Piticodromul de sept-oct 2005 (163)
Raspunsuri - Pagina 13
jadi spune:
Depravate mici, astea mici, o sa ii zic lui Vladutz daca nu il aranjeaza un harem ceva!
Dana sincer eu nu gasesc lapte de la Campina, iaurt da, lapte ba! Sau poate nu stiu cum arata!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
alinam spune:
Marlena da am cheltuit de mult banii, de pe 8 sau 9 cred ca i-am luat. mergi la posta si intreaba.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
alinam spune:
Jadi eu pastele lui Vlad i le fak ori cu branza ori cu sos de rosii si masline, ii plak orikum si le rup cat de mult pot inainte sa le pun la fiert ca nu poate sa le pape matze lungi asa si cand sunt gata i le mai si pasez putin la furculita ....cred ca mai simplu e cu aia de fakut piure, doar putin.
poze
alinam spune:
Cristina_m nici Vladi nu bea lapte din biberon, doar cu lingurita cu orez sau alte budinci :), dar eu acum sunt in proces de intarcare, adika inca ii mai dau sa suga dimineata si seara , am scos tocaiala de la pranz, noaptea si ocazional de dor :)
Chiar asa cine mai lapteaza inca????
poze
alinam spune:
Asa sa zic si eu salut pe ziua de azi .am raspuns in timp ce citeam ca tare ma lasa neuronul.
Si eu ii mai dau ocazional lui Vladi Fortozo da stiu ca nu sunt buni, rar da ii mai dau, si parerea mea e ca nu sunt diferiti de alti crenvusti din comert, contin cam acelasi lucru.
Intre timp am vazut ca locca e inca pe post de suzeta seara hehhehe. cat timp v-a luat sa ajungeti la faza asta? vladi urla dupa cea tzitzi
incerc sa ii scot cate o masa, da tare greu e, ieri se holba la tzitzele mamei mele mai mai sa le atace, sper sa reusim si noi cu intarcatul intr-o luna doua maxim ca eu nu mai rezist, trebuie sa ma operez. Dimineata sta cu tasu cat ma dushuiesc eu si cand ma vede fresh presh ma ia de mana si ma duce in sufragerie pe fotoliu, ma incaleca si se serveste
.Seara aceesi poveste, tasu ii face baie il aduce in dormitor , il imbraca dupa care tanarul ridika plapuma se baga si asteapta vaca cu lapte daca nu apare vaca scandalul e cat casa :(.
Pentru fetele care intrebau de indemnizatie luna asat luati tot ca anul trecut adika 824 lei, din februarie o sa luati numai 800 lei :).
poze
b_irina_c spune:
neata la amiaza....
N-am citi nimic din urma, dar mi-a sarit in ochi postarea Tonniei. Bine ai venit acasa Tonnia
si
pentru cei doi flacai!
Am intrat o fuga sa va zic ca l-am vazut pe Antoine. Care e super dulce, iti vine sa-l mananci
(mai ales carliontii
) si extrem de sociabil. Cum m-a vazut cum s-a urcat la mine in brate
. Ma oftic ca nu m-am pozat cu el, dar la mom respectiv nu mi-a trecut prin cap. Ca sa nu mai zic ca am povestit cu Dana de parca ne stiam de cand lumea. Traiasca forumul! Nanadana
si poate ne mai vedem!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Meme1 spune:
La noi a nins!!!!
Dar s-a topit toata zapada, nu ca ar fi fost multa...doi trei fulgi pe cm patrat.
Pupici
Meme
locca spune:
Alina, eu mai intai i-am scos tocaiala de la pranz. Am prins momentul cand era bine dispus, adica nu ieseau dinti etc. Ii dadeam sa manance de pranz si apoi il duceam in pat, il mangaiam nitel, ii dadeam paturica si il lasam singur pana adormea.
Dimineata a fost mai simplu, adica ii faceam repede ceva de mancare, ii distrageam atentia, ne mai jucam si uita.
Seara mi se pare cel mai greu. Cred ca solutia este sa nu apar in peisaj cateva seri. Desi tot cred ca si-ar aduce aminte.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)