Piticodromul de sept-oct 2005 (163)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Tooniiiaaa...ce repede ai venit acasa! Super! Sa-ti traiasca micutul Sasha si maricelul Dinu, sa va bucurati de ei! Iar tie iti urez refacere grabnica si multa sanatate!
Alina nu i-am dat namic pana la urma pt bubite, decat am scos din alimentatie ce mi-ai zis tu. Saru' mana! Azi noapte a fost prima noapte dupa un sir de o saptamana in care a dormit tun, fara nici o trezire. Si noi la fel . Ce mishto cu Anya! care a iesit ea pe hol goala pusca...hi hi hi!

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Eu simt ca mor si ca invii...M-a pus naiba sa beau ceaiul ala cu cutie verde, chinezesc, anti adipos cica. Am baut 2 cani aseara si azi am facut carare la buda si am exasperat copilul cu gemetele mele. Am niste crampe .... aviz amatoarelor, nu faceti ca mine! LA gunoi cu toate ceaiurile de slabit, ce porcarie...

Olgutza, am vazut o poza azi cu Metaforelul tau...ca sa te consolez un pic, se vede ca s-a tacanit, nevasta-sa e cu muuult mai urata decat sorela ta blonda! Parol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Aaah, Olgutza, si ca sa te iau la faza cu visinata, mi-am pus niste Ballantines in pahar...cica ajuta la burta...asa zic babele. Cred ca e a doua oara cand pun gura pe aceasta licoare scarboasa...Macar sa isi faca efectul ca daca nu, pana dimineata dau gata toata sticla si atunci macar stiu ca ma anesteziez pe bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Kid, Anya ajunge la clanta suficient cat sa o traga putin in jos si apoi sa apese pe ea.
Eu stiu ca Tonnia a facut a doua cezariana. De aia sunt f uimita ca a "scapat" asa repede de spital. Desi o banuiala as cam avea
Iar despre ceaiurile de slabit...omul cat traieste invata. Dar permite-mi sa ma amuz, mai ales la gandul ca nu o data am patit asa in studentie, cand eram intr-o continua cura de slabire. Bine ca te-ai lecuit.
La ce pediatru mergi cu Alex?

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

VALEN,ce frumusei sunteti,burtica e asa frumusica ca mai ca mi se face dor.Sarah e o dulce si chiar slabuta ca si kg mie imi pare ok, e inalta.Mi-au placut mult pozele de Craciun,bradutu si perdeluta care mi-a sarit in ochi ca-mi place orange-ul.Sa fiti sanatosi si aveti grija de voi.Va pupam.
Olgutza,e musai sa schimbi "computadorul".sa ne vezi ca tare frumosi suntem
ANYA,mama ce aventura,ce copil plimbaretz,cred ca inghetam.Si Iaris repeta dupa mine"do,te"cand numar cu el pana la 3.
ANTo,eu cred ca Doamne,Doamne are un plan pt fiecare,va fi bine,ai sa vezi,trebuie sa fii linistita,sa nu te sperii pt ca daca faci cum zic dr nu poate fi decat bine,ai incredere.
TONNIa,eu ma minunez cum ai scapat asa repede ,eu am stat o sapt in spital dupa cezariana,iar dupa 36 ore abia mergeam sprijinindu-ma de pereti, si imi dadeau si injectii,ampicilina,de 3 ori pe zi.Ma bucur unsa ca esti acasa,spitalul deprima,si mai ales ca Sasha e bine,va invata si sa pape,inca e mic.Deranj,casa intoarsa,cred ca toate avem asa ca stai linictita,sa fiti voi bine,restul e apa de ploaie
MA duc si eu langa sotz,imi ajunge pe azigrea zi am avut,cred ca lui iaris ii mai iese un canin ca tare e marait.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

="http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/album?.dir=1177re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Valen, am vazut pozele, frumoase fete, toate 3. Mi se pare mie sau in ecografie Ines are gurita deschisa, zambeste?

Olguta, mersi mult, sa te auda DD. V-am admirat la sanius, ce frumos.

Marinela, mersi mult. Sper numai ca planul Lui sa coincida cu al meu.

Sa stiti ca mie imi place visinata f mult si de Craciun cand a fost sora-mea aici am gustat un pic aproape in fiecare zi.

Pup fetele, somn usor,

Anto 15 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Ia sa scriu si eu dupa verisoara care fuge de pe mess cand mi-e lumea mai draga, rushinika Anto !
Felicitari, Tonnia, si bine ai revenit acasa !
Valen, cat de dragalasa e bebelina Ines, si mie mi se pare ca zambeste.
Pup toate fetele si ma opresc, ca n-am noutati.

Edit ca sa spun ca am noutate, sotzu´si-a exprimat dorinta pt. bb2, asa ca a reusit sa bage frica-n mine.

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Cezariana a fost ca nu se putea altfel, am avut dureri ingrozitoare dupa dar la 10 ore m-am mobilizat calcandu-mi pe creier, iar dupa 36 de ore am vrut acasa, desi am stat in rezerva aia privata n-am mai suportat spitalul. Ideea e ca, cu cat te misti mai repede, chiar daca ai impresia ca o sa dai coltul, cu atat devine mult mai repede mai usor. Adica, cu o mobilizare la 10-12 ore, dupa 48 de ore simti ca esti alt om. La prima mobilizare recomand un calmant tare inainte.
Dinu nu e gelos, il mangaie pe cap pe bb2, vrea sa ii dea papa etc, plange cand plange si el de mila lui, intuiam eu ca e sensibil, acum nu mai plange tot timpul, doar cand si cand. Categoric trebuie implicat si bb1 in toate activitatile, nu trebuie izolat.
Timp nu mai am deloc.
Mai vin!

Mi-a tras atentia mesajul Antoanelei, nu iei si tu niste no-spa? Eventual trimis din tara?
Va pup, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Intrebare intrebatoare pentru Tonia, prima data ai avut dureri dupa cezariana? pentru cei mici (ce frumos, acum ai doi).

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Wow, Tonnia, asta da mobilizare...ce sa mai zic de faptul ca mai gasesti un pic de timp si pt noi! asteptam noutati si poze cu cei doi piticuti! cand ai tu timp, of course...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput