Piticodromul de sept-oct 2005 (163)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Neata' fetelor!
Eu sunt cu cafeaua in fata, cum sotul meu e declarat dusman al cafelei sunt nevoita sa o beau singura..pardon cu voi!
Asa ca am si timp sa citesc ce ati mai scris.

Natydea ma bucur ca sunteti bine!Ce bine ca Denis e asa mancacios.Si are un fratior asa cuminte!
Am admirat si eu o fetita dulcica foc pe prima pagina.Felicitari Anya!
Pai cum sa nu planga Anya, ea o domnisoara asa draguta sa ramana singura, goala in fata usii!
Vad eu ca ai nostrii copii au gusturi cat se poate de variate.De ex.Alexiei ii place tare mult crema de fata, am prins-o intr-o zi cand se infrupta din crema mea de fata, vrea fata sa aibe ten frumos, ce mai!
Si am mai vazut poze cu un baietel frumusel foc. Care stie sa se spele pe dinti! Bravooo!Pare un baietel asa cuminte!Felicitari, Locca
Country girl cum a fost la shoping?a mai ramas ceva in magazine?
Christina_m Matei stie 30 de cuvinte? cum ai reustit, zi-mi si mie secretul , te rooog!
Ancadm Alexa vorbeste cumva intr-un stil englezesc cu "tz" printre dintuci.E tare simpatica, ea zice "tathi"
Cge vai , sa nu-i spui tu cumnatei ca se naste greu!Rusinica!
Felicitari pentru nepotica, sa-ti traiasca.
Karmenutza cum se mai simte Catalina?
Marinela, felicitari, Iaris vorbeste deja in propozitii...ce departe suntem noi!Am vazut si pozele, e o scumpete iaris1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Tonnia, recuperare cat mai rapida
Carmi, te lasi convinsa de sot pentru bb2? La noi, cand isi aduce aminte sotul cum se trezea noapte (si acuma se mai trezeste) si ce greu ne-a fost (ca io l-am pus la treaba ), e cam departe de el gandul de un bb2.
Cge, felicitari pentru nepotica . Eu asa emotii am cand vine pe lume un bebe si cand il vad asa mic.....mi-s asa tragi

Ma duc sa ma preagtewsc, ca mergem la botez, am avut timp de pregatiri , ca Petra a facut nani la "bica".

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Ca tot mai am un picut de timp..
Am vazut si o Galushca in actiune la sanius.Olguta daca nu ai prea multa treaba, trimite te rog niste zapada aici.Vreu si eu un sanius.Am vazut si filmuletele impreuna cu Alexia si ne-au placut tare mult.Alexia a zis:"uita-te", asa zice ea cand ii place ceva.
Hilde nu mai ai un colt de prajitura si pentru mine?
Antoanela cum te mai simti?Stai cumintica in pat, nu?
Valen, am vazut-o si pe Ines in burtik.Mie mi se pare ca rade nu-i asa?Si Sarah e o domnisoara dragalasa.
Kid nasoala faza cu ceaiul.am baut si eu pe vremuri dar nu a avut asa un efect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Bravo Tonnia, fata curajoasa. Intreb si eu ca Jadi, fata de prima data cum ti s-a parut acum_? Si eu m-am mobilizat repede, am avut noroc si cu epidurala, si intr-adevar a 3-a zi eram cu totul alt om!

Valen, ce draguta pare bebe Ines! Bravo! Iar Sarah este o minune de fetita!

Anya, am gasit prin recomandare un pediatru cam la 45 de ani, dr Eugen Ghinescu il cheama. Ce-mi place la el: vine acasa de cate ori il chem, se poarta f bland si f frumos cu Alex, imi raspunde la toate intrebarile mele, tratamentul recomandat de el pentru ultima raceala zdravana a fost la fix...ce sa mai zic, e un super om. Imi place de el (in sfarsit). Si nu e din ala panicos, imi zice ca Alex arata bine, ca mai are timp de olita, ca pot sa ii las biberonul daca bea din el...mi-a facut o super lista de medicamente sa le iau cu mine in vacanta si sa il sun daca patim ceva ca el ne da tratamentul (noroc ca nu am avut nevoie).

Da, m-am lecuit de ceaiurile de slabit. Acum ma doare capul de la visichi-ul de aseara dar imi trece mie...

Mergi la inceput

Codrutadistractie placuta la botez.

Mergi la inceput

Chiar asa, oare o fi mai rau la a doua cezariana?
Ca la mine , sincer a fost usor.Primele 8 ore au fost mai grele.
Si ce mi s-a parut foarte nasol a fost sa ma ridic din pat.In timpul sarcinii ma facusem si tare greu mi-a fost.
Eu am avut generala dar m-am simtit foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Codruta, distractie placuta!! chiar vroiam sa te intreb legat de miere, tu cat de des ii dai lui Petra?

poze nu am mai vazut dacat cateva, dar trebuie sa fac o vizionare ca m-ati facut curioasa!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Kid, baga niste suc de rosii....trece capul .... poate te apuca iar burta

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Da, oare cum e a doua cezariana? Te taie mai sus de prima sau cum?
Cred ca n-as mai vrea cu anestezie generala ci in coloana....sa vaz io ce fac acolo.
Miere ii dau la steff cand imi amintesc, 1 lingurita in ceai. El bea ceaiul cu canita cu cioc. Ii mai picur acolo si 5 pic de vitamina C pt. copii.

Azi dimineata a papat 1 cremvust, 1 iaurt danonino de mar, 1 ou fiert, 1/2 din albus l-am papat eu, 2 guri de paine si ceai...si gata. La 10.20 a baut 100 ml lapte.
Acuma doarme ....iarasi doarme de dimineata:de la 11 la 12.Asat e stilul lui deocamdata. Nu e valabila ideea la noi ca daca doarme dim si amiaza numai doarme noaptea.....nu doarmea noaptea din cauza dintilor(canini). Acum stiu care a fost problema.

mi-am pus de 4 l de ceai...sa beu...ca face bine
Azi noapte a fost linisteeeee deplina.La 3 a baut 100 formula si la 7 dimineata la fel. La 8 a fost sus.

alexuta, mai am praji, hai ca te astept

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Hilde
Oau,da mananca Stef dimineata, nu se incurca!
Eu nu i-am dat pana de curand mezeluri. De 2 zile am incercat sa-i dau cate o feliuta de rulada de pui.Vad ca-i place.
Azi Alexia a mancat: la 7.30 lapte(250 ml.), apoi branzica cu samntana (de la albalact) , o feliuta de rulada de pui si putin cozonac.
Acum la pranz i-am pregatit snitel de vita, sa vad daca ii place.

Da sa va spun ce a papat ea aseara.
Aseara mi-am luat frumos sotul din dotare si copilul si am iesit la plimbare si apoi am mers sa mancam ceva.Cum eram cu copilul am ales un local aproape de casa si am mancat o shaorma.(De cand am nascut am in cap numai bere si shaorma).Si cum Alexia se agita pe langa noi i-am dat si ei sa guste niste carnita si niste cartofi prajiti.Nu va spun ca a mancat cu asa pofta!Ce mama denaturata pot fi, nu?
Voi ati mai dat cartofi prajiti sau alte "mancaruri nesanatoase" copiilor?
Asa ca noi am savurat linistiti mancarea si o bericica.
Opss, rog gravidutele sa ma ierte.Da voi cele din Bucuresti aveti Dristorul mai aproape,shaorma mea de aseara nu a fost asa buna sa stiti.

Mergi la inceput