Grup de suport pt.slabire 5 kg.(7)
Raspunsuri - Pagina 24
Moira spune:
Buna fetelor, Ina C, bine ai venit! Spor la treaba!
Zouzounaki, eu cred ca supa despre care vorbesti, daca nu are ulei si grasime animala (inclusiv pielita de la pui) este OK sa o mamanci. Nu numai carnea, ci si legumele din supa.
Eu sunt la Z4 de Scarsdale. Nu ma cantaresc pana duminica, insa simt "imbunatatiri". Sper sa nu ma insel. Mi se pare usor de tinut, insa vedem la cantar duminica.
Va pup,
Moira
chiara.2005 spune:
Am mai slabit un kg
. Primesc acum floricica sau sa astept pana luni?
Bun venit fetelor noi!Spor la slabit fetelor!
Chiara
chiara.2005 spune:
Luna75 acum am observat ordinea pe care ai facut-o in listuta
Abia astept sa trec cu floricelele pe randul urmator ![]()
karinabianca spune:
ce frumos
...dati si floricele
...vreau si eu !ma primiti si pe mine in grupul vostru ?
spre rusinea mea , nu am citit toate mesajele din urma de la acest subiect,dar in mare am inteles "strategia voastra".cand se da raportul? si care sunt primii pasi in competitie?
eu am 57 de kg. si as vrea sa ajung la 53kg
.asa ca , ma arunc in lupta! si dai , si dai...
vointa si putere va doresc in lupta apriga cu dusmanul adipos!
karina
didi-anda spune:
buna fetelor! n-am mai scris demult!de-atunci s-au mai schimbat planurile mele, in sensul ca nu mai plec acasa. raman cu sotul meu, pana la sfarsitul lui mai!
eu m-am cantarit azi si am 57 de kg. am slabit 1 kg!
primesc si eu o
?
va pup pe toate si sper sa ne indeplinim toate obiectivele!
Moira spune:
Buna dimineata,
Fetelor, m-am prins si eu
ca seara nu trebuie mancate numai fructe, asa cum faceam eu inainte, pentru ca au un proces de sinteza si de absorbtie un pic diferit. De aceea eram eu vesnic umflata. Asa ca, seara, ca sa nu patiti ca mine, mancati mao bine un iaurt sau o carnita la gratar decat fructe. De asemenea, am citit ca fructele se mananca abia la cateva ore dupa masa sau dimineata, pentru a le simti efectele benefice asupra organismului.
Bun venit noilor luptatoare si la cat mai multe floricele pe prima pagina, ca doar vine primavara!!!!
Moira
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by karinabianca
ce frumos...dati si floricele
...
pentru harnicute,insa se dau si
daca cineva se ingrasa peste kg.cu care a intrat in grup.pup noile venite,va trec pe lista si sa speram ca va ajungeti obiectivul cat mai repede cu putinta
chiara,
se vede ca esti foarte hotarata + un exemplu viu care confiram regula : daca vrei cu adevarat se poateEu
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
kriss79 spune:
Prezent si eu la apel, Luna!
Insa, nu mai am nici un kilogram in minus..astept rushii si cred ca asta e motivul
Dar, desi nu mai vad pe cantar o scadere, la corp se vede efectul termosaunei, a masajului si a electrostimularii..am o piele fina fina
si am si o stare de bine ![]()
Luni am 10 sedinte si ma masoara sa vada cat am pierdut si in cm de cand am inceput(de pe 26.01).
cam atat...
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Incercari bebik
Cristina
cocufan spune:
salutare fetele!
tare dor mi-a fost de voi dar nu am mai intrat de rusine. nu puteam nicicum sa ma mobilizez si nu voiam sa fiu cea care trage grupul in jos.
de luni am inceput dieta Sonoma si fac aproape zilnic 40 min pilates.
acum am 57 kg
(greu de obtinut 2 floricele
)
luna75, nu stiu in ce consta exact cura ta de detoxifiere insa cred ca nu poti dormi de foame.
bun venit tuturor fetelor noi si felicitari celor care au reusit si celor care inca se straduiesc sa reuseasca
ina C spune:
Multumesc pentru urarile de bun venit.Tin aproape!!!!!
Imi plac florile si ma voi stradui....
ina C