Piticodromul de sept-oct 2005 (163)
Raspunsuri - Pagina 17
locca spune:
Ba exact asa, Bianca
... si din cand in cand verifici cu paiul. Sau cu furculita.
Anto, ca bine le zici. Si eventual o a treia intalnire a taticilor cu plozii, hehe.
Olguto, lasa ca ii e bine Galushkai cu buni. Vrei sa trimitem un chec si la tine?
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
jadi spune:
La cuptor sta pana se rumeneste, hehe. Bagi o scobitoare si daca iese curata inseamna ca s-a copt!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
b_irina_c spune:
Bianca dupa vagile mele amintiri cam 20-30 min
. Te prinzi usor cand e gata, ca miroase frumos si daca te pe uiti pe geam in cuptor o sa-ti dai seama. Te-am dat pe spate cu explicatia asta, nu
?
Olguta
ca nu esti singura... Eu de 2 saptamani si 3 h nu mi-am vazut piticul 

edit: la mine faza cu scobitoarea nu tine
. Asa fac la cozonaci si cu scobitoarea curata am scos din cuptor niste cozonaci numai buni de spart capul nefericitilor care trec pe sub balcon ![]()
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
locca spune:
Aaaa, si tatal lui Vladut aka sotul Irinei sa tina un speech celorlalti despre cum se are grija de copil singur cand nevasta e la munci.
Irina, mai e putin, hai, fruntea sus!
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:
quote:
Originally posted by locca
Aaaa, si tatal lui Vladut aka sotul Irinei sa tina un speech celorlalti despre cum se are grija de copil singur cand nevasta e la munci.
Ruxandra cuaka Matei (13 sep. 2005)
super tare....

Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
jadi spune:
Cred ca tatal lui Valdut aka Dl.Jadi il bate sigur pe celalalt tata a lui Vladut aka sotul Irinei. Ca noi suntem violenti in familie
.
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by BiuMil
merci Irina! acum sunt deja in dubiu! cat sta la cuptor...sa nu ziceti ca pana se coace consistenta....
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
,
,
ma omoara si pe mine asta cu consistenta. Nu mai intrebati de retete, ca o pierdem pe Jadi pe la vreun topic de prajituri.
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
Antoanela23 spune:
Irina, mult a fost putin a ramas.
Ce frumos ca te-ai intalnit cu Nanadana.
Poate vii si in Blegia data viitoare.
Anto
15 si
Victor (8 octombrie 2005)
jadi spune:
irina intre coneosiori culinari(nush cum se scrie in frantzuja) checul e diferit de cozonac, adica primul e o diaree, al doilea e un aluat de aia nu merge scobitoarea la al doilea
.
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
Anya20 spune:
Eu o declar pe Anto paranormala
. Imi citeste gandurile si nu e prima oara. Apoi spune ea pe post ce-as fi vrut chiar eu sa spun. Gata!! Votez si eu pentru o intalnire fara copii. Desi eu si la celelalte am venit cu ea dupa mine, dar acum oi gasi un binevoitorv s-o tina cateva ore, sa stau si eu cu burta in sus la terasa ![]()
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana