PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Felicitari sarbatoritilor de azi!
mamaluidavid oau! ai dormit pana la 10!!!!Mamaaaa..nu am mai dormit atat de cand am ramas insarcinata,cred..chiar de dinainte....dormi si pentru mine, would you? Noi iar am avut spectacol azi noapte, vad ca dintzi number 2 e mai incapatanat decat number 1...si sotul meu pleca azi dimineata la 5.30 de acasa, si Razvan urla iar de mama focului in miez de noapte..mi-e si frica sa ies din casa sa nu ma vecinii...cred ca ni i-am facut de prieteni cu concertele astea nocturne...
Tweety imi pare rau ca si voi ati stat treze...cat despre ce ai zis,cu limbuta,acum Razvan doarme,dar cand se trezeste il iau la pipait
Emiliapop imi pare rau ca nu mai papa piersicuta,dar sunt sigura ca o sa isi revina...poate nu are chef acum...se mai intampla,mai ales ca doar ce a facut vaccinul..
Elyia sanatate multa , multa!Si nu te mai stresa.,ca o sa fie bine...macar stii ca are alergie la alea si nu i le mai dai...Si noi am intrerupt hrana solida cat am fost bolnaviori,dar acum e bine si am reinceput.Tinem pumnii sa fie bine si la voi repede!Hold on!
Miti2004 misto ca v-ati simtit asa bine in Romanica, si ca ai avut ocazia sa iti petreci timp si cu cei apropiati......ca acasa nu e nicaieri...cand esti doar in vizita...

SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Mamaluidavid:bine..o.k..nu ma stresez..n-a facut bubite !!Bafta la dentist!
Twety7:da..sarumana..mi-ar prinde bine o bataie buna!!Dar e un cerc vicios...parca din care nu pot iesi!!!Pupici multi.
Fetelor spuneti-mi si mie cele care ati dat biscuiti de care ati dat si piept de pui?.Cum le-ati dat..cantitati si preparare si cum au reactionat puiutii vostri.
Eu de oboseala si de boli..am facut asa:in prima zi i-am dat jum.de felie de biscuit(petit beure) rasa in marul de dimin....a doua zi o felie intreaga... a treia zi tot o felie...dar am facut prostia sa-i bag in a doua sau a treia zi de biscuit (nu mai tin minte)si piept de pui..jum. de lingurita(in pireul de legume)...a mancat f. putin.A doua zi o lingurita..la fel a mnacat f.putin ca nu erau legumele bune..(avea un gust amar si pastarnacul si patrunjelul..)Nu ma mir ca nu le-a vrut..
Asa deci..imi pare rau daca sunt incoerenta..si a inceput sa faca caca f.moale...si des(cate 4-5/zi)..el ajunsese si facea doar o data pe zi!!
Deci ceva a fost..problema e ca nu stiu de la ce!!!Sau suprapus desigur(inevitabil) si raceala si dintisorii..
A venit pediatrul..a zis sa i le scot..i le scosesem oricum..A zis ca spera sa fie totul bine si ca nici nu vrea sa se gandeasca ca ar putea avea alergie la gluten ca trece poate pe la 10-15 ani si au gluten o groaza de produse..!!
Acum biscuitii astia au zahar si gluten si tot felul de porcarii in ei..dar altii nu sunt?!!
De la ce sa fi fost??!!
Maine sper sa facem vaccinul si de saptamana viitoare as vrea sa-ncerc din nou..dar mi-e tare frica!!
Voi ati avut problemele astea?
Va pupacesc si astept niste sfaturi de la voi.

crissa71 si Ciprian 11.07.2006
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

crissa eu nu ii dau biscuiti deloc ptr ca nu gasesc nicaieri din aia fara gluten (nici in ungaria, austria, germania si italia nu am gasit)...am cautat la greu si mi-e frica sa nu faca alergie la gltuen...dar el provine dintr-o mama cu multiple alergii si am facut un soc anafilactic de la o branza topita si in timpul sarcinii deci de asta iau asa masuri dure...in legatura cu carnita de pui eu i-am pus in piuree juma de pulpita la supa ptr 2 zile si apoi juma de piept tot ptr 2 zile...dar Rares nu mananca supa sau piureul deloc asa ca...nu te speria...el are de ja 2 luni decand incerc toate felurile de legume in supa si degeaba, am sperat ca va papa cu carnita...nada...asta e...io incerc pana o vrea...succes

bulinuta mamica de bulinel dragutel

http://www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url

http://pg.photos.yahoo.com/ph/rusanualina/album?.dir=/19c3re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annemarie06 spune:

Buna dimineata tuturor piersicutzelor!

Emilia si eu ma confrunt cu aceeasi problema dar de la 3 luni. Dupa 3 luni, in 5 saptamani a crescut doar 50 de grame. Eram cam disperata si am vrut sa merg cu ea sa-i fac hemograma etc. Insa am decis sa mai am putina rabdare cu ea, sa-i dau sa pape atunci cand vrea ea si incet, incet si-a revenit si au fost zile cand manca aprox 900 ml lapte + cereale. In 2 saptamani a luat 450 de grame si am scapat de analize. Bebelina e sanatoasa dar se pare ca are toane, asa cum au toti bebelusii. Are zile cand mananca 500-600 ml si zile cand mananca 800-900 ml lapte si cereale si piure de fructe.
Cred ca e bine ca tu sa te linistesti si sa ai rabdare cu bb pentru ca o sa-si revina. Nu are rost sa te duci cu el la medic mai ales ca i-ai facut analizele si au iesit bune.
Pupam toate piersicutzele si chiar daca noi scriem foarte rar si nu ne cunoasteti, sa stiti ca va cititm aproape zilnic.

POZE

www.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

pika-pika ce scumpa ai fost.....cum iti faci tu datoria de forumista
stefania au iesit ffff frumoase pozele (ai doi copii superbi)- ma gandesc cum erau cele care nu au iesit
mada gauri se fac la orice varsta, stiu doar ca cerceii ne-au pus sa ii tinem in spirt cel putin 30 minute inainte de a-i baga in urechi
she_wolf fi puternica ....ai mare nevoie
crissa mititico ce e pe capul tau
si mai zici sa nu ne suparam..... pai cum am putea cand tu esti asa de necajita. ia de la noi cateva dulci si vino-ncoa la un specilist
mamanati si mie imi place camelutza ta cu ochii mari , frumosi si expresivi raaaau de tot
cristina_ioana e bestial luca
fetelor vedeti ce copii mari avem????, expresivi si jucausi
mai stiti cumva care dintre mamicutze are bb2 la purtator???
ca ma tot gandesc si nu reusesc sa imi amintesc