Grup de suport pt.slabire 5 kg.(7)
Raspunsuri - Pagina 23
Moira spune:
Bine ai venit la noi Zouzounaki! Iti doresc sa dai repede jos kilogramele in plus (nici prea repede nu e bine).
Din cate stiu, in regimuri de slabire prea multe banane nu sunt bune, insa asta nu inseamna ca nu poti manca una dimineata. Depre combinatia banane-lapte nu am auzit, insa cred ca e un remediu eficient impotriva constipatiei.
Este posibil ca kg sa se fi adunat din cauza ca te-ai lasat de fumat dar mai ales de la tratamentul hormonal (daca am inteles bine, ai facut inseminare sau stimulare).
Sunt o multime de cure de slabire pe forum, eu acum incerc Scarsdale si nu mi se pare foarte drastic.
Referitor la vitamine, eu am luat vutamax in cura de slabire si mi-a taiat pofta de mancare, am slabit, insa alte persoane sustin contrariul; Cred ca tine de metabolismul fiecaruia.
Eu raportez z2 de Scarsdale si pranz cu fructe. O sa fiu tare pentru ca diseara pap carnita.
O zi placuta tuturor!
Moira
ellej spune:
Zouou, Ana bine ati venit. Si eu am pus de cand m-am lasat de fumat vreo 10 kg scurt, dar eram si gravida si mancam oricum ce-mi dadea prin cap. Asa ca in final cand m-am dus sa nasc aveam 83 de kg de la 53 kg
. Acum ma chinui, mai am 5-7 kg de dat jos.
Luna, au fost bune.
Mie mi-e frica de efectul "yo-yo" si de aia nu imi restrictionez foarte mult cele 2 mese de peste zi (pana in 5). Mi-e ca daca fac ceva drastic o sa pun totul la loc imediat ce incep sa mananc mai normal, asa ca prefer sa-i dau organismului caloriile necesare, doar ca nu seara.
Bon courage tuturor! (cum zic frantzujii)
P.S. Dar Mariana ne-a parasit? ![]()
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
zouzounaki spune:
vin si eu destul de tirziu,sa raportez ce am papat azi...dimineata nimic,la prinz o fripturica pe gratar cu salata si seara un bol de cereale din tarite...sper ca e ok...dimineata ma urc din nou pe cintar...pupicele la fete
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
Luna75 spune:
zouzounaki,bine ai sosit la noi si mult succes.Dieta pe care ti-a propus-o soacra e foarte buna,incearca sa te tii de ea si sigur vei reusi sa ajungi asa cum ne dorim si noi 
Moira,Madalina succes cu Scarsdale.Pare o dieta usor de tinut mai ales daca o compar cu
daneza
ellej,cand sunt putine kg.de pierdut intr-adevar prea multe restrictii nu isi au restul
Din pacate Mariana ne-a parasit,insa sper ca la inceputul primaverr sa se intoarca printre noi.Si mie imi lipseste era foarte simpatica
Eu simt ca innebunesc cu conopida ,morcovii,fasolea verde la abur,ieri seara am ajuns sa mananc cascaval ca imi era o foame de lup.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Marilena12 spune:
Buna fetele, eu stagnez. De fapt am dat o jum de kg, dar e prea putin ca sa ma laud, daca beau 2 pahare de apa nu se mai vede nimic lipsa. Am terminat primul flacon de Metabol, dar nu am mai inceput altul. Acum ma chinui sa mananc doar lactate cu fructe si sper sa reusesc sa slabesc. Sunt multumita ca nu am pus nimic, eu ma bucur si de multa apa in organism si oscilez mereu la cantar cu 1,2 kg plus sau minus. Acum insa nici un exces, am 69,5. Sper sa reusesc sa mai scad sub 70 ca sa ma bucur ca am 60 si ceva, nu 70.
.
Bafta, si spor la slabit!
Mary si Anna Maria- 08.04.2006
http://new.photos.yahoo.com/marilenavladoianu/
Poze cu Anna
Luna75 spune:
Olim,unde esti? si as continus strigarea catalogului cu fetele care obisnuiau sa fie active:Danitin,kriss79,pussi,cocufan,caminik
Marilena
, de acum incolo doar in jos
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
caminik spune:
PREZENT!!!Nu am mai trecut pe aici pt ca trebuie sa-mi cumpar cantar.Asta pe care il am nu e bun de nimic,cind arata 82 cand 83 altadata cand e suparat mai indica si 85 iar mie mi se face rau.Ideea e ca am slabit atat cat sa se cunoasca si sa-mi dea putere sa merg mai departe.NU MA LAS.Si colegele ma sustin iar eu am o vointa mare sa slabesc,pt ca toate sunt niste uscate si eu ma oftic de mor.Va anunt ca nu mai tin cura SB pt ca nu pot sa-mi gatesc in fiecare zi.Azi am mancat 3 sarmalute si un copanel iar la cina18 30 o bucatica de cas.Cam atat pe ziua de azi.Inainte de culcare beau o cana mare de ceai anti adipos.VA PUPICESC.
ina C spune:
Buna, as vrea sa intru si eu in competitia voastra.
Eu am deschis subiectul "Dieta de astazi", dar m-ar motiva si floricelele voastre.
Ma primiti?
Seara am 81 si dimineata 80.Mi-as dori sa am macar 64 kg la sfirsitul anului,dar as fi multumita sa scap mai intii de primele 5 kg.
va pup,ina C
zouzounaki spune:
la raport si eu...dimineata aveam 66 si 200 de grame...azi am papat asa:dimineata nimic...la amiaza varza calita(fiarta cu un pic de piper)si cu salata de rosii si castraveti..seara, o bucatica mica de tot de cirnat cu varza calita...dar portiile f mici de pitici...incerc sa ma ridic de la masa flaminda
si ca sa ma satur beau o cana mare de apa...haideti fetelor ca se poate...cam greut,dar se poate...va pup pe toate..succes
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
zouzounaki spune:
fetelor,pe maine as vrea sa fac o supica de pui greceasca...zic greceasca,pt ca nu se face ca aceea pe care o facem in tara...se fierbe puiul in cucta cu 2 sau 3 morcovi,doi cartofi taiati bucati mari,sare piper...dupa ce s-a fiert se adauga orez si un ou batut cu lamaie(care se audauga in supa dupa ce s-a mai racit un pic,(sa nu fie f fierbinte ca se stringe albusul)....si supa este delicioasa....acuma intreb:oare nu ingrasa?eu as minca doar carnea din supa cu salata,iar seara numa zeama aia cu putin orez...ce ziceti?merge?
Parintele Arsenie Boca