Grup de suport pt.slabire 5 kg.(7)
Raspunsuri - Pagina 10
Luna75 spune:
Moira,tii cumva o dieta personalizata?
Cu sportul cum merge?
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Madachan spune:
Buna dimineata!!!!
Luna,azi primesc bicicleta!! Uraaaaa,de abia o astept!
EDWARD 29.11.2004
poze->
Moira spune:
Luna75, nu pot zice ca acum tin un regim personalizat, ci o combinatie sau un Scarsdale un pic modificat (pentru ca nu pot sta nemamcata la pranz).
Am tinut un regim personalizat, in sensul, ca l-am obtinut de la un medic care stia de problemele mele cu anemia si altele si a fost bine. Era bazat pe proteine, asa ca nu eram tot timpul lesinata si am si dat jos 12 sau 15 kg, nu mai tin minte exact (se intampla acum vreo 10 ani). Poate eram si mai tanara pe atunci, cine stie.
Madachan, felicitari pentru bicicleta. Sa o folosesti cu drag si spor.
Eu raportez ca ma tin tare pe pozitii. Vreau ca la vara sa ma simt bine in costumul de baie!
O zi buna,
Moira
chiara.2005 spune:
M-am cantarit in dimineata aceasta si am cu 2 kg in minus. Sper sa le pastrez pana luni dimineata cand ar trebui sa le raportam :)Succes in continuare fetelor!
ellej spune:
caminik, mercic de raspuns. Nu stii de un de s-o cumpar? Am fost la Ki-life in amzei, ca mi-e mai la indemana, dar n-aveau. Tu de unde l-ai luat?
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
olim spune:
la mine arata cantarul 85, dar mi-au venit rusii si ma simt asa umflata.Oricum se cunoaste foarte tare la pantaloni, si asta ma bucura mai mult decat cantarul
am mancat 250 grame de capsuni deja.
V urez o zi frumoasa
Madachan spune:
Moira,multumesc!
Chiara,felicitari!
Olim,ce dieta tii? Am observat ca mananci capsuni ,e vreo dieta bazata pe fructe?
Fetelor,diseara se lasa cu tort la mine....sper sa nu mananc mai mult de o felie mica.
EDWARD 29.11.2004
poze->
kriss79 spune:

Azi la 3 juma ma duc la prima sedinta de termosauna si electrostim. Deja am inceput sa mananc mai putin si incerc pe cat posibil sa iau o gustare dim..ca sa nu ajung acasa flamanda si sa devorez frigiderul. M-a cantarit la salon(se astepta sa am mai mult cand m-a vazut..)si am un procent de 40% grasime..ceea ce e cam mult pt. varsta mea..cica trb. sa fi avut in jur de 20-25%..
Va tin la curent cum merge treaba.
ps.nu am mai aparut pe aici..de fapt nu am indraznit intrucat nu am pierdut nici un kg..doar sute de grame ce se depuneau a doua zi..!
Dar I`m back!![]()
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Incercari bebik
Cristina
olim spune:
eu tin Monti, dar au aparut capsunii si manac cat pot de mult, ca is mare amatoare de capsuni si cirese![]()
Carmen_Marieta spune:
Buna seara fetele, ma bucur ca ma-ti primit alaturi de voi in
. Eu am mai dat jos 1 kg, incepe sa se cunoasca la hainute, dar singura sansa sa dau colaceii de pe burtica e sa fac abdomene...si asta cam de prin martie ca pana atunci nu am cum ... sunt prea obosita.. dar reusesc eu pana la vara...
Pupici tuturor.
Poze nunta..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.