Piticodromul de sept-oct 2005 (163)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu tot la campina romaneasca m-am gandit. Mersic Dana de intentie, ce sa fac cu campina de la olandeji? . Imi aduc aminte din Olanda, cum stateau ele vacile pe bucatelele alea de pamant inconjurate de apa si ma intrebam daca seara au si ele unde sa mearga.

Mersic la fete de retete de paste, o sa instruiesc bona !

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

buna fetelor,

Tonnia,felicitari!Sa-ti traiasca si sa fie sanatos si norocos!

Noi avem iarasi diaree.I se trage de la un suc de mandarina.Nu e prima oara cand bea suc si nu-mi dau seama de ce tocmai acum a facut diaree.Nu l-a baut imediat dupa lapte,chiar la vreo 4 ore distanta...Asa ca iar am trecut pe lapte fara lactoza si pe renumitul regim.Cam o data la 1.5-2 luni fii mea trebuie sa faca diaree.Am ajuns de-mi notez de luni de zile ce manaca si la ce ora ca sa pot sa-mi dau seama de la ce i se trage...si degeaba..

De mancat..bietul copil daca de la 7 luni tot sufera de diaree mai tot timpul,nici nu e obisnuita cu alta mancare decat cea pe baza de orez si morcov si refuza categoric unele alimente...conteza mult sa se obisnuiasca cu anumite gusturi pana la varsta de un an.
Ea nu mananca fructe decat banana,in ultimul timp incepusem sa-i dau niste borcanase de fructe sa se obisnuiasca cu gusturi noi...o sa scapam noi si de asta,dar eu nu mai pot de nervi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Hop si eu.

Dupa mai mult de o saptamana in care am mai perdelit din cand in cand imi fac curaj si timp sa va scriu.

Noelia a fost tare bolnavioara...laringita si de o saptamana este pe augmentin + bromexim. Ma speriasem f tare pt ca joi cand am fost la control ni s a spus ca inca nu se ved imbunatatiri si ca avem toate sansele sa trecem la injectii. Insa DD ne-a ajutat si vineri era mai bine...deci am scapat.

Acum cand o sa se trezeasca o sa mergem din nou la doc sa vedem cum mai este. Am avut mare noroc ...am gasit o doctorita SU-PER!! fffff draguta si amabila si cooperanta care are cabinetul la 2 minute de mama si la 5 m de apartamentul nostru.

intre timp a venit si tati...l-a recunoscut buburuza din prima si i-a sarit in brate ...apoi a plecat iar(aseara) la Bucuresti pentru ca de azi a inceput lucrul...abia astept sa imi zica asta seara impresiile - ma suna mai devreme azi si imi zicea ca e la fabrica si ca inca nu facuse nimic chiar se plictisea.

asa....cam atat deocamdata despre noi..

tocmai se trezi si buburuza asa ca merg sa ii dau sa pape si apoi o intindem la doctor.

sper sa reusesc sa mai intru asta seara la calculator sa vad voi ce noutati mai aveti....mi-a luat sotul calc la buc asa ca tb sa ma cert cu fratiorul meu pe celalalt calculator.

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Noi lapte tot din bibe bem,am incercat o data sa-i dau din canita si l-a scuipat,aa ca momentan m-am linistit.
Si noi ieram mari suzetoase..cum le gasea prin casa,le baga in gura si nu te mai intelegeai ci ea,nu mai zic de adormit si de dormit toata noaptea cu ea in gura....dar de vreo 2 sapt se pare ca n-o mai pasioneaza asa tare si chiar o scuipa dc i-o dau si de 2 nopti a adormit fara ea.

Mezeluri nu i-am dat nici eu...am mai scapat un crenwursti o data pe luna,ii plac dar n-o sa-i mai dau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Maddy...mi se rupe sufletul de voi. M-am saturat si eu de diareea Biancai, dar tu. Of, biata de ea. Trebuie sa iti pastrezi increderea ca va fi bine.Uite un de la noi.

Irina, ce frumos ca l-ai intalnit pe buclatul Antoine si pe mami a lui! Asta mi-a amintit ca ar trebui sa ne organizam si noi sa ne mai vedem. Stiu ca sunteti ocupate cu serviciul, dar macar intr-o dupamiaza.

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Bonjurica la fete,

Mi s-a golit mintea complet de ce vroiam sa va spun, as fi dat vina pe medicamente dar stiu ca nu e de la asta, ci de la materialul din dotare.

Tonia, Valen, iau no-spa, tot din tara ca aici nu exista, l-am aratat dr la sarcina trecuta si nu l-a gasit in catalogul lui de medicam (subs activa), m-am mirat dar asta e, acum iau de capul meu, cand am dureri dar maxim de doua ori pe zi.

Casiana, stau cat de cuminte pot. Acum ma doare spatele de stat prea mult la orizontala.

Eu nu pot sa-i dau sandvisuri lui Victor din cauza ca nu are decat un dinte, pe care-l munceste foarte serios de-altfel, mananca si mere cu el.
Are program regulat de masa cand merge la cresa si altul aiuristic cand sta cu noi acasa. Si inca bea lapte cu bibe, i-ar placea sa bea din cana dar varsa jumate pe el.
Apa bea singur din canita cu cioc, dar laptele e obisnuit sa i-l dam noi din bibe in brate, iar biberonul de seara face parte din ritualul de nani.

Pup fetele si sper ca nu am sarit pe nimeni la raspunsuri,

Anto 15 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

M-ati derutat de tot cu campina aia... Lactatele Campina care se gasesc la noi sunt facute la Cāmpina, Prahova?

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

sa fiu si eu in branshata la subiect: Milan rade dimineata un bibe de lapte normal, un iaurt si/sau o banana, la pranz legume (amestec) cu pui sau orez, cartof, paste, ou / dupa amiaza iar iaurt, sau cozonac sau un fruct...iar seara iar bibe. nu mai serveste cina...am incercat la un moment dat, dar nu mai vroia lapte. m-am plans si la dr ca mi se pare ca nu mananca mult, in afara de pranz care e o portie mare...dar a zis ca e ok.

Chiar, Hilde, spune-mi si mie, pleaasseeeeee, o reteta de chec, cea mai simpla pe care o stii si care sa iasa negresit! merci muult!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Maddy, si eu m-am saturat de diareile Biancai. Imi pare tare rau si sper sa scapati repede de diaree.
Ma gandeam si eu la o intalnire, dar acum cred ca e cam aiurea de intalnit in parc, anul trecut merge ca stateau toti cuminti in carucioare. Poate sa ne organizam la un loc de joaca. Altfel fiecare o sa alerge dupa copilul propriu si o sa iasa un talmes-balmes.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Ina, , cum fu la shoping?
Prietenele tale gravide tot la Parres merg? Cand urmeaza sa nasca?

Pup,

Anto 15 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput