Piticodromul de sept-oct 2005 (163)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Si eu vin fara copil, cu copil, cu sot sau cu amant, dar sa ne distram!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Dupa ce ne-a lamurit Jadi cum e cu aluatul si cum e cu diareea, mai doreste cineva chec?

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Olguta, naspa ca esti la munci, dar ce bine ca o ai pe mama ta sa te ajuta cu Galushka.

Innaa, Maddy, sanatate la printese.

Anya, mersi de titlu.

Inginerul din mine a descoperit o problema la retetele de chec, mai precis ce zice Irina: adica indiferent ca sunt 6 oua sau 10 oua, tot atata faina pui? Sau te orientezi in functie de consistenta ?
Si cuptiorul cum trebe sa fie, cat de cald, in grade Celsius, va rog?

Anto 15 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Checul meu este usor hipercaloric, am inceput sa aberez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Anya , eu as vrea un chec . Mai ales acum ca mi-a iesit pina la urma si reteta de Brownies a Nataliei .(Eu o tineam in frigider si de aia nu se inmuia , dupa ce am taiat-o si am lasat-o pe masa in bucatarie a iesit o minunatie .Sotului i-a placut la nebunie .Uite ca fac si poezie ) Aaa, in ceea ce priveste diareea nici nu o bag in seama , desi sunt .V-am mai spus eu ca la inceputul sarcinii aveam o placere sa miros pampersul lui Tudu

GABI21+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Jadi m-am luminat... deci in cozonac sa nu mai bag scobitoare, ci in chec... cine m-o fi pus sa ma bag in vorba la momentul culinar ?!?! Am retinut si cu intalnirea taticilor nu-l mai las pe sot... ca el e ardelean si e mult prea calm

Anto la jobul asta nu prea au cum sa ma trimita in Belgia, poate in Madagascar . Dar poate venim vreodata in vacanta pe acolo!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Mai fetelor, iar m-ati facut sa rad cu lacrimi...

ca sa nu mai zic ccc ca lipsesc si eu o ora doua pe motive tehnice (mi-a murit broadband-ul) si gasesc trei pagini scrise.....

Multa sanatate puiutilor bolnaviori...

Andrei al meu de doua luni n-a mai luat nimic in greutate, banuiesc si alergatura zilnica care ii consuma tot ce papa...
Ana si ea e in clubul scobitorilor dar prefer sa nu mai plang....

Va pup pe toate,

Meme

Mergi la inceput

Am sunat-o pe mama si m-a corectat, 2 cani de zahar si 2 de faina, ca m-a facut ingineria lui Anto sa am dubii .

Mergi la inceput

Am simtit pe bb cum ma loveste, cred ca e prima data cand simt asa puternic, am baut niste cola, sa bag si o tigare? .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Gabi, eu as prefera cateva brownies...ce bunatate. Poate ma urnesc si eu intr-o zi si fac reteta, sa nu mai balesc pe la voi pe-aici

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput