Grup de suport pt.slabire 5 kg.(7)
LISTUTZA CU NOI, AMBITZIOASELE
1.Sorina Alexa :45,5 kg -> 45 kg 
2.chiara.2005: 83kg -> 65 kg 

3.caminik: 85 kg -> 70 kg 

4.kriss79: 86 kg -> 75 kg 

4.Carmen Marieta: 75 kg -> 65 kg 

5.iuca: 75 kg -> 60 kg 

6.lorelai-lorelai :59 kg -> 54 kg 

7.ellej:62 kg -> 53 kg 

8.Danitin:72 kg -> 67 kg 

9.kriss79: 86 kg -> 75 kg 

10.pussi: 58 kg -> 53 kg 

11.caminik: 85 kg -> 70 kg 

12.dulcetica: 58 kg -> 50 kg 

13.cocufan :59 kg-> 50 kg 

14.Luna 75:62,5 kg -> 57 kg 

15.mama lia: 60 kg -> 57 kg 
16.Moira: 55,5 kg -> 52 kg 
17.ancadragoman: 80 kg -> 60 kg 
18.irinuta78: 70,8 kg -> 55 kg 
14.Madachan: 52,5 kg -> 47 kg 
15.Olim: 87 kg -> 75 kg 
![]()
![]()
16.silvi_2005 :62 kg -> 57 kg 
17.merlinush: 67,5 kg -> 60 kg
18.didi-anda: 58 kg -> 48 kg 
19.bidu75:80 kg -> 65 kg 
20.acina: 60.5 kg -> 58 kg
21.Marilena12 :70 kg -> 60 kg 
22.didiuta: 62 kg -> 56 kg
23.Cezarine:63 kg -> 59 kg
24.zouzounaki :67 kg -> 57 kg
25.inaC: 80 kg -> 64 kg
26.karinabianca: 57 kg-> 53 kg
CASTIGATOARE
luna ianuarie chiara.2005 
Toate fetele care si-au atins obiectivul vor primi 
Fetele care au pierdut cel mai multe kg pe luna trecuta vor primi 
Fiecare kg.pierdut va primi cate
– nr.florilor din dreptul numelor indica nr.kg.pierdute
Orice kg in plus va fi sanctionat cu ![]()
Cea care se ingrasa peste nr.de kg.de unde a plecat initial(cea mentionata pe listuta va primi
- rusine mare !
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Raspunsuri
kriss79 spune:
helou
am revenit..sunt hotarata ca de luni gata, incep dieta!
dar weekendul asta cred ca imi fac toate poftele![]()
va pup
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Incercari bebik
Cristina
Luna75 spune:
kriss,foarte frumos!Mult succes!
Te-ai gandit la o dieta anume?
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
pussi spune:
saluti!!!
Luna 75 multumim pentru noul capitol si sa fie cat mai multe

Eu sunt bine, ma mentin la 56 kg.,azi am mancat citeva alune..putine, si acum peste, fara paine, fara cartofi doar cu lamaie!!! Maine si poimaine ma musafiri si trebuie sa gatesc
o sa vad cum fac fata ispitei.
Krissiti urez bafta de luni!!!
Va pup pe toate si va urez weekend placut

PUSSI
cocufan spune:
salutare fetele!
am amanat si eu pe luni o dieta mai serioasa (pana acum am evitat prajelile si mesele dupa 18).
va doresc un sfarsit de saptamana placut si cu cat mai putine tentatii!
kriss79 spune:
pendulez intre doua ..cea disociata,dar nu cu trei zile, ci o zi lactate, o zi fructe, o zi carne samd..
A doua ar fi ceva de genul asta: dimineata..1 ou fiert, la pranz gratar cu salata si seara fructe/iaurt..
De sapt urmat voi incepe si electrostimularea, termo sauna si masajul..sper sa dea roade!
Va tin la curent!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Incercari bebik
Cristina
cocufan spune:
criss, eu daca imi permiti, te-as sfatui sa optezi pentru a doua. e mult mai sanatos disociat pe mese decat pe zile. succes!
pussi spune:
krisssi eu sunt de acord cu cocufan, eu am urmat o dieta disociata de 5 zile si in ziua 4 m-am simtit fara putere si cu ameteli si stari de lesin - asta am patit eu
tu faci ce vrei.
PUSSI
Madachan spune:
Buna,fetele!
Si eu ametesc de la disociat,nu pot tine mai mult de 2 zile.
Luni e raportul? Eu cred ca doar 1 kg in saptamana asta am dat jos....nu-i nimic e bun si asta.Oricum ma cantaresc luni dim....ca pana ieri m-am cantarit zilnic si am cam fost dezamagita.
Mananc cat se poate de sanatos de o sapt.,dar talia tot grosuta e....fac si abdomene zilnic.Vineri e ziua mea si sotul mi-a promis o bicicleta ...aici vine intrebarea,CARE E MAI BUNA???CE OPTIUNI SA TREBUIE SA AIBA?ajutati-ma....
EDWARD 29.11.2004
poze->
merlinush spune:
Scuzati ca am lipsit o perioada de pe forum. Dar acum revin si va spun si cite kg am (ca doar am primit cintar). Am acum 67,5 kg.
Moira spune:
Buna luptatoarelor,
Am revenit din delegatie cu un kg in plus, acel kg pe care l-am slabit cu greu in 2 saptamani in decembrie. I-am declarat razboi, desigur, incepand de luni de dimineata
. Nu stiu ce regim o sa adopt, probabil un regim nou-nout, ca sa vad daca da rezultate mai repede, insa mai mult ca sigur o sa incep un program sustinut de fitness acasa dupa DVD-ul cu Cindy Crowford si Radu (Luna75, ai avut dreptate e tare greu programul
) dar si la sala. Ceva tot trebuie sa dau jos, ca doar vine vara.
Eu mai am o problema: mi se pare (sau asta e realitatea
), ca, desi am aproape aceeasi greutate, m-am deformat si sunt mai grasa si mai pufoasa
. Sa fie oare de la lipsa de sport care a determinat lasarea si labartarea muschilor?
Pussi si Kriss, si mie mi s-a intamplat sa am stari de lesin si sa fac hipoglicemie de la anumite regimuri. Se pare ca unele persoane nu suporta lipsa sau aportul mic de proteine si de aceea trebuie adoptata o dieta bogata in proteine.
Cam atat de la mine!
Va pup si spor in toate
Moira