Piticodromul de sept-oct 2005 (163)
Raspunsuri - Pagina 14
dana_lucia spune:
Meme, eu laptele Campina il cumpar din supermarket (eu zic ca tu confunzi cu un nume romanesc acest Campina, sorry daca gresesc dar parca asa am inteles eu din ce ai scris) au si site (www.campina.nl) pentru mai multe lamuriri.
Jadi daca vrei pot trimite o poza a unui pachet de lapte Campina pe adresa comuna, ce zici crezi ca ar folosi la ceva?
Irina, ce super ca te-ai intilnit cu Nanadana si frumosul de Antoine, sa va fie de bine intilneala!
Dana Lucia si
Alberto
alinam spune:
Locca asta incerc sa fak si eu, sa scapam de tocaiala de la pranz, numai ca el asa adormea, azi mi-a rupt spatele, l-am plimbat in brate ca asa l-a invatat tasu , ori tzitzi ori plimbare, iar despre ce spui tu, mancare si pus in pat nici o sansa nu adoarme asa, ca nu stie bietul copil sa adoarma singur, el masa de pranz o papa cand se trezeste adika la 2,3 depinde, ca pe la 10-11 maxim papa fructe cu cereale, in felul asta nu ar mai manca la 12- 1 pranzul.hehehe iar dimineata la el nu e de foame ca de multe ori pana ies eu de la baie el are la ghiozdan ba cozonak, ba un covrigel ceva ca rontaie cu tasu cu noaptea in cap, deci la el e dor de tzitzi sau mai bine zis obisnuinta. orikum sper sa ma pot tine tare sa nu cedez si sa incepem si noi intarcatul.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
Anya20 spune:
Christina, si fetele care povesteau ca astia mici beau lapte cu canita si au scapat de biberon, considerati-va fericite. Asa as fi vrut si eu initial, ca atunci cand o intarc sa bea lapte cu canita. Dar socoteala mea nu s-a potrivit cu realitatea. Anya bea din canita apa, dar lapte numai cu biberonul, seara si dimineata. Daca i-l pun in canita, cum ia o gura...nu mai vrea.
Alina, eu ma feresc in continuare sa nu ma vada anya dezbracata, pt ca vine repede la mine si spune intr-una:"tzitzi, tzitzi". Cand ne iubim seara, ma cauta in san si le mangaie, le pupa. Numai ca eu nu o las, si atunci zice singura:"tzitzi, nu, nu, nu". Acum cateva zile m-a prins in offside cand ma imbracam, a venit la mine si s-a infipt intr-o tzitzi, de nu mai vroia sa-i dea drumul. Mi-e draga de mor si daca n-as sti ca vine bb si o sa sufere cand il vede pe el ca papa, zau ca i-as mai da.
cge, deci si Ancutei ii place nudismul
. Ce fete dezinhibate! Nu ma mir ca Vladut si-ar dori un harem cu asemenea exemplare 
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
locca spune:
Alina, eu de-aia i-am mutat masa de pranz inainte de somn, ca sa fie cu burtica plina. Inainte si eu ii dadeam fructe pe la 10-11 si apoi masa de pranz cand se trezea. Stiu ce zici de treaba cu alintul si dorul, of of.
Alina Anyei, tare de tot Anya mica. O intrebare la tine: e vreo problema daca nu bea lapte dimineata? Ca nu vrea si pace, asa ca ii dau branzica sau cascaval sau ousor cu paine.
Hai ca iar am inceput discutia cu tzitzileala, sper sa nu se supere nimeni.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
Anya20 spune:
Ruxi, nu e nici o problema daca nu bea lapte dimineata. De obicei copiii alaptati pana mai tarziu, nu accepta deloc alt lapte, uneori cateva luni de zile. Dar nu e grav, pentru ca au peste un an, consuma lactate si sub alte forme si oricum calciul se gaseste si in alte alimente pe care ei le papa.
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
kid2003 spune:
Alexutza, si noi suntem "suzetare" mari. Ziua am inceput sa nu i-o mai dau, dar gaseste ea suzete prin casa, se ridica pe varfuri si le ia de pe blatul de la bucatarie, mai gaseste una pe la ea prin camera, si hop in gura cu ea...nu stiu ce sa-i fac. Deocamdata o las asa, pediatrul nu mi-a dat de gandit si nu mi-a zis ca ar fi vreo problema, sau ca e prea tarziu. Nici ca in UE nu as vrea sa ajung, am vazut acolo copii si de 4-5 ani cu suzeta. Doamne fereste. La fel in Austria era o fetita cam de 4 ani f dulcica. Maica-sa o ducea seara la culcare si cerea mereu apa calda la bucatarie, ii facea lapte in biberon si apoi ziceau Chus (sau cum s-o scrie), merg la nani cu biberonul. Mi se parea cam deplasata faza, ziua fetita era as pe partie cu schiurile si seara adormea cu biberonul in gura. Nu mai zic ca din snitele si cartofi prajiti nu o scotea, meniul ei zilnic.
