PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Buna ziua mamici!
Multumim pt urarile de ieri : mamaluidavid, Consi, maryion, anasia, Lushk, ani_nutu, mamidestefan, Sarilla, save, emiliapop, mada_mxm, Tweety, letitzia
La multi ani sarbatoritilor de ieri:
Alexandru Andrei
Matei

si de azi:
Andrei Vladimir
Andreea Maria
Mara Ilinca
Alexandru George
David Kaname

Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns save spune:

quote:
Originally posted by dariana

Save, adica Lucian a fost mai nazdravan ca Radu?

Dariana si Darius (30.07.2006)

si inca cum, ,cei drept stateam cu socrii,nu-l lasam sa planga deloc noaptea sa nu-i trezeasca, suzeta,sticluta, nimic,numai cu titi il puteam linisti,dormea in pat langa mine si toata noaptea autoservire,peste zi mai recuperam ,ca soacra mai avea grija de el, si dupa ce l-am intarcat(pe la 1 an si o luna) ,tot se trezea noaptea ,cam pana pe la 3 ani am avut asa program .De aceea pe Radu l-am invatat cu suzeta si bibe este mult mai usor asa.(de 3 sapt.Radu ia si suzeta si s-a cumintit vizibil)

hai ca ti-am impuiat capul

SAVERADU(03.08.2006) SILUCIAN(13.10.1993)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

pt biscuiti eu folosesc cu succes Petite Beurre ( au si aici ) si in Ro mai erau niste pachetele parca Star se numeau unii din cereale si unii cu miere ( mai au parca si cu cacao dar nu e cazul ). I-au placut super mult si am vazut ca mai multe cunostinte le-au dat din astia. La Star foloseam un pachetel o data cu banana/mar copt si branzica.

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Crissa imi pare rau ca treci prin asta. Pe mine nu ma doare operatia in schimb ma mananca....
Miti bine ai revenit. Si noi ne plimbam prin Stadionul National, poate ne-am intersectat dar nu ne cunosteam.
emiliapop Robert a avut o perioada d-asta de vreo luna in care n-a mancat deloc bine, urla practic cand incercam sa-i dau biberonul. Dupa ce i-au iesit cei 2 dinti de jos a fost ok
adelapop eu ii dau iaurt tot de la 5 luni la recomandarea pediatrei.

Pupici multi pt toate piersicutele si mamicile bolnavioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

quote:
Originally posted by norocuta

Mandru' meu a mancat banana la 11 si ceva, apoi piure la 14.00 si, acum a adormit printr-o minune singur in patul mare.

Fug ca am inceput un tort de mere cu frisca si e mai bine a il "asamblez" acum in liniste.

Ce pofta mi-ai facut!!!!!!!!!!!

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Mamidestefan saru'mana pentru sfatul cu uleiul de somon.
Adelutza, Mamidestefan, Lushk a fost delicioasa cafelutza.
Sarilla asteptam rezultatul "pipaitului" cu mare interes.
Adelutzo Monicutza_bb si m_floruta sunt cu bb2 la purtator.
Letitzia iti tin pumnii sa nu mai ai probleme! Sanatate multa!
Save
Lushk imi pare rau ca-i bolnavior Mihaita. Sa va faceti bine cat mai repede!
Anasia am fost colege de suferinta inca de la inceput. Poate se intampla minunea si se cumintesc amandoua deodata.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina nicole spune:

Buna piersicute si mamici de piersicute!
Chiar daca nu sunt foarte activa pe forum va citesc in fiecare zi si imi sunteti asa de dragi!
toate piersicutele bolnavioare si mamicile sa se faca bine
Mamidestefan de unde ai luat uleiul de somon?

Adina de bebe Alexia (06.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Anasia, Ani_nutu, Save, Norocuta, Tweety , multumim pentru sprijin! E bine sa stiu ca va ganditi si la mine...noi suntem in acelasi stadiu ca si de dimineatza, Mihaitza, ca eu sunt mai obosita...ma apuca groaza ca vine noaptea acum si ne gaseste in acelasi stadiu...oare cat o sa mai rezist???chiar ma gandeam cata putere ne dau puiutzii nostri...eu inainte eram o maaaaare somnoroasa, daca nu dormeam 9-10 ore pe noapte eram zombi...acum nici nu pot sa socotesc cate ore am dormit in ultimile 3 zile...si totusi rezist...
Cam atat deocamdata...va tin la curent...

