Piticodromul de sept-oct 2005 (163)
Raspunsuri - Pagina 16
jadi spune:
Reteta de chec (mama ce meseriasa sunt, stiu o reteta pe de rost)
10 oua se despart si se bat galbenusurile cu 10 linguri de ulei si albusul cu 1 cana de zahar pana capata o consistenta. Se amesteca cele 2 compozitii si se adauga 1 cana de faina si se amesteca in continuare. Se tapeteaza tavile (2 la numar) se toarna 90% din compozitie si ce a ramas se amesteca cu putin cacao si se toarna in tava si cu o lingura se invarte astfel incat cacao sa se amestece cu compozitia. Iese din oric pozitie, nu trebuie praf de copt eventual ceva mirodenii.
Deja m-am dat mare, ma intorc la munca!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
BiuMil spune:
asta cu "pana capata o consistenta" ...m-a spart! merci Jadi! am sa incerc! compozitie de clatite stii?![]()
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
jadi spune:
Aia de clatite e si mai usoara, cateva oua, faina si lapte sau apa minerala cu bule, le amesteci pana nimeresti compozitia buna, adica strici breo 2-3-10 clatite.
Deci gata, ma inscriu la culinare, imi dau seama ca ma pierd aici discutand cu voi ![]()
Votez si eu, nu stiu ce dar sa fie duminica!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
maddy77 spune:
Dr Alina,multumim mult de pupici.Pupam si noi pe Anya mica
,care e o scumpa,am ras cu lacrimi cum a iesit ea pe holul blocului.![]()
Locca,mulumim
.Cum mai doarme Matei noaptea?Bianca inca se mai plange prin somn si mai nou vrea in brate.
Inaa,sanatate Noieliei!
b_irina_c spune:
La chec ma bag si eu
. Reteta mea e cu 6 oua/ 6linguri ulei, in rest identica cu a lui Jadi. Prima reteta pe care am avut-o de chec era cu 5 oua/ 5 linguri (dar aia era de la bunica mea, care facea chechul mai mic hihihihi).
Anya20 ar fi fain intr-adevar sa mai punem de o intalneala ca sa zic asa
.
Pana scriu eu una alta, vad ca deja se voteaza
. Eu votez pt saptamana viitoare
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Antoanela23 spune:
Eu propun sa faceti doua intalniri: una cu piticii la un loc de joaca, alta numai mamicile, sa lasati copii acasa cu tatii si voi sa va relaxati un pic impreuna.
Sunt plina de idei, nu-i asa?
Anto
15 si
Victor (8 octombrie 2005)
olguta12 spune:
M-am intors la munci dupa 2 saptamani de "carantina".
Si imi e dor de Galushca mea
. Ce-o face ea acasa cu buni? Ce-o mai darima oare, prin casa?
De-abia astept sa o vad...uoooffffffffff
. Piticul meu....
Voi vad ca va dati in retzete si shopping..si pe mine nu ma vedeti, ca sufar aici de una singura.![]()
Imi iau jucariile si plec..uite-asa![]()

P.S. Afara ninge ca-n povesti
SIC SIC SIC...si-mi duc galushca la plimbare cand ajung acasa..yepeeeeeeeee
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
BiuMil spune:
merci Irina! acum sunt deja in dubiu! cat sta la cuptor...sa nu ziceti ca pana se coace consistenta....![]()
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
jadi spune:
Un' te duci tzucurash Olgutza, pe alt spatiu virtual? Sezi mumos cucoana ca te bagam si pe dumneata in seama, cum vrei sa fie ? ![]()
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2