Ruxi, nu-i bai, nici eu n-am ajuns, a iesit soacra-mea cu fata la pranz (ca deh, i se facuse dor chipurile) si eu am bantuit prin Feeria (i-am gasit fetii niste super pantofi la reduceri la Bata, grena de lac cu niste flori aplicate de piele intoarsa si cate un strass pe fiecare floare, absolut mortali- piele interior exterior, taloneta, super calitate- 59.9 Ron).
Anya, crezi ca nu o sa-si aduca aminte Anya de tzitzi cand vine bebe? Eu mi-as fi dorit sa o alaptez mai mult de 4 luni, cand imi amintesc cum intorcea capul dezgustata de la san mi se strange sufletul ca am fost respinsa...mi se pare mult mai magulitor sa fie atasat bebe de tine asa...si sa te chinui sa-l dezveti, decat invers...
christina-m spune:
Ruxi, nici eu nu as fi reusit sa-l intarc daca nu plecam de acasa 5 zile. Oricum, inainte de a pleca ajunsesem sa-i dau doar seara si cateodata noaptea.
Si Matei are nostalgii legate de tzitzi, sicateodata mai vine pe furis si baga mana pe sub tricou si zice tzatza, tzatza mama. Dar nu mai vrea sa suga. Doar se uita si pune mana.
Si cu laptelenici nu ma stresez prea tare, ca o sa bea el pana la urma, sper. De exemplu sapt trecuta n-a vrut sa puna gura pe lapte deloc. Sapt asta, mananca din nou cu cereale.
Cristina si Matei (29.10.2005)
POZE
Hildegard spune:
La mine va fi rau de tot cu laptele de la titi. Va trebui sa iau medicamente sa se opreasca. Deci, din aprilie nu ii voi mai da la steff sa suga, gata. Se insoara si papa titi
Asta daca nu va renunta el intre timp la titi.![]()
Mie mi-a zis dr. ca sunt niste medicamente cam 1 milion costa, nu imi amintesc cum le zice, pe care le pot lua fara efcte secundare si o sa fie ok.
Steff s-a constipat, i-am dat milchzucher de la humana in lapte(bea humana 3) si s-a rezolvat problema. I-am mai dat dupa piureul cu gratar de pui si compot de piersici decojite. Atat de mult ii plac de ar fi in stare sa pape nu stiu cat...la fel si cu cel de mandarine.
Creste ca fat frumos . Aseara l-am cantarit acasa si are 13.240 kg. Dar nu e gras deloc.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
Diana30 spune:
Salutare!
Ce bine ca ati scris despre ce,cand si cat papa copilashii.Chiar aveam de gand sa aduc in discutie subiectul,sa vad daca-s in trend.
Mihnea bea laptele(nan junior)din cana cu paiul.Baga 200ml dimineata,200ml seara.Am inceput de prin octombrie sa-l invat cu laptele praf.Vreo 2 luni ii dadeam dimineata lapte cu paiul,iar seara si noaptea tzitzi.Noroc ca in decembrie s-a intarcat singur.
Si el face ca Anya.Daca ma prinde cu tzotzi pe afara vine pune degetzelul si se pune pe-un ras shmecher de-ti vine sa-l mananci.
Nu i-am dat deloc mezeluri si nici n-am de gand.
Dimineata,cam dupa o ora dupa ce bea laptele,adica pe la 9,30;10, ii dau painica cu ceva(branza de diverse feluri,unt si gem,unt si miere)sau fructe cu cereale/biscuiti/branza de vaci sau ou fier moale cu painica.
Inainte de somn,cam pe la 12,30 ii dau banana sau iaurt sau supica.
Pe la 15,30;16 papa legume cu carnita,diverse feluri de legume/carne,gatite in diverse moduri sau ou cu ceva.
Seara cam pe la 20 mananca iaurt cu cereale,cereale cu lapte,ii mai fac chec sau prajitura,iar inainte de culcare baga laptele.
Dupa cum am citit pe aici constat ca-s in trend-ul gastii la capitolul hranit copil.
Meme1 spune:
Dana, asa este, ai dreptate...eu m-am gandit la campina din Ro, nici prin gand nu mi-a trecut ca este marca internationala....mersic mult ca m-ai luminat...
Pupici mii
Meme