Grup de suport pt.slabire 5 kg.(7)
Raspunsuri - Pagina 15
chiara.2005 spune:
Buna dimineata fetelor!
Am intrat repede si foarte fericita sa raportez pierderea a inca 2 kg. Sper sa o tin tot asa, si floricelele care mi le va da luna75 sa ma ambitioneze :)
Chiara.
ellej spune:
Eu am cand 60,5, cand 61 de kg. Sper ca luni sa declar inca un kg pierdut.
In timpul zilei mananc bine, adica organismul meu primeste si grasimi si glucide (astea din urma mai putin totusi). Iar seara oricum sunt ff obosita. Daca as mai face si sport
ar fi super. Dar deocamdata nu ma simt in stare, poate cand se mai lungeste ziua.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
olim spune:
salutare tuturor
fetelor, daca as putea sa va trimit capsuni, cu mare placere, dar sunteti tare departe de mine![]()
va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa tuturor
manac capsuni si ma gandesc la voi![]()
Madachan spune:
Chiara,ce dieta tii??Imi pare foarte eficienta.Felicitari!
Luna,am inceput,merg cam 30 min pe bicicleta,pe zi.Cam putin,nu?
Obiectivul meu......pana la Florii(care nu stiu pe cat pica), vreu sa ajung la 47 kg...de la 52kg.
EDWARD 29.11.2004
poze->
chiara.2005 spune:
Madachan tin dieta lui Catalin Crisan, dar fara medicamentele ce erau scrise acolo. Sunt inca in etapa I, care dureaza 2 saptamani, si dupa parerea mea aceasta etapa este de fapt un fel de Atkins fiindca se bazeaza pe consumul de proteine (chiar daca nu e asa de strict ca Atkins ).
Chiara
chiara.2005 spune:
Madachan am inceput-o de 10 zile si am slabit 4,5 kg. cealalta jumatate de kg o slabisem inainte de a incepe aceasta cura.
Madachan spune:
WoWWWWWWW
Atat de mult? Ai tinut-o strict?
De as putea sa tin si eu........o sa ma documtez acum despre dieta aceasta.
EDWARD 29.11.2004
poze->
chiara.2005 spune:
Nu madachan , nici macar nu am tinut-o strict..da-mi un PM daca vrei sa ti-o trimit.
kriss79 spune:
Luna, pt. ca plec maine din oras pt. weekend dau acum raportul:-2kg!(de la 86 la 84)
Ne auzim pe luni..sper ca la munte sa nu imi fac de cap!
v-am pupat!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Incercari bebik
Cristina