Piticodromul de sept-oct 2005 (163)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Reteta de chec (mama ce meseriasa sunt, stiu o reteta pe de rost)
10 oua se despart si se bat galbenusurile cu 10 linguri de ulei si albusul cu 1 cana de zahar pana capata o consistenta. Se amesteca cele 2 compozitii si se adauga 1 cana de faina si se amesteca in continuare. Se tapeteaza tavile (2 la numar) se toarna 90% din compozitie si ce a ramas se amesteca cu putin cacao si se toarna in tava si cu o lingura se invarte astfel incat cacao sa se amestece cu compozitia. Iese din oric pozitie, nu trebuie praf de copt eventual ceva mirodenii.

Deja m-am dat mare, ma intorc la munca!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

asta cu "pana capata o consistenta" ...m-a spart! merci Jadi! am sa incerc! compozitie de clatite stii?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

votez pentru intalnire la loc de joaca!

Mergi la inceput

Aia de clatite e si mai usoara, cateva oua, faina si lapte sau apa minerala cu bule, le amesteci pana nimeresti compozitia buna, adica strici breo 2-3-10 clatite.

Deci gata, ma inscriu la culinare, imi dau seama ca ma pierd aici discutand cu voi

Votez si eu, nu stiu ce dar sa fie duminica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Dr Alina,multumim mult de pupici.Pupam si noi pe Anya mica,care e o scumpa,am ras cu lacrimi cum a iesit ea pe holul blocului.

Locca,mulumim.Cum mai doarme Matei noaptea?Bianca inca se mai plange prin somn si mai nou vrea in brate.

Inaa,sanatate Noieliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

La chec ma bag si eu . Reteta mea e cu 6 oua/ 6linguri ulei, in rest identica cu a lui Jadi. Prima reteta pe care am avut-o de chec era cu 5 oua/ 5 linguri (dar aia era de la bunica mea, care facea chechul mai mic hihihihi).

Anya20 ar fi fain intr-adevar sa mai punem de o intalneala ca sa zic asa .

Pana scriu eu una alta, vad ca deja se voteaza . Eu votez pt saptamana viitoare .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Eu propun sa faceti doua intalniri: una cu piticii la un loc de joaca, alta numai mamicile, sa lasati copii acasa cu tatii si voi sa va relaxati un pic impreuna.
Sunt plina de idei, nu-i asa?

Anto 15 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

M-am intors la munci dupa 2 saptamani de "carantina".
Si imi e dor de Galushca mea. Ce-o face ea acasa cu buni? Ce-o mai darima oare, prin casa?
De-abia astept sa o vad...uoooffffffffff. Piticul meu....
Voi vad ca va dati in retzete si shopping..si pe mine nu ma vedeti, ca sufar aici de una singura.
Imi iau jucariile si plec..uite-asa

P.S. Afara ninge ca-n povestiSIC SIC SIC...si-mi duc galushca la plimbare cand ajung acasa..yepeeeeeeeee

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

merci Irina! acum sunt deja in dubiu! cat sta la cuptor...sa nu ziceti ca pana se coace consistenta....

Mergi la inceput

Un' te duci tzucurash Olgutza, pe alt spatiu virtual? Sezi mumos cucoana ca te bagam si pe dumneata in seama, cum vrei sa fie ?

Mergi la inceput