Grup de suport pt.slabire 5 kg.(7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor, n-am sarit cu raportul deoarece stagnez in continuare.trec acum printr-o perioada mai agitata...bebele e faza in care ii ies maselutele, toata noapatea ma trezeste iar de mancat ce sa va mai zic ca nimic nu vrea, toata ziua ii gatesc si sfarsesc prin a manca eu ce i-am facut noroc ca e in cantitate mica.
Va pup pe toate si va doresc spor la treaba, sper duminica sa am si eu ceva timp liber sa merg la alergare sa ma mai relaxez si eu.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina gospodina spune:

quote:
Originally posted by chiara.2005

Madachan tin dieta lui Catalin Crisan, dar fara dicantele ce erau scrise acolo. Sunt inca in etapa I, care dureaza 2 saptamani, si dupa parerea a aceasta etapa este de fapt un fel de Atkins fiindca se bazeaza pe consumul de proteine (chiar daca nu e asa de strict ca Atkins ).

Chiara

Din cate stiu, dieta asta presupune sa mananci prile 2 saptamani numai carne. Cred ca dicantele specificate isi au si ele rostul lor, pentru ca mancand doar carne, iti privezi organismul de multe lucruri. Si fara dicantele respective regimul devine chiar periculos.
Nu vreau sa te bat la cap, probabil ai mai auzit asta, dar ar fi bine sa gasesti o cale care sa nu-ti puna sanatatea in pericol. Catalin Crisan a tzinut dieta asta sub observatia atenta a nevestei lui, care e dic.
Tu faci cum crezi, dar m-am gandit sa-ti si eu ce stiu, poate te ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

chiara si kriss felicitari!
Madalina,la inceput e bine ,treptat vei adauga minute in plus.Arata si cate calorii ai ars?
sa nu uiti sa faci si abdomene pentru ca bicicleta are inconvenientul ca nu lucreaza deloc zona abdominala,dar sa nu te dezarmezi din cauza asta deoarece oricum se ard calorii.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Felicitari pentru chiara.2005 ,castigatoarea lunii ianuarie.in mod sigur dieta lui Catalin Crisan nu e usoara,insa rezultatele sunt vizibile
Moira,am vazut ca tu nu ai nici o floare,te-am uitat cumva? stiu ca luna asta ai fost foarte harnica
Danitin si pussi nu ne uitati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

ma inscriu si eu (din nou) pe lista.....din toamna cind ajunsesem la 54-55 kg, iar am ajuns la 60....si vreau sa ajung macar la un 57.....am incercat sa tin ceva dupa sarbatori dar nu m-am tinut serios de regim, asa ca nu am avut nici un rezultat.

mi-am propus sa incep o dieta serioasa de luni si ceva miscare (bicicleta statica 1/2 h)).

regimul meu va arata cam asa ceva, 5 mese impartite astfel:

1 buc branza / ou / 3 feliute sunca + rosii & castravete
1 fruct/iaurt
1 SALATA + pui / ton
1 fruct/iaurt
1 SALATA + (supa legume + 1 branzica) SAU pui/ton

lactatele vor fi degresate, puiul va fi piept fiert, tonul - conserva in apa.

ce parere aveti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

UAUUUUU!!!! Ce bine am inceput anul sper sa o tin tot asa. :)
Chiara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caminik spune:

Felicitari Chiara esti super!Cum poti sa tii cura lui Catalin Crisan?nu e greu?Eu am inceput cu South Beach si e ok pana acum.Nu stiu ce sa intamplat azi dimineata cand am mancat un ou si imediat mi-a venit sa vomit.Nu am mai patit asta de cand eram insarcinata.Hai succes la cure si sa auzim numai de kg scazute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
fetelor, eu is tare ocupata zilele astea, si am si uitat de raport.Vin luni cu amanunte, ca azi nu mai am timp
va pup pe toate si va doresc un wek placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Luna75, vreau si eu o floricica! Am fost eu harnica, insa am pierdut doar un kg, ca jumatatea aia amarata de kg, cand este, cand nu este!
Trebuie sa incep un regim nou, insa fara miscare, tot degeaba. Dar oare cand sa mai fac si miscare? Gata cu orele suplimentare la serviciu, la sala!!!

Felicitari pentru ambitioase!!!

Moira

Mergi la inceput

mama lia,bine ai revenit printre noi.Dieta ta e foarte buna,in mod sigur ne vei parasi din nou foarte rapid.Mult succes!

Mergi la inceput