PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

quote:
Originally posted by Muuh

Dintr-o pura si bolnavicioasa curiozitate: Care este motivul pentru care le dati biscuiti la copii?

Eu i-am dat in chip de "finger food" si doar din cand in cand. :-) Oricum, de pe la 10 luni si ceva n-a mai vrut cu nici un chip cereale instant, asa ca am incercat cu cheerios (whole grain, de la Nestle) si astea au cam detronat biscuitii.

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza fetele.
Azi va invit eu la ,cine ma acompaniaza?
In primul rand sarbatoritilor zilei! Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi si cuminti!
Tweety multumim pentru felicitari si aprecieri
Sarilla eu cred ca dorm pt. toate ,copiii mei mai devreme de 9.30 nu se trezesc iar eu mama denaturata dorm in rand cu ei
Adelapop multumim,pozele care nu au iesit erau facute pe la diferite spectacole si atractii.
Norocuta sa se mai incalzeasca afara si o sa fugim din nou la Disney,de data asta cu aparatul bun si o sa va bombardam cu poze
Anasia multumesc pt. felicitarile pt. dintzisor!
Ieri Patricia a mancat sunca Ii faceam lui David un sandwich,mi-a furat o felie de sunca ,a rupt o bucatica si i-a bagat-o Patricei in gura. Noroc ca am vazut si i-am scos din gurita inainte sa o inghite.Se pare ca i-a placut gustul,ce se mai lingea pe gurita

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

pt cel 6 lunisoare
Antonia, fetita lui Genie

LA MULTI ANI LILI!

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Ma prezint eu la cafea,Stefania.Azi sunt pusa pe lenevit,mi-a venit CM-ul si n-am chef de nimic.Sa stii ca si eu ma trezesc tot pe la 10 in fiecare zi,doar ca ma culc pe la 1.
David e un dragut,te ajuta si el cu diversificarea.Eu i-am dat ieri tofu Ainei pentru prima oara,l-am fiert impreuna cu pestele(de saptamana trecuta ii dau si peste,karei se numeste in japoneza,in spaniola lenguado,in romana nu stiu).Mancare japoneza nici eu nu stiu sa fac,am sa ma uit pe mail-ul comun sa vad si eu niste retete pentru bebe cu tofu.Multumim elyia!
anasia si eu tot asa de la un timp.Aina se trezeste noaptea doar ca sa-i bag suzeta in gura si ma dispera chestia asta.Nu numai ca trebuie sa ma trezesc eu de cate ori ii cade suzeta dar nici ea nu doarme bine.Eu nu am vrut sa-i dau suzeta dar i-a tot dat-o sotul si s-a invatat.Daca ar adormi cu suzeta in gura si apoi ar lasa-o nu m-ar deranja atat de tare,dar ea e invers.
lushk multa sanatate lui Mihaita.
consi bine ca ati scapat cu bine de vaccin.
crissa scuza-ma poate ai mai spus si nu retin eu.I-a trecut diarea lui Ciprian?Iar tu trebuie sa mergi la doc sa rezolvi odata,gandeste-te ca Cipic are nevoie de tine sanatoasa.
miti2004 ai putut sa iei pe avion premergatorul?Eu abia am putut sa mai cumpar cate ceva din Romania pentru mine.Cand am bagat cadourile Ainei de la botez si de la Craciun;cateva lucruri de-ale mele am umplut 2 geamantane.NU am avut voie sa am mai mult de 30 de kg.La vara sper sa mai fac o tura cu sotul ca mai am o gramada de adus.Daca tata nu mai e ,in casa la mine au ramas chiriasi si as vrea sa iau de acolo,carti,poze...ce mai am de luat.
emiliapop si-a revenit Alex cu mancarea?Papa mai bine sau tot asa?
alisaa si Aina doarme pe burta cel mai bine,cred ca m-a mostenit pe mine.Chiar daca o pun pe spate,in cateva minute se intoarce singura pe burtica.
adelapop eu de cate ori i-am introdus Ainei un aliment nou,i-am dat in prima zi o lingurita,a doua zi 2,a treia zi cat a vrut ea...Dar cand spun o lingurita nu ma refer ca din piureul pe care l-am facut i-am dat cu lingurita o singura data.I-am dat cate un varf de lingurita de cateva ori.Acum,Aina este foarte mancacioasa(fie vorba intre noi,nici nu avea cum sa nu fie,pentru ca si eu si taica-su suntem gurmanzi) si pana acum a primit foarte bine tot ce i-am dat.
Bulinutza27 scrie,scrie ca nu ne suparam.
AnneMarie06 sa stii ca si eu m-am uitat ieri la filmulete dar n-am mai apucat sa scriu.E o dulce puiutza ta.
oanaalex la mine nu mai merge nici cu jucarii.Maraie si in brate cateodata.Dar tot nu i-a iesit nici un dinte.Se vad foarte bine in gingie....offf,abia astept sa-i iasa...
Tweety7 cum ati dormit azi?
Asaaaa,acum sa va spun si eu problema mea...ca fara probleme nu se putea....De cateva zile,nu se mai satura cu nimic.Ar manca non-stop.Cred ca de aia si cere suzeta noaptea ca inainte nu facea asa.NU pot nici sa-i introduc asa mai multe alimente deodata.Am sa incep sa-i dau cina,ce ii dau la pranz o sa-i dau si pe la 5.I s-a mai intamplat cuiva?

