Piticodromul de sept-oct 2005 (163)
Raspunsuri - Pagina 5
karmenutza spune:
Buna seara la fete!
Tonnia, felicitari! Sa-ti traiasca puiutii, sa fie sanatosi!
Deea, bine ati venit acasa!
Catalina a avut 4 zile febra, mare...ieri dimineata a avut cam ultima, iar in timpul zilei i-au aparut niste bubite pe burtica si pe spate.
Vad ca azi peste zi, cele de pe spate i-au disparut, au mai ramas pe burtica. Oare putem sa o scoatem maine afara, ca e turbata de atatea zile in casa...mi-a facut azi un circ de zile mari. Cu urlete, tipete, vreo 45 de minute, de m-a stiut tot blocul, pana am imbracat-o cu geaca si caciula si am tinut-o 5 minute la fereastra. Dupa aceea s-a calmat.
Catalina
anirim spune:
Tonia felicitaaaaaaaaaaaaaaari !!!!!! Sa traiti , sa va faceti mari si sa fiti sanatosi.

Dea : multumim ca ai facut efortul si ne-ai scris.Frumos te-ai mai exprimat soarele si luna..dar lasa-ma sa completez : tu esti cerul , Darius-soarele, Denis -luna ..iar tati este Luceafarul
...cred ca nasterea unui copil ma face sa fiu altfel..mai buna.
marinela79 spune:
OOO.TONNIA<felicitari,sunteti mari,sa fiti sanatosi si papaciosi,abia astept sa ne povestesti cum il primeste DINU pe micut.
KID,las mama ca are vreme sa si spuna ceva,atata timp cat stii ca poate spune mami si tati,restul o sa vina.
NATYDEA,ce nume frumos,imi place mult ,iar ajutorul pe care il ai din partea juniorului e de apreciat
,mai rau va fi cand il va hrani in lipsa ta.
Jadi,lasa socroshenia ,fa-te ca uiti,mama ei de viata,chiar crezi ca merita asa frumuseti de cadouri?
Eu nu prea mai apuc sa citesc decat seara,ca Iaris e tare nazdravan.Am ajuns sa-mi leg sertarele ca deja facea expozitii peste expozitii cu lucrurile noastre,se plimba cu chilotii nostri in cap si incerca sa si-i puna.Acum imi spune "Nu-i"cand nu reuseste sa scoata ceva din sertare.El e un papagal,repeta dupa noi si spune si mici propozitii:Mama,hai","da apa","da papa'"da pucii"(da papucii),,imi spune "taci",atunci cand il cert,raspunde cu "da si nu"la intrebari,dar daca face boacane minte,"mama domi",cand ma pune la somn,"nani,nani,mami",cand ne cantam seara unul altuia,"potim",cand imi aduce ceva,ne striga"mami,tati"sau "mama ,tata',depinde cat de sentimental e in momentul rostirii,adica nu-i tace gura deloc,asta vroiam de fapt sa spun.No va tzuc,ca incarc niste poze.
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
Anya20 spune:
Miflore, nu mai stiu cand ai intrebat, dar iti spun acum. Poti sa te uiti pe prima pagina a site-ului DC.
Carmen, poti s-o scoti maine daca nu mai face febra. macar putin, ca din pacate e vant urat. Daca s-au mai dus din bubite, e clar ca sunt de la febra sau a facut o alergie. I-ai dat ceva?
Bianca, ce mai face Milan?
sa va povestesc de d-ra Anya: a pus-o tati in cada sa-i faca baita si i-a dat un vas de plastic cu o toarta, sa se joace si apoi sa-i toarne el apa pe cap sa o spele. Cat ne-am mai invartit, am prins-o ca bea de zor apa din vas. Aseara a prins sapunul si a muscat o gura serioasa.
De curand a dezbracat-o complet, tot pentru baita. I-a scos pampersul si a lasat-o prin casa cateva minute, cat am mai stat noi de vorba. Intre timp, n-am mai vazut-o, dar am crezut ca e in camera ei. La un moment dat am auzit asa cu ecou: "doi, doi, doi". Dumneaei iesise pe usa de la intrare pe care noi uitasem sa o incuiem, in sala blocului, la ora 11 noaptea, goala-pusca si vorbea de zor ca tocmai invatase un cuvant nou. Noi am ras cu lacrimi, dar ea a plans toata, ca nu i-a convenit ca am luat-o de acolo.
De cateva zile stie ca in burtica se afla bebe si vine, imi ridica tricoul si o pupa, apoi o mangaie si zice:"mai, mai, bebe". Ii cantam eu sau mama:"nani, nani, puiul mamii", iar acum tati a invatat-o sa zica:"nani, nani, puiul tatii" si e dulce rau cand spune asa.
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
nanadana spune:
buna seara
tonia felicitari draguta mea,sa iti traiasca Stefan mare,frumos,sanatos sa iti aduca numai bucurii 

recuperare cit mai repede
antonela,ina,alexia 
natydeea bine ati venit acasica 
loccaeste un dulce Matei,asa este si al meu terorist de noapte (este in misune)daca gasesti un leac dai un clic si la mine ca nu mai pot, te inteleg perfectce Hirosima ai in casa ![]()
miflore dar ce nora vorbareata am
,Antoine de abia zice trei vorbe........dar de mers ......merge de la 1 an,deci numai bine o pereche ideala
marinela
am ras cu o pofta si il imaginam pe Iaris cu chiloti in cap
,ce strengar este
nanadana spune:
marinela este un dulce Iaris 
anya
pe scara goala,trebuie sa fie tare dragalasa cind da pupic lui Radu 
Tonnia spune:
Deci, cum va spuneam, buhuhu!
Sunt acasa de ieri, am stat 36 de ore in spital, recuperarea horror mi s-a parut, bebe Sasha, haha, asa il cheama, parca n-ar sti sa suga bine, deja casa arata ca dupa bombardament, Dinu plange cand plange si bb, va pup, va multumesc pt sustinere, sa-mi tineti pumnii sa n-o iau pe aratura.
olguta12 spune:
TONNIA !!!!!!!

Bine venit acasa!!!! Adica aici, pe DC
( ca de "bombardament" nu-ti mai aduc aminte
).
Felicitari, felicitari, felicitari...si SIGUR n-o sa o iei pe aratura( ti-am luat-o noi inainte- CREDE-MA
). Ai grija de tine si de bebei..si de tatic
..cu toate ca ei au juma' din vina ...MEREU
Pupici si imbratzisari pt toti

olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
BiuMil spune:
Alina esti draguza ca intrebi de Milan...cu mucii e oarecum stationar, parca parca are mai putini, iar de aseara a inceput sa respire pe nas in timpul noptii....
insa de ieri dupa amiaza a facut un pic de febra, asa, 38,5 - 39 max...si de dimineata a avut putin. I-am mai dat nurofen, ii scade imediat. La consultatie ne-a zis si ca urmeaza o perioada de iesit dinti, are gingia destul de umflata...o fi si de la asta.
de tusit a tusit foarte putin, 3-4 ori intr-o zi.
starea generala a ramas buna, se joaca, bea foaaarte multa apa, ceea ce cred eu ca e bine, mananca ok...speram sa ii treaca intr-o zi doua ca nu mai putem sta in casa...
pupici
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005