PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Mamanati, Maryion, Tweety, Mamidestefan multumesc de urari! Pai sa stiti ca daca nu citeam pe forum azi uitam ca azi face Mara 6 luni! Mama aiurita nu gluma!
Ce-i drept acum sunt singura cu amandoi si ziua si noaptea, ca tata e plecat in Germania...si nu-mi vad capul de treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

simonaU multumesc mult si LA multe lunite!

bulinuta mamica de bulinel dragutel

http://www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url

http://pg.photos.yahoo.com/ph/rusanualina/album?.dir=/19c3re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Crissa, draga mea, faci ce faci si tot probleme cu doctorii ai..
Glumeam, bineinteles, ca azi am intrat special sa iti spun ca aproximativ aceleasi probleme le-am avut si eu. Dupa ce mi-a venit ciclul (dupa 2 luni de la nastere) m-am trezit la cateva zile cu hemoragie care m-a tinut vreo 10 zile si cu dureri de , uneori nu ma puteam da jos din pat; la 3 luni si un pic m-am dus la doctor, care in prima faza mi-a zis la fel: o "anexita" si 2 chisturi de vreo 7 cm; mi-a dat un tratament cu antibiotice, inclusiv injectabile (dupa care, bineinteles, ca am facut si eu noduli cat capul) , dar, surpriza: nu numai ca nu s-a terminat cu hemoragia, a aparut din nou, si cu dureri si mai mari, de zici ca ma operasem atunci; m-am dus din nou la medic, unde iar surpriza: chisturile se absorbisera (era de vreo 2-3 cm) dar mi-a descoperit un hematon la operatie si a ajuns la concluzia ca sangeram de la ala!!! Mi-a schimbat tratamentul, luna urmatoare iar hemoragie (vreo 3 saptamani) si tot asa. Ca sa o scurtez, concluzia lui a fost ca am un hematom in partea dreapta a operatiei, ca durerile puternice si sangerarile din cauza asta erau, iar tratamentul final a fost un medicament pentru oprirea hemoragiei, antiinflamatoare puternice (mi-a dat un antiinflamator care se da la guta!!) combinate cu analgezice pentru calmarea durerilor. Si sa stii ca problema a durat, cu tot tratamentul, pana luna trecuta, cand, pentru prima oara nu am mai avut hemoragii si dureri intre cicluri (si sper sa nu mai apara, ca am deja 7 luni de cand am nascut). Asa ca, poate e - intr-adevar - mai bine sa iti cauti alt doctor sau un ecografist mai bun. Poate te ajuta cu ceva "experienta" mea.
Multi pupici si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Buna!

Mamidestefan, merci, chiar am dormit bine in noaptea asta, bb s-a trezit la 6 sa pape. Tocmai ati inceput diversificarea? Succes!
Crissa, eu am doua cezariene si nu m-a durut operatia nici la prima, nici la a doua. La a doua a fost chiar mai usoara refacerea. Amorteala da, dar durere nu. Te cred ca te-ai saturat de controale, dar ar fi bine sa mergi la inca un control, macar sa stii o treaba. Multa sanatate!
Inca nu i-am dat pui lui Radu, dar lui Cristi ii puneam carnita fiarta separat in piureul de legume. Ma rog, puneam in blender legumele si carnita si le pasam impreuna. Sa stii ca a durat vreo luna pana a acceptat gustul carnitei, a fost dezastru, prima data a si vomitat. Biscuiti nu i-am dat decat dupa 8 luni, unii speciali pentru bb. Sunt si pe la noi genul asta de biscuiti, stiu ca i-am luat lui Cristi cand am mers in vacanta si avea 1 an si jumatate, dar nu-mi mai amintesc cum se numeau. Deocamdata cred ca ar fi mai bine sa-i pui in marul ala niste cereale instant, eventual fara gluten, dintr-alea care se pot da de la 4 luni...este si mai usor pt. tine decat sa stai sa dai pe razatoare.
Miti, bine ati revenit din vacanta, ma bucur ca v-ati simtit bine.
Emiliapop, din pacate nu stiu ce probleme a avut bb de i-ati facut analize, citesc pe apucate, dar au si ei perioade si perioade. De trei zile de cand este racit, Radu n-a mai mancat la nici o masa portia intreaga, de ex., de aseara de la 8 a baut pana acum doar vreo 200 ml de lapte si asta cu scandal, iar in mod normal ar fi baut vreo 600 ml.
Tweety, merci.
Bulinuta, a dormit Rares pana la 8 dimineata? Suuuper!!! Al meu doarme pana pe la 6 si mi se pare minunat, ca eu am alta experienta de la Cristi care s-a trezit pe la 2-3 noaptea pana la 2 ani si cateva luni.
Adelapop, stiu! Merci!

Sunt si eu putin racita intre timp, sper sa scap totusi usor.

Sanatate bolnaviorilor!

La multi ani sarbatoritilor!

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Andrei Vadimir, Alexandru George, David Kaname

Andreea Maria, Mara Ilinca

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

uf, ce vant aiurea e aici, cred ca stam azi in casa;
geliza, La multi ani, Marei! sa fie frumoasa si cuminte, desteapta si norocoasa!
multumim de invitatie la , chiar as avea nevoie de una maaare de tot;
tweety, la fel a fost si noaptea noastra, numai foieli si rasuciri, am facut greaseala s-o pun in pat langa mine, dar ma saturasem sa ma tot ridic pt suzeta;
mamaluidavid, felicitari pt dintisor, sunteti cei mai "dintosi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Salut si eu fetele cu un canoi de cafea si mai mare decat cel de ieri ...La noi se pare ca evolueaza viroza...n-a dormit deloc decat in brate cu trezirile de rigoare cat il mutam de la mine la sotzu` si invers ca ne-a rupt...a facut temperatura toata noaptea si am trecut pe injectii...sper ca astea sa-si faca efectul ca nu mai rezist...mi se rupe sufletul cand il vad...ce ma plangeam inainte ca e BB bagat la 220, acum e trist si numai plange....

Urez si eu LA MULTI ANI puiutilor nascuti intr-o zi de 24!!!! Scuze ca nu dau nume dar sunt cheauna...ma intelegeti voi

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)

Mergi la inceput

lushk, multa sanatate putiutului bolnavior !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annemarie06 spune:

Andrei Vladimir
Andreea Maria
Mara Ilinca
Alexandru George
David Kaname
si la multe lunutze.

Mamanati multumim pentru mesajul de pe dropshot.

POZE

www.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

La Multi Ani pentru Mara Geliza. Ca sa vezi ca ne mai si sarbatorim Marele deodata, asa din jumate in jumate de an :-)

Mergi la inceput