Grup de suport pt.slabire 5 kg.(7)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

buna dimineata....raportez un kg minus...dar cu mare greutate.....

saptamina asta schimb meniul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata fetele,
Eu nu am nimic de raportat ptr ca am cam dat rateuri cu regimul dar si cu psihicul.
Am facut joi HSG si am avut trompele infundate ,iar in momentul cand a introdus substanta de contrast dreapta s-a desfundat insa stanga este fff infundata.
Chestia asta m-a cam dat peste cap si nici de regim nu imi arde,dar sper ca saptamana asta sa imi revin.
Pupicei la ambitioase

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Raportez si eu 1 kg in minus. (...si cu rusine faptul ca ieri am cam calcat stramb....)
Succes fetelor!

Chiara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

La raport: am ajus si eu la 60 de kg, doar sa o tin tot asa. N-am facut nimic deosebit, ba chiar am halit 2 clatite ieri, dar n-am mancat seara. Ma auto motivez sa ma apuc de bicicleta, sa-mi tonific un pic musculatura, ca are nevoie.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Fetelor n-am timp sa citesc ,dar sper ca sinteti bine!Am slabit 0.5kg chinuite.Am un pic de treaba sa predau o lucrare si imi vine o pofta de ciugulit care ma dispera.
Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

dulcetica,mare figura esti,imi amintesc ca ai mai amintit de hobbyul tau de a ciuguli la stres.Sigur ca nu ciugulesti morcovi,telina ...
Moira,se numesc Detox Pads,produse in Anglia,le-am cumparat de la Carrefour
Intr-adevar detoxifierea nu e usoara deloc,sunt foarte molesita,nervoasa,obosita si culmea daca ma culc nu pot sa dorm.
Culmea inca nici un kg.minus,e adevarat ca am baut multa apa si ceai-sper ca la inceputul saptamanii viitoare.
Felicitari pentru fetele care au pierdut cate un kg.
Ellej,de cand nu am mancat clatite...
Anca,insanatosire grabnica si nu te lasa

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaVanOnna spune:

Buna. Ma numesc si acum 3 luni am nascut un baietel. Toate bune si frumoase numai ca nu stiu cam cum sa scap de kilogramele in plus pe care le am. Am nevoie de o dieta dar nu stiu nici una. Ma poate ajuta cineva si pe mine?

Constandis MAria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Ana,nu ai mentionat daca alaptezi sau nu.
Daca nu,cerceteaza putin femina intim si vei gasi n.diete (Scarsdale,Southbeach,disociata,daneza etc.)testate de fete
daca alaptezi o dieta echilibrata,carne,oua,lactate,legume,fructe

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

fetelor ma primiti si pe mine????uf la mine e mai greu...pina in urma cu 2 ani nu ma ingrasam deloc.orice as fi mincat...problema a aparut in urma cu doi ani si ceva...pe atunci aveam 55 kg la 1.67...de cum m-am lasat de fumat am luat vertiginos intr-un timp record,5 kg....asta n-ar fi fost tare rau,ca aratam binisor si asa...dar problema a aparut dupa tratamentul de fiv din toamna..am pus de atunci pina acum cred ca 8kg poate chiar 10...zic ca nu stiu sigur pt ca inainte am avut un cintar nu prea fix...acum mi-am luat unul electronic cu figurisi ma arata 66,ba 67..ieri aveam 66 si n-am papat prea multe si dimineata aveam 67de unde kg ala in plus cind am avut grija ce maninc?de vreo 3 saptamini,mi-am taiat portia de dulciuri si painica...si am incercat sa nu combin mincarurile intre ele...deci carnita cu salata..sau spaghette k ton...papici din astea si sucuri de fructe...sotul zice ca sigur am dat jos ...ca asa ma simte el..si zilnic inainte de culcare fac putinica gimnastica:abdomene si alte exercitii mai usoare,plus saritul cu coarda...de ce ma ingrijorez eu acuma??pt ca intr-o luna cel mult doua,incepem din nou fiv-ul si deja mi-e teama sa nu ma ingras mai tare...am incercat de ieri sa tin cura de slabire cu 6 banane zilnic plus o cana de lapte la fiecare masa(2 banane plus lapte )...acum nu stiu cit de mult ingrasa bananele luate asa..sau nu ingrasa???si sint nedumerita..soacra zice sa maninc zilnic asa:un filet de curcan cu salata si seara un bol de cereale cu lapte si intre mese sucuri de fructe ...si inainte de fiecare masa o lemonada fara zahar...voi ce ziceti???ce ar fi cel mai indicat???daca iau si ceva multivitamine e de rau???poate ma ajutati cu un sfat...multumesc...

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

ma treceti si pe mine pe listuta?..sa zicem 67kg si vreau sa ajung la 57...multumesc

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput