PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Mai Eliza, ce mi-am zis eu. Ia sa vad nu o fi cumva Ilinca ta nascuta pe data de 7, asa ca sa fie pe aceeasi zi cu Rares . Desigur pe 7 este. Si pe Rares trebuia sa il cheme Ilinca, ca el a fost fata pana la 7 luni cand era in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Twwety, Mamidestefan, Bulinuta,Sarilla, Annemarie multumesc pentru incurajari. cate un pupic pentru fiecare.
Uraram si noi:LA MULTI ANI SARBATORITILOR !!!
Mara Ilinca
Andrei Vladimir
Andreea Maria
Alexandru George
David Kaname
MARANe-am intors si noi de la pediatra care l-a intors pe toate partile si in concluzie copilul nu are nimic,doar gingiile de sus sunt umflate dar cica nu ne dau dintii chiar acum. La fel a zis si data trecuta si dupa 2-3 zile au aparut dintii.
Macar sa fie de la dinti.
Pana atunci cu Dumnezeu inainte.

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
luna a 5-a

www.choosing2lose.com/tickers/458da7435e426/weightloss.png" target="_blank">slabesc !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani_nutu spune:

SinomaU La multe lunite si anisori...si sanatate multa pentru toti sarbatoritii de azi!!!
Acum am apucat sa intru nitel, am facut supica, am fiert pieptul de pui si astept sa se scoale sa pape.
Criss si eu am avut ceva dureri, mai ales spatele si bazinul. Am avut la primele 2 CM hemoragie cam mare...si medicul mi-a spus ca este uterul super-vascularizat si un pic inflamat. Mi-a dat diclofenac supozitoare si un alt antiinflamator Flamexin (pastile) si acum mi-e mai bine, in sensul ca nu mai am asa hemoragie la ciclu. Durerea de spate este si din cauza ca il cam plimb pe Mihaita in port-bebe in fiecare zi, fiind mai comod.Dar parerea mea este sa te duci urgent la un ecograf sau endoscop bun.
Apropos de mancare: biscuiti noi papam de la 4 luni 1/2 betit beure simplii, fara zahar si nu am avut nici o problema.
Iar piept de pui papam cam un cubulet de 2/2 cm fiert bine separat de legume (cam 1h - 1h1/2)si apoi pasat in piureul de legume. Prima data a mancat piureul cu carnica repede...azi ii dau a doua oara...sa vedem ce succes are. Si pe langa asta am inceput sa-i dau si felul 2 de piure (cartof cu morcov)pt. ca tot mai vrea. Ieri i-am pus in piure si usturoiul fiert in supa si n-a vrut sub nici o forma. Noroc ca-i facusem 2 feluri de piure, de la inceput, unul cu legume, unul cu branzica.
Lusksanatate multa...noua ne-a trecut febra numai cu Nurofen. Iar nasul infundat numai cu ser fiziologic, dar de 2 ori pe zi. Ce-i drept...n-am fost foarte raciti...decat nas infundat de la vantul de afara, care ne trece pana dimineata.
Pupacim piciorusele vaccinate. Noi facem joi, adica maine...si sper sa nu facem febra...ca plange si mami de mila . La primul vaccin nici n-am putut sa-l tin de picioruse. L-a tinut asistenta si D-na doctor l-a vaccinat. Si nu s-a pototlit din plans pana nu l-am tinut cu obrazul meu pe al lui si l-am pupacit vreo 5 min.
Gata, ma duc sa pregatesc papica...ca acum incepe sa-si ceara meniul!!!

ani_nutu si Mihaita(11.08.2006)
filmulet http://www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url
poze http://photos.yahoo.com/ani_nutu
http://www.dropshots.com/ani_nutu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns save spune:

LA MULTE LUNUTE SARBATORITILOR

LA MULTI ANI ! MARA ,sa cresti mare si cuminte

SABANA,scuze ,graba asta

TWEETY ,ce ma bucur ca este bine Clara cu solduletele

CLAUDIA pupacim ,bolnaviorii,sa se faca bine repede,uite si pt tine

SAVERADU(03.08.2006) SILUCIAN(13.10.1993)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Salutare si la mamici si bebici. Sper ca nu m-ati uitat ca eu abia reusesc sa mai scriu cate un mesaj. Nici cu cititul nu stau prea bine ca trebuie sa ma joc cu domnisoara. Am mutat-o la ea in camera si o tin cat mai mult acolo ca sa se obisnuiasca. Asa ca la calculator ajung mai rar, iar seara imi e prea somn.

Inca nu ne-a iesit nici un dintisor dar nici mult nu mai avem. Am inceput de 2 sapt diversificarea. Ii place sucul de morcov si de par, pireul de mar simplu si cu cereale, dar pana acum a refuzat de fiecare data supica si piureul de morcov. Trebuie sa mai citesc din urma si sa ma inspir din retetele voastre. Voi din ce fel de lapte faceti branzica? Folositi cumva calciu lactic?

Stam in fundulet sprijinita si avem muuuuuuuuuuuuulta energie. Nu prea vorbim, mai mult chiuim, cred ca o sa fie o cantareata ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

6 luni
ANDREEA MARIA
MARA ILINCA
ANDREI VLADIMIR
ALEXANDRU GEORGE
DAVID KANAME

MARA

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns save spune:

CRISSA ,iti doresc, multa multa sanatate ,si sa treaca repede perioda asta in care parca toate sunt pe capul tau ,cheama acasa un preot sa-ti faca o rugaciune

ELYIA, pupic pt bolnavior

EMILIAPOP,asa mai au ei perioade in care nu mananca,Lucian dupa fiecare vaccin avea cite o perioada in care nu manca bine,era maraitsa va treaca repede

ANASIA,TWETY, doua mamici care nu au prea dormit .Radu in ultimele 3 sapt.s-a mai cumintit ,l-am pacalit si ia suzeta

ANEMARIE,asaaaa.... privesti din umbra??? pupam motu la vorbareata.

LUSHK, vai de el saracutu(si de tine ) ,pupacim piciorusele intepate

ANCUTEX,eu branzica o fac din lapte gras(3,5 sau asa ceva ) si cand fierbe pun lamaie stoarsa (reteta de la forumistele mai inaintate in diversificare)

ANI_NUTU,tinem pumnii pt vaccin

MULTIpt piciorusele vaccinate

SAVERADU(03.08.2006) SILUCIAN(13.10.1993)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Lushk ai grija si de tine ca banuiesc ca esti terminata de oboseala. Sanatate si pupici pentru voi amandoi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Mandru' meu a mancat banana la 11 si ceva, apoi piure la 14.00 si, acum a adormit printr-o minune singur in patul mare.

Fug ca am inceput un tort de mere cu frisca si e mai bine a il "asamblez" acum in liniste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

fetelor va pt gandurile voastre.

emiliapop si al meu are perioade in care nu prea vrea sa pape, de ex de o saptamana nu vrea legume, nici cu carne, nici cu ou, nici cu ficatel....asta e.

bulinuta am fost si in Poiana Brasov cu tata chiar in primul weekend cand am ajuns, au avut petrecerea de Craciun a firmei si i-a adunat din toata tara la Poiana si i-a invitat cu nevestele...insa mama mi-a cedat locul ...a fost superrrr ! si petrecerea a fost misti, i-au avut ca invitati pe fetele de la Haven, pe Morandi, pe Voltaj si pe Stefan Banica Jr.

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput