Grup de suport pt.slabire 5 kg.(7)
Raspunsuri - Pagina 11
Moira spune:
Buna fetele,
Felicitari Carmen Marieta!
Eu raportez 1,5 kg in minus, ca urmare a unui regim Scarsdale u pic modificat ca sa nu lesin de foame ma serviciu.
Sper sa nu se puna la loc pentru ca tin regim in continuare!
Bafta,
Moira
XIO spune:
Cele mai sanatoase sunt dietele care pot fi considerate un stil de viata: cea pe calorii , Hay . Este bun si regimul disociat , dar nimic nu da rezultate satisfacatoare fara sport.
Trebuie sa luati si calciu , magneziu , vitamine , nu doar din cauza regimului disociat ati ametit , ci din cauza unei anemii. la fiecare ciclu se pierd cantitati considerabile de fier care nu este administat de obicei corect prin aport alimentar , la fel si calciul , magneziul , vitamine B,D,A .
Si sport trebuie neaparat sa faceti :alergarea este cea mai buna metoda , saritul corzii , urcatul treptelor , bicicleta , chiar si sex, ard foarte multe calorii.
Succes in continuare!
cocufan spune:
salutare fetele!
eu sunt tare trista. nu reusesc sa dau jos nimic. doar ma mentin. poate o sa slabesc dintr-o data, cine stie, dar ma indoiesc. trebuie sa-mi notez exact ce pap, poate s-a strecurat ceva gresala.
wee-end placut tuturor!
Luna75 spune:
Xio,multumiri pentru informatii.Nu uita sa mai treci pe la noi si altadata
kriss,important e ca te-ai mobilizat,rezultatele se vor vedea in timp.
Astept maine raportul ca sa pun floricelele de rigoare.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
caminik spune:
Buna!!!Si eu am mai slabit un kg deci am
83.OARE E BINE 1 KG PE SAPTAMANA?ELLEJ EU AM CUMPARAT-O DE LA PLAFAR.Ia spuneti-mi voi cum e cu dieta SOUTH BECH? Da nu stiu daca am scris bine.
olim spune:
salutare tuturor
vin si eu la raport.Am 84.5 kile, nu am slabit tare mult, dar tot e bine, nu![]()
va doresc o saptamana buna tuturor, va pup pe toate

kriss79 spune:
eu vin la raport dupa amiaza![]()
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Incercari bebik
Cristina
olim spune:
te asteptam kriss![]()
luna, asteptam floricelele de rigoare![]()
caminik, eu cred ca e bine ca slabim cae un kg pe saptamana, asa aveem sanse sa nu il recuperam repede![]()
acina spune:
Buna,
vin si eu la raport .60 kg .stagnez.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii