PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

crissa71 pai sincera sa fiu eu nu m-am uitat sa vad daca au gluten sau nu, sau zahar, pt ca asa de stresata am fost la inceputul diversificarii incat la un moment dat am zis "gata", o sa ii dau ce cred eu de cuviinta, adica sa nu mai exagerez atata cu toate lucrurile astea. Inainte chiar fierbeam morcovii separat la supa si aruncam apa ca cica au nitrati, insa nu mai fac asa, prea multe stresuri. Eu de exemplu am luat Zymaflour ( parca asa se scrie ) pt dinti ani si ani de-a randul cand eram mica ( imi faceau ai mei rost pe vremea lui Ceasca ) si bineinteles ca l-am luat degeaba pt ca mostenirea genetica e mult mai puternica si nu am nici o masea fara plomba...am fost si bolnaviocioasa, in ciuda faptului ca mancam gaini de tara, oua de tara, si totul cam de la tara...asa am fost eu pana la pubertate...of, nu stiu daca fac bine dar prea eram stresata inainte. Va

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Miti2004: eu zic ca faci f.bine ce faci!!!E o hotarare f.buna!!
Asa as fi facut si eu daca Cipic n-ar fi facut scaunele alea f.moi si nu stiu de la ce..pt.ca i-am dat f.aproape si biscuiti si piept de pui..si uite cum eu tot umblu pe la doctori si ma indop cu medicamente..am ajuns un om speriat din orice..si de-asta te-am intrebat de gluten.
Dar stai linistita e.f.buna decizia ta!!!Pupici si tine-o tot asa!!

crissa71 si Ciprian 11.07.2006
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Dintr-o pura si bolnavicioasa curiozitate: Care este motivul pentru care le dati biscuiti la copii?

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Multi pupici pentru toate piesicutele si pentru mamicile scumpe

In primul rand dorim insanatosire grabnica bolnavioarelor si bolnaviorilor, multa sanatate si sa auzim numai de bine!
crissa, imi pare bine ca ai revenit si vreau sa iti trimitem incurajarile noastre, pentru binele tau si mai ales al printisorului tau nu mai amana, du-te la bucuresti la un medic bun, imi dau seama ca ti-e greu, incearca si un tratament homeopat, ceaiuri de coada-calului sunt bune pentru chisturi, poate te mai linistesc durerile, nu te lasa deloc, nu mai amana!!

noi am revenit de la milano, bineinteles ca ne-a fost tare dor de balenica, dar ea nu a avut nici o treaba, a fost INCREDIBIL DE CUMINTE, cumnata mea nu vroia sa mi-o mai returneze

asa ca i-am cerut reteta, in rest papa orice, nu face mofturi deloc, nu sta in fund insa ii place tare sa stea in genunchi si cu manutele sprijinite si traga niste tipete mama-mama

mamanati, ce mai scumpa aveti!

dariana, eu te inteleg ca nu mai rezisti, eu din fire nu am multa rabdare, incearca sa intelegi ca e normal ca un bebe sa planga si sa maraie, eu o las pe balenica sa mai si planga daca nu observ ca ar fi ceva in neregula cu ea, multumesc lui Dumnezeu ca nu am avut probleme cu ea!, daca a papat, are pampers curat, nu te ingrijora, cu cat mai mult il iei in brate cu atat mai mult se invata marait, cu cat esti mai nervoasa cu atat mai greu

biscuiti!!!!!!!!!!!!pai si biscuiti pentru bebe au zahar, sare, gluten, nu mai inteleg, aaaaaaaaa au si sirop de glucoza, cica asta e si mai nesanatos, deocamdata nu i/am dat

multa sanatate fetele, va pupam, multa sanatate si la puiuti si puicute, mai intru eu pe aici

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

crissa sanatate si putere iti doresc. Nu ai nevoie de endoscopie (se baga o camera de luat vederi pentru a vedea ce ai in stomac si pe drumul pana acolo) o ecografie ar fi de ajuns. La Craiova ti-ar fi mai usor sa ajungi pentru investigatii? As putea sa iti recomand pe cineva acolo la eco (cred, trebuie sa verific).

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Leistra:Multumesc din suflet pt.incurajari...puoici multi.Tratament homeopat zici...beau ceai de galbenele si salvie.O sa-mi iau si coada calului daca zici tu!
Muuh: ai perfecta dreptate..de ce biscuiti nu stiu..asa s-a incetatenit...de pe vremuri..dar tot mai bune-s cerealele!!!Asa ca nici nu ma mai stresez cu biscuitii..o sa-i iau cat mai multe cereale .Care sunt cele mai bune?Tu de care folosesti?
In ceea ce priveste Craiova..nu stiu ce sa zic..tot aia ar fi...nu vreau un consult si un eco..vreau ceva mai mult..un rmn sau computer tomograf!Nu vad ce ar putea sa vada la eco mai mult decat a vazut doctorita de aici care e buna si umblata..si are eco performant..Nu stiu ce sa mai zic...MA gandesc si-ti spun!De Vladareanu ce zici..stiu de la Cristina _ioana ca e ginecolog-chirurg..nu crezi ca ar fi mai indicat unul ca el?!Cum sa dau de el?Unde profeseaza.. are cumva cabinet?Multumesc anticipat!!

crissa71 si Ciprian 11.07.2006
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

crissa Vladareanu este la ora actuala printre cei mai buni chirurgi-obstetricieni din tara. Mie mi-a scos un chist de pe ovar in timpul cezarienei dar mi-a pastrat trompa si ovarul intregi. Iti dau pe PM numarul, el lucreaza la Elias dar consulta numai la cabinet. Nu pot sa spun daca el este cel mai indicat sa te vada.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Fetelor, voi ati pasat si cartof in supa crema/piureul de legume? Maria mea nu a acceptat supa de legume chioara, piureul de morcov nu prea i-a placut, desi sucul proaspat il devoreaza si ma gandeam sa-i adaug si cartof. Va rog spuneti-mi daca voi ati pus cartof la bb. E ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna fetelor!
Am citit de ziua mea ce ati scris si cand sa va scriu si eu.....Vladimir s-a trezit.
In primul rand multumesc tuturor fetelor care m-au felicitat de ziua mea cat si azi de ziua lui Vladimir.
Deci cum va spuneam Vladimir a fost un super NEdomn de ziua mea. In loc sa aud un mama sau alte progrese am auzit numai urlete. Parca stia ca e ziua mea. M-a terminat. Ieri am dormit cu el non-stop. Azi mai spre seara am facut si noi vaccinul. Domne a plans...ca niciodata. Cred ca o sa avem un dintisor. Prea e nelinistit.
Nici nu mai mananca bine. Sunt uituca zicea cineva a nu-i mananca copilu', ei bine Vladimir nu mai mananca nimic, mai ales lapte (a auzit-o pe Ari ca nu mai vrea si face si el toane). Si avand in vedere cele zise i-am luat niste biscuiti de la 6 luni de la ulker si ii pun in banana cu mar si branza de vaci care i-o dau de dim. Macar asa mai tine la ghiozdan.
Miruna eu ii dau biscuiti pentru ca nimeni din familie nu are alergii, si vreau sa il invat cu mai multe. Legat de supa il inteleg ca nu ii place ca eu mi-s dusmanca cu supe si ciorbe si nici sotu nu e prea prieten. O sa incep sa-i dau si iaurt si galbenus de ou si ficatel. Nu toate odata ci pe rand.
Andreea ce mai faceti? Ari tot nazbatioasa sau a inceput sa se cuminteasca?.
Kati fata cu 2 cucuieti!

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Buna fetelor si La Multi Ani sarbatoritilor de saptamana asta.
Eu nu prea mai scriu ca Alex e tare marait de cateva zile. Eu cred ca dintii sunt de vina. Tot caut cu degetul su parca daca apas mai tare se simte un coltisor. Astea or fi primele semne ca dintii isi fac aparitia? In rest mananca bine, nu are febra dar se maraie prin somn si musca tot ce prinde, ca sa nu mai zic ca balutele de curg siroaie si ne muscam mai tot timpul buzita de jos. Sper sa scapam cat mai repede ca tare imi e mila cand il vad ce fata trista face si cum se vaieta.
Pupici la toate mamicile obosite si ma rog pentru voi sa vina vremuri mai bune. Sa stiti ca si Alex e super marait de cateva zile dar nu-l prea luam in brate mult tocmai sa nu stricam bunul obicei pe care-l are sa se joace si sa doarma singur. Normal ca stau langa el si ii tot dau jucarii dar evit luatul in brate.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/7a5bre2

Mergi la inceput