Piticodromul de sept-oct 2005 (163)
Raspunsuri - Pagina 6
BiuMil spune:
acum am vazut si mesajul Tonniei! bine ati venit acasa! tinem pumnii stransi si felicitari pentru nume! Suuuper ca ati stat asa putin in spital!!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
gabiarama spune:
Tonnia , bine ai venit acasa !Sa ai parte de liniste multa si copii cuminti !
GABI
21+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
olguta12 spune:
Neatza, fetelor![]()
Tin sa va anuntz ca A NINS. Nu ca in Siberia, dar destul incat sa ne inghetze pipotele in noi, si sa avem un motiv de a iesi din casa cu Galushca, ca de vreo luna ne tot chinuim sa o ducem la promenada cu noua ei sanie. Sanie- AVEM. Copchil- AVEM. Zapada-IOC.
Asa ca, asta seara nu ne-am mai complicat, n-am mai cautat nici un derdelush, nici un deal sau o vale...nici macar un shantz sau un canal...am luat-o agale peste strada, in parcul de vis-a-vis.
Ne-am chinuit o ora pina cand am echipat-o, tati si mami plecand din casa mai mult dezbracati decat imbracati. "Emportant" e sa fie bb sanatos, nu? Ca noi, doi boshorogi ce sintem,crapam mai greu
.
Tati n-a avut rabdare nici macar sa se schimbe cand a venit de la servici... a agatzat o geaca veche , antica si de demult din beci, s-a intzolit la repezeala, si-a luat shapca in loc de CACIULA( ca orice om normal la -8 grade
), si manusi sau fular...eheeee..alea-s pt dame..nu pt barbati adevarati
. Eu ma gandesc ca vrea sa pice la pat...ca sa avem motive bine intemeiate sa ne intalnim pe-acolo mai des
.
Eu..MAI isteatza decat el-si ca dama fina ce sint
,m-am imbracat si mai gigea. Camesha de noapte de acum 2 zile(inca n-am ajuns sa o ard
), care de-abia imi acopera ce mi-a dat Mama Natura,verigheta, un medalion de la sorela, paltonul, manusi,CIZME CU TOC, si o broboada a la "Baba Dochia" in cap
. ATIT. Nimic mai mult, nimic mai putin. Nu tu ciorapi, nu tu shosete, nici macar una bucata chilot tetra. NIKA, fratioare. Ma batea vantul din toate punctele cardinale, dar ma tineam de aparatul foto ca de-un stalp de telegraf, nu cumva sa ma ia pe sus( oricum...la cat de mititica am ajuns, sint slabe sanse de a o imita pe Mary Poppins
). Mi-a venit si o idee strashnica, sa-i filmez pe cei doi protagonisti in actiune, si am luat-o in pas alergator dupa ei. PE TOCURI. PE GHEATA
.N-am postat decat unul dintre filmuletze, deoarece nu cred ca e cazul sa vedeti cum am alunecat ca pe coaja de banana, si era sa ma opresc in parbrizul unui Ford Explorer. Noroc cu copacul care mi-a aparut in fatza
. Prost sa fii, noroc sa ai.
Galushca s-a distrat de minune, era infofolita ca o sarmalutza la Craciun.Nu prea avea ea chef de poze, era mai fascinata de avioanele care treceau pe deasupra din minut in minut( acum stiu si eu cum e sa locuiesti pe linga vechiul Otopeni
), dar tati i-a cantat "avion cu motor vin-o si ia-ma si pe mine in zbor" , si uite-asa am prins-o si in poze
.Am bagat-o in casa cu chiu cu vai( si cu multa zapada pe covoare
). Noi doi...deh...mai ca batranii..inghetzatzi bocna. Important e ca s-a distrat Galushca
Ma duc sa ma bag in cada
....poate da norocul peste mine si adorm in apa...daca nu ma inec, pina la amiaza inseamna ca ma dezghetz![]()
Rezultatele aventurii le gasiti mai jos![]()
www.piczo.com/galushk?g=30028446&cr=5" target="_blank"> La Saniush
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
codruta_grg spune:
Olgutza, fain ca a nins. Noi asteptam traba asta din noiembrie si nimik. Am dat-o o singura data cu sania, la Vatra Dornei. Foarte faina caciulita de om de "pada" (asa zice Petra)
Tonnia, tine-te bine, acuma e un pic mai greu, ca apoi e tot mai usor. 
Marinela, frumoase pozle si bb Iaris. Petra nu se apropie de aspirator. Sta in varful patului cand aspir (asta i se trage de la aspiratorul nazal
)
Trebuie sa merg sa o spal pe cap acuma pe Petra ca i-am dat miere si capacul i-a ajuns in mana si l-a lipit de par 
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
Anya20 spune:
Wow, Tonnia, ce bine ca esti acasa! Cred ca ai avut "pile", ca ai scapat repede de spital
. Cum e cu laptele? Ca de obicei vine dupa 2-3 zile de la nastere. Of, am asa niste emotii pentru tine, de nu mai pot si te-as intreba 1000 de chestii, dar e timp destul. Ma bucur mult ca pe bebe il cheama Sasha. E un nume f frumos.
Si daca simti ca o iei razna, noi suntem pe-aici sa te tragem de maneca

Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
Hildegard spune:
Buna la voi,
De dimineata sunt pusa pe ordine
:aspirat, mancare, trrrr......praful este de 3 degete. Stie naiba cum se pune asa de repede si mult
.
Ioji(sotul) s-a dus afara cu steff. Eu am pus friptura de iepure si carnat in cuptor in tava. Ma simt mai bine. Tusesc cand ma apuca de nu ma pot opri. Am vreo 3 feluri de siroape
Am facut aseara prajitura bavareza(e cu piscoturi si nu se coace nimic-am s-o pun la mine in "Prajituri")
Codruta, capac de miere??
Sper ca s-a spalat usor
.
Tonnia, las' ca va fi bine. Fi tare si nu te lasa!
Biumil, sa treaca tusea de tot
...sigur vin dintii
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
Diana30 spune:
Tonnia,bine ca ati ajuns acasa.Da tu cand ai nascut,nu ieri?
Nu te lasa cuprinsa de panica si depresie.Acum stii pe propria piele ca tot haosul asta trece.Tine ce tine si trece(sau se transforma de fapt in obisnuinta?).
Sasha o sa prinda puteri si o sa suga mai cu forta.
Dinu se va obisnui cu plansul bebeului si n-o sa mai planga.
Totul va fi bine!
Diana30 spune:
L-am admirat pe Iaris dragutzul.
Am admirat-o si pe Alexandra Galushca si sania ei.Olgutza,sa va fie de bine saniusul si sa nu va fie de raceala(desi la cum te-ai imbracat,pardon dezbracat,m-as mira),
kristinutza spune:
va perdelesc, dar n-am mare lucru de comentat.
decat ca ma bucur ca tonnia e acasa si de-abia astept amanunte despre sasha si ca am vazut si pe iaris si pe galushca in poze, plus ca am auzit si vocea olgutei pe filmulet.
hai pa!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video