Piticodromul de sept-oct 2005 (163)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua donsoarelor,

Tonia, bine ai venit.
Eu tot ma minunez ce repede va da drumul acasa. Sper ca totul e bine la voi, lapticul vine si bebe Sasha papa cu pofta.
Ignora dezastrul din casa, e o stare naturala cand ai doi copii mici.
Cum te simti, cum e cu operatia?

Pupaturi si tinem pumnii sa fie bine,

Anto 15 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Iar despre mine nu am nimic de zis, decat ca moralul meu e pe un yo-yo, am dureri mari si dese si sunt extrem de panicata. Cand nu am dureri e mai bine.
Desi ma asteptam la asta, parca tot nu-mi vine sa cred ca iar trebe sa stau la pat, alerta si cu inima cat un purice la fiecare durere.
Ma gandesc la bb mic, el nu are nici o vina ca ma-sa are uter nabadaios si contractil care-i pune existenta in pericol.
Imi dau seama din nou ce bafta am avut cu Victor sa vina la termen si sa fie sanatos si ma intreb daca nu cumva ne-am fortat norocul de data asta.
Ma opresc aici acum, prea mult pesimism strica atmosfera grupului.

Pup fetele, sambata placuta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Tonnia bine ai revenit ( ce repede!) sa iti traiasca puiul sa fie sanatos si bine ca il cheama Sacha asa cum a vrut mami .

Am vazut si noi galusca in actiune si in filmulete :) haioasa fok, da mumasa putin dusa, pai cum te-ai gandit tu mai olguta sa iesi asa despuiata din casa??? oare visinata e responsabila ca nu simti frigul?, de aia sunt io asa rebegita si friguroasa tot timpul ca am o damigeana de vishinata de acum doi ani in camara si nu are cine sa o bea

Anto curaj, rabdare si totul o sa fie bine, o sa vezi

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu la servici dar am savurat cele 3 pagini pe indelete. Ca am terminat munca, e sambata ce mama ei de viata!

Kid nu mai pupa soacra-mea nimic, nu e de musette in mod clar, cred ca s-ar gandi ca am dat 500 de mii pe ea. Asa ca nimic e mai bine. Cumpar dealea, macar sa gust cum sunt desi nu am pofte de dulciuri.

Tonnia deci a invins femeia, Sasha sa fie sanatos si neplangacios si sa ai lapte pentru el! refacere usoara, te asteptam sa ne zici cum e cu doi.

Vreau acasa, adica nimic nou pe aici!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Tonia, felicitari pt. Sasha (ce-mi mai place numele asta), sa fie sanatos, cuminte si mancacios. Tie iti doresc refacere raipda si multa, multa forta!!Naty, va pup dulce si pe voi Kid, sa stii ca si Sarah sta destul de prosc cu vorbitul; desi ii turuie gura non stop, concret nu zice mare lucru: mama, tata, apa, baba(bebe). Daca o bat la cap repeta si poceste dupa mine unele cuvinte(mana, alexia, anya, alina, sarah)insa ea nu prea are initiativa.Sincer iti spun ca uneori nici nu mai am chef sa insist ca eu o intreb "cati ani are Sarah, 1 ?" iar ea raspunde "da". Cred ca voi insista asa pana face 2 ani si apoi o sa fie cu atat mai bulversata, fapt pt. care incerc s-o las in pace. Macar executa unele comenzi de genul: sterge-te la gurita, du pampersul la gunoi, pune la loc, inchide usa, sus pe canapea - deci o duce capu, doar ca va vb probabil mai greu.Antoanela, multa sanatate.Pun si eu mai jos cateva poze noi cu fetele.http://new.photos.yahoo.com/gabriela_panait2000/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Gabi, olgutza, noroc cu voi ca vedem si noi cum mai arata zapada...super saniile!

pentru autohtoni, am luat sanie de bb de la Cora, normal ca fara sac, aparatoare sau alte chestii pe care le puteti vedea prin pozele din strainezia! are doar spatar si centura! tot e ceva!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Tonnia!!! Bravooo, ce repede, cum ai nascut? Natural? Asteptam impresii, povestiri si poze cu Sasha (deci pana la urma ai castigat).

Anto, da, ne da drumul repede. Eu am nascut la Elias, prin cezariana, joi dimineata, am stat vineri in spital si sambata dimineata am plecat acasa, deci 48 de ore E mult mai bine acasa!

Jadi! Bravo! Nimic! Asta e atitudinea. Pentru ca te-ai dat pe brazda, promit ca te chem sa papi brownies cand fac data viitoare (sau vin eu sa ti le aduc daca te va impiedica burtoiul sau bebeul, ca cine stie cand vine data viitoare la mine, acu' sunt la cura!!! din nou )

Valen! Ce ma bucur ca mai dai cate un semn! Exact asa face si Alex, m-ai mai linistit acum. Oricum soacra-mea ma imbarbateaza si imi spune ca fii-su (adica tatal lui Alex) nu a vorbit pana la 3 ani de le intrasera astora idei in cap si vroiau sa il duca la alt doctor (desi taica-su era medic pediatru si le zicea ca nu are nimic copilul). La 3 ani nu i-au mai dat nimic din ce cerea prin semne, nici mancare nici nimic si i-au zis ca pana nu cere cu cuvinte nu primeste. Pana seara a capitulat si a inceput sa vorbeasca in propozitii, cu subiect predicat hi hi El tacea si inmagazina. Asa ca probabil fii-sa ii seamana la mutzenie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Mi-o pot imagina pe d-soara Anya cea suava, cu ochi albastri ca marea, goala pusca pe scara blocului Tare faza! Anya, ea deja ajunge la clanta?

Mergi la inceput

Alinam, Valen, mersi .

Pup fetele dragi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Iar un popas turistic pe-aici
Putin aspirat, putin sters praful, si iar pe DC
Multzam fain pt comentarii si complimente. Vocea mea...e...vai mama ei. Zici ca vorbesc din punga...si punga in canal (De aceea prefer sa scriu, ca sa nu sperii audientza). De "imbracat" asa chic si la repezeala am facut-o ptr ca urla Nea Bombonelu' ca-l tin la usha imbracat si incaltzat, si ne apuca miezul noptii tot in casa.
Cat despre "pishinata" din beci..sincer nu beau decat la zile mari(si atunci cu frica-n san ca ma obisnuiesc asa). Galoanele de licoare le avem si de 13-14-15 ani, ca nici la noi nu le prea bea nimeni. Dar cand mai da norocu' peste mine(Sau cand mai naste cate-o fata pe DC), mai dau iama-n ea. In rest...sint cuminte, cu cutia de DIET COKE legata de gat
Toata lumea e bine, n-a racit nimeni, Galushca a dormit pina la 10, si acum demonteaza casa, ca de obicei
Vleau si eu poze cu Iaris si Anyasi cu sau fara textile pe ei...n-are importantza. Suna a fi niste spiridushi pe cinste
Antoanela, nu-ti pierde increderea si sperantza. Stai cat poti de linistita si calma. Totul o sa fie bine. Cateodata, bunul Dumnezeu ne incearca...dar nu tre' sa ne lasam batuti. Ma pt tine si pt bb.
Diana..inca iti datorez un telefon. Promit ca azi te deranjez
Cam atit pt acum. Ma duc sa imi termin, pt. ca la 2 am programare la manichiura si pedichiura. PAZEA, Nea Bombonelu

tot

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput