Piticodromul de sept-oct 2005 (163)
Raspunsuri - Pagina 10
Hildegard spune:
alexuta, si mie imi place la nebunie shaorma...si bere desigur.
Si io i-am dat la steff cartofi prajiti sic snitel. daca nu e bun noi de ce mancam ,nu?
acuma din cand in cand merge.
ioji a iesit cu steff, eu fac spalare de creier, adica de cap...
.
io la steff ii dau acum sa pape ciorba de legume si cartofi inabusiti cu carne.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
alinam spune:
Alexuta e fata, am inteles vrea ten frumos deci papa crema, da eu ce ma fak cu fiimiu ca mi-a mancat doua rujuri
, erau pe post de jucarie, adika le dadea tasu dura pe sub usa de la baie si el le dadea inapoi, asta pana azi cand nu le-a mai dat si l-am gasit numai ruj, manca tacticos unul maro cu gust de ciocolata.
La fel englezoi e si Vladi, scoate cate un tz printre dinti, in rest nimik inteligibil.
Vorbiti de mancare ai? funie in casa stim noi cui, daca e vorba de bebei Vladi azi la pranz papa ardei umpluti cu carne de cocos cu smantana, i-a fakut bunikasu o cratita cica si pentru mine ca sunt super dietetici, adika nu au ceapa, nu au pic de ulei, normal cocosul a fost depielitat .......si eu o sa pap cu iaurt degresat nah, sper sa nu imi faka rau.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
valen spune:
Multumim de aprecieri fetelor. Da,Ines ne-a zambit in poza aia, apoi a scos limba si atat ne-am mai minunat ca parca in viata mea nu mai facusem o echografie.Alinam, cum adica se jucau cu rujurile tale pe sub usa? Incerc sa mi-l imaginez pe sotul tau asteptand jucaria de la fi-su pe sub usa
Eu credeam ca doar sotul meu e in stare sa faca minuni din astea dar incep sa ma relaxez. Apropos, Vlad e frumusel foc.Alexuta, o sa te iert ca ai vb de saorma, dar cu berea cum ramane?
Antoanela, chiar,nu iei no spa? Eu mi-am adus din Romania si mi-a trimis si mama de Craciun, insa au fost asa de bune c-o pun sa-mi trimita si de Pasti.
alinam spune:
Valen nu, sotul meu e in stare de orice heheheh, de cand am pus gresia a zburat pragul asa ca a rams un lok pe unde incape un ruj ... tasu in baie copilul la usa si ca sa ii dea de treaba a gasit distractia cu rujurile.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
Anya20 spune:
Casiana, nu are nimic daca ii mai scapi Alexiei un cartof prajit. Dar cu mezelurile...sa ai mare grija. Sunt f nocive si pentru adulti, nu mai spun de copii (defapt sunt chiar interzise la copiii sun 3 ani, din cauza potentialului cancerigen prin continutul crescut de nitrati/nitriti. Si asta e doar un aspect. N-ai vrea sa stii cate grasimi, resturi si zgarciuri contin, cata apa si sare, conservanti, amelioratori de gust etc). E normal ca le place (ca sunt f gustoase, ca multe alte chestii nesanatoase), dar asta nu inseamna ca le fac si bine. Chiar retin ca apus, Bianca parca, la un moment dat,un link catre un articol despre salamuri. Brrrr...
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
BiuMil spune:
ca tot ati readus subiectul in discutie
...de revelion ne-am intalnit la munte cu un domn care lucreaza la sectia de injectare a unei fabrici de mezeluri...m-a asigurat ca din pdv al igienei sa stau linistita, sunt sau vor sa se certifice ISOn nu mai retin pt ca aveam ceva aburi de tuica fiarta intre urechi
...insa, referitor la produse, mi-a spus ca ei dintr-un kg de muschi de ex trebuie sa scoata pe piata 1 kg jumate...astfel incat il injecteaza cu un mix, care, dupa cum ii spune si numele, e un amestec de apa, sare, condimente si E-uri de tot felul in functie de cat trebuie sa aiba termen de valabilitate, gust, culoare...ma rog... una peste alta pe mine m-a impresionat cantitatea de mix, din ce cumparam noi, o treime e apa...macar de-ar fi fost chioara!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
kristinutza spune:
eu incerc sa-i dau lui radu mancare cat mai sanatoasa. nu a mancat niciodata cartofi prajiti sau chipsuri, snitele, danonino... a mai mancat crenvusti, dar dupa ce am mai citit una-alta m-am linistit si i-am scos din meniu.
pur si simplu mananca f bine legumele clasice si fructele... asa ca ma bucur ca e ok si nu-i dau ciocolata sau alte prostioare, care sunt bune la gust, dar... in fine, nu vreau sa intru in polemici. va spun cum fac eu.
mai aveam ceva comentarii pe alte teme discutate, dar nu mai am timp. ma dau de ceasu' mortii cu masteru' lu' peste ca mi-au trebuit studii
. asa ca va las.
noapte linistita, fetelor!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Meme1 spune:
Buna tuturor,
tot pe fuga dar vreau sa felicit si eu proaspetele mamici Natydea si Tonnia, sa va traiasca puiutii , sa fie sanatosi si sa va umple sufletele si casa de bucurii, iar voua mamicilor, recuperare rapida si mult laptic pentru puiuti, si cat mai putine nopti albe!!
La noi toate bine in limita normalului, cu o raceala pe care am luat-o cu totii, Andrei are muci kilometrici, Ana si ea un pic fornaita, eu tusesc, singurul care a scapat cat de cat a fost sotul...care azi a plecat o saptamana in Danemarca...asa ca iar sunt singura cu crocodilii mici.
Va pup si sper sa recuperez si sa ajung la zi cu noutatile,
Meme
codruta_grg spune:
EU ii dau cremwursti Fortzozo si sunculita Voinicel. Sunt facute pentru copii si nu cred ca isi bat chiar asa joc de sanatatea lor. Dati-mi voi ceva idei ce am putea sa le dam dimineata si seara de mancare (in afara de ou, cereale sau paine cu branzica)
Biumil, miere ii dau cam o data pe saptamana, cu paine prajita.
Am venit de la botez ( a facut masa mica, acasa-va face in primavara la restaurant). Asa de mica e finutza mea....A fost foarte cuminte n-a plans nici cand i-a turnat apa sfintita in cap.
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
alexuta2005 spune:
Valen
, ca sa ma ierti.
Alina nici eu nu sunt adepta mezelurilor.I-am dat doar asa de moft rulada de piept de pui,mi s-a parut mie ca ar fi cumva mai sanatoasa decat cremwurstii.
De regula Alexia mananca dimineata ceva lactate(branza, unt).
Dr. Alina ce nu are voie un copil sa manance la varsta asta ?
Din cate am inteles:varza, fasole boabe si carne de porc.Mezelurile si dulciurile sunt de evitat.Mai sunt si alte alimente interzise?
Kristinutza spor la treaba!Bafta la ex.