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

BUli:Mersic.te pup dulce..esti o adevarata!
Adelapop:multumesc mult..pupici..multi.Misto faza cu eliminatul toxinelor.o s-o practic.
Norocuta:Chair esti o norocoasa!Am si eu 2 prietene care au facut ceza cu aceeasi doctorita dar nu mai eu am probleme.Multumesc mult si voua.
LEtitzia:DA.fac ce fac..nu mai scap odata!Imi pare rau de ca ai trecut si tu prin astea..ei.gandeste sa mai ai si o raceala pe cap...si coloana si...duphastonul ala mi-a dat niste stari f.naspa..cu bufeuri..nervi la greu...geara-n gat..etc.Cazurile noastre se aseamna f.mult!Cum si-a dat el seama ca ai facut hematom?Ai facut ceva investigatii?Eu am facut hematomul imediat dupa operatie..mi l-a tot stors vreo 2 saptamani(mama ce dureri..a doua zi dupa ceza asta storcea la hematomul meu!)..Acum eu stau si ma gandesc ca poate afara s-a cicatrizat dar inauntru..???!!In clipa asta ma doare rau asa pe centru exact unde-i uterul cu vezica!!Am luat un flamexin si m-a mai lasat peste zi..acum incepe iara!!Te pup mult..iti urez sanatate grabnica..Ma bucur ca esti mult mai bine!
She wolf:si tu esti o norocoasa!Chiar asa fac cu cerealele..Mersic
Lushk:Imi pare rau de Mihaita..Sanatate multa.
Ani nutu:Endoscop?!!Spune-mi te rog ce-i ala?Eu ma gandeam la un rmn sau computer tomograf!Te sarut!
SAve:L-am chemat...a fost..a facut slujba...PArca e mai bine...MA gandisem de mult la asta...tare greu a venit..ca un facut niciodata nu putea asta de vreo 3-4 luni!!!MUltumesc mult de tot te pup.
Oncicu:Daca te manaca inseamna ca se vindeca...!!Iaurt??!!De care?Si la ce masa...cum?!!
Miti2004:Dar au gluten...si zahar ..care-s aia fara ?!!
VA pup pe toate.
Daca vin la bucuresti cu cine-l las pe Cipic?Ca vreau cu internare 1-2 sa fac toate investigatiile posibile..Imi trebuie un medic extraordinar de bun sa-mi faca toate investigatiile...ca sa nu stau sa ma gandesc ca dupa 3 medici aici..si 2-3 eco..am auzit acelasi diagnostic si mie imi e rau tot timpul!!Adica sa-mi inlature orice dubiu.LA eco n-are cum sa se vada mare lucru chiar daca-i f.bun aparatul si doctorul!!!Voi ce ziceti?
Si la cine sa vin?La Vladareanu..are cabinet?Aveti un nr. de telefon?
Acum o luna il sunasem pe Tutunaru dar nu mi-a raspuns...asa ca n-am mai venit..ca mi-au zis toti ca nu e cazul... ce sa-mi zica in plus astia de la bucuresti?Plus ca erau si sarbatorile...stai sa-si faca efectul tratamentul...a venit raceala, au venit nodulii..si intr-adevar hemoragia s-a oprit...m-am linistit o perioada....dar uite durerile continua...
Am scris atat de mult sa va fac sa intelegeti...sa nu credeti ca sunt o masochista si stau si ma chinui si doar ma vait!!
Va sarut..promit ca nu mai scriu ata de mult!

crissa71 si Ciprian 11.07.2006
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annemarie06 spune:

Save multumim ! Ma bucur ca in sfarsit ne-a vazut si noua cineva filmuletele. Trebuie sa-i multumesc lui Tweety care ne-a facut intrarea.

POZE

www.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput