Piticodromul de sept-oct 2005 (163)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ba exact asa, Bianca ... si din cand in cand verifici cu paiul. Sau cu furculita.
Anto, ca bine le zici. Si eventual o a treia intalnire a taticilor cu plozii, hehe.
Olguto, lasa ca ii e bine Galushkai cu buni. Vrei sa trimitem un chec si la tine?

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La cuptor sta pana se rumeneste, hehe. Bagi o scobitoare si daca iese curata inseamna ca s-a copt!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Bianca dupa vagile mele amintiri cam 20-30 min . Te prinzi usor cand e gata, ca miroase frumos si daca te pe uiti pe geam in cuptor o sa-ti dai seama. Te-am dat pe spate cu explicatia asta, nu ?

Olguta ca nu esti singura... Eu de 2 saptamani si 3 h nu mi-am vazut piticul

edit: la mine faza cu scobitoarea nu tine . Asa fac la cozonaci si cu scobitoarea curata am scos din cuptor niste cozonaci numai buni de spart capul nefericitilor care trec pe sub balcon

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Aaaa, si tatal lui Vladut aka sotul Irinei sa tina un speech celorlalti despre cum se are grija de copil singur cand nevasta e la munci.
Irina, mai e putin, hai, fruntea sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

quote:
Originally posted by locca

Aaaa, si tatal lui Vladut aka sotul Irinei sa tina un speech celorlalti despre cum se are grija de copil singur cand nevasta e la munci.

super tare....

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Cred ca tatal lui Valdut aka Dl.Jadi il bate sigur pe celalalt tata a lui Vladut aka sotul Irinei. Ca noi suntem violenti in familie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by BiuMil

merci Irina! acum sunt deja in dubiu! cat sta la cuptor...sa nu ziceti ca pana se coace consistenta....

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

, , ma omoara si pe mine asta cu consistenta. Nu mai intrebati de retete, ca o pierdem pe Jadi pe la vreun topic de prajituri.

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Irina, mult a fost putin a ramas.
Ce frumos ca te-ai intalnit cu Nanadana.
Poate vii si in Blegia data viitoare.

Anto 15 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

irina intre coneosiori culinari(nush cum se scrie in frantzuja) checul e diferit de cozonac, adica primul e o diaree, al doilea e un aluat de aia nu merge scobitoarea la al doilea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Eu o declar pe Anto paranormala . Imi citeste gandurile si nu e prima oara. Apoi spune ea pe post ce-as fi vrut chiar eu sa spun. Gata!! Votez si eu pentru o intalnire fara copii. Desi eu si la celelalte am venit cu ea dupa mine, dar acum oi gasi un binevoitorv s-o tina cateva ore, sa stau si eu cu burta in sus la terasa

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput