplatesc simpatia depunandu-se exact pe fese si coapse.

Dieta Intrucat au foarte mult simt estetic si vor din rasputeri sa placa, pana la urma vor consimti la unele restrictii. In primul rand, trebuie sa spuna adio zaharului si dulciurilor, care altereaza formele si predispun la diabet; de asemenea, si fainoaselor. Nici vorba de regimuri dure - tulburarea brutala a echilibrului le afecteaza sanatatea. Se pot axa pe zarzavaturi, peste si pui si, periodic, pot face cure de ceaiuri sau de fructe

Miscare Nu exista prea multe metode prin care poti convinge Balantele sa faca miscare. Totusi, fiindca s-au nascut cu ritmul in sange, salvarea ar putea sta in dans, aerobic, stretching, balet sau gimnastica ritmica. Uneori, merge si tenisul sau inotul. Compania este foarte importanta, iar ideal ar fi sa participe si partenerul.

Alte sugestii Doi-trei litri de apa pe zi sunt obligatorii: spala rinichii, fac tenul frumos si, mai ales, taie pofta de mancare. Periodic, se vor face cure de oligoelemente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Pune te rog si pentru fecioara .Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Luna75, nu e nimic ca m-ai uitat, asa zic si eu ca o iau de la inceput. Am 1,69 m, 55,5 kg si vreau sa ajung la 52. Faza este ca inainte de sarbatori ajunsesem la 53,5 de la 56 iar acum hop cu 2 kg in plus. . Iar in delegatie, pentru ca nu am timp de nimiC, mananc numai porcarele.
Si eu sunt in zodia fecioarei si as vrea horoscopul acela fain.
Fetelor, bafta!

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Raportez si eu: doar 1 kg in minus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

multumesc luna75!
inca nu dau raportul ca am uitat de dimineata sa ma masor.

azi merg la gine. sper ca am scapat de chist.

sa avem o saptamana usoara si fara tentatii!

Mergi la inceput