Reteta proprie
Eu fierb tortellini sau raviolli dupa care ii pun intr-un vas uns bine cu unt iar peste ei torn rosii date prin razatoare si peste toate astea cascaval. Le dau la cuptor pana se topeste cascavalul si se rumeneste un pic.
Le serversc apoi cu parmezan deasupra si cu sos "Thousand Islands".
Simplu si f delicios!
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Crista, e f f interesant ce povestesti despre paste. M-as bucura mult (si cred ca si alte fete de pe forum indragostite de mancarea italiana) sa deschizi un topic la culinare si sa ne povestesti mici secrete despre paste. Am avut un soc cand am fost in Italia si cand am vazut de fapt cat de diferita e mancarea lor de ceea ce numim noi aici mancare italiana. Pizza nicidecum cozonacul de la Pizza Hut cu tot frigiderul bagat acolo, sosurile de la paste extrem de simple, din doua-trei ingrediente, cu gusturi puternic individualizate, nimic din amestecatura de rosii cu ceapa, usturoi, carne si cascaval cum e pe aici.
Ar fi tare interesant si am "fura" si noi din secretele pe care le-ai invatat tu acolo. Iti multumesc ca m-ai luminat cu tortellini, nu m-am incumetat sa ii fac dar acum voi face.
Si presupun ca pastele care se cumpara de la raionul de produse proaspete, din magazin, nu de pe raft sunt preferate celor din punga. Ca am vazut si tortellini la punga, pe raft, ce-or mai fi si aia habar nu am, umplutura aceea ar trebui sa fie cat de cat proaspata si din ingrediente naturale.
Multumesc inca o data