Andromeda si Aina(05.07.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

'Neata si la multi ani sarbatoritilor!
Crissa doctorul a constatat ca e hematom (cel putin asta e parerea lui, a unui singur doctor, nici eu nu am ajuns la altul) la ecografie . Ce-i drept, mi l-a aratat si mie, dar la cat ma pricep eu putea sa imi arate orice pe ecranul ala. O intrebare: tu mai ai sangerari sau numai dureri? Ca daca nu mai sangerezi e posibil sa mai fie doar o inflamare a operatiei (imi dau si eu cu parerea..).
Tweety

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

6 luni
ANTONIA

LILI

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Ancutex pe Alexei cartoful il baloneaza dar eu i-am pus dovlecel in supa si i l-am pasat impreuna cu morcovul.
pika-pika de ce nu ii cresti cantitatea de mancare la o masa daca ai impresia ca nu ii ajunge.
Ioana intoleranta la gluten nu este o alergie si poate aparea si spontan iar dupa parerea mea putem sa dam la copii mancare variata fara sa le dam zaharuri si fainoase. Obiceiurile alimentare se educa nu sunt innascute. Iti tin pumnii sa treceti repede peste vaccin si Vladimir sa isi revina la programul normal.
she wolf finger foods aveau zahar?

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Si eu ma inscriu in clubul mamelor cu piersicutze care nu mai mananca. Ieri nu a mancat nici legume, nici lapte nici cereale. Fructele de la ora 11.00 au fost singurele acceptate. Colac peste pupaza a facut ieri febra (38 cu 5). Pediatra spune ca nu de la vaccin (si tind sa o cred pentru ca nu ea a facut vaccinul), ci posibil de la dinti. Pe voi insa nu v-am auzit ca bb-i sa faca febra de la dinti. Nu mai stiu ce sa cred. Ieri i-am pus spre seara comprese si i-am dat supozitor efferalgan. Asta noapte mi-am pus ceasul din 2 in 2 ore sa ma trezeasca sa-l verific.Sunt zombie. A dormit bustean si acum a adormit din nou. Febra nu mai are. Sper sa fim ok azi!

la mamici si bebici!

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

La multi ani tuturor puiutilor nascuti azi!!!Multa sanatate si lumina!
Pika-pika:da stiu..multumesc mult ca va ganditi la noi.Nu mai are diaree..e caca normal acum doar uneori e verde..am observat ca e atunci cand i-am dat osciloccinum!!Sper sa nu ma insel si sa fie de la altceva..va pupacesc.aveti grija de voi...
Letzitia:aha..deci zici tu ca se vede hematomul la eco?Interesant...Pai si de ce nu l-a vazut de la inceput?Sau am inteles eu gresit..?.Nu, nu mai sangerez..am doar dureri.Saptamana viitoare ma duc sa-mi fac radiografia aia la vezica...si apoi in functie de Cipic si de doctori voi incerca sa vin in Bucuresti.Pupici si multa sanatate.
Mai tarziu daca am timp va spun ce mi-a zis pediatrul cu privire la diversificare...
Pupici.
Noi suntem stresati azi ca facem vaccinul...si am facut febra si nasol de fiecare data..DE fapt a zis ca vine sa-l vada daca e apt pt. vaccin..Nu mai tuseste, nu are febra, dar i-a ramas o haraiala..si o flegma-n gat(scuze de exprimare-pt.fetele mai sensibile ..n-am gasit alta!).Voi ati patit asa...Uneori cand tuseste se mai duce..dar dupa un timp ii revine.OArece as putea sa-i fac sa o elimine?!
Cu biscuitii m-am lamurit...Am gasit chiar o reteta la Capraru-n carte..dar cu zahar..!!
Nu mi-ati zis si mie ce cereale dati la puiutii vostri!!??

crissa71 si Ciprian 11.07.2006
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Crissa eu ii dau de la Nestle. Noi bem lapte Nan. Si am zis sa nu schimbam.

atat sunt de mare
pozele noastre

Mergi la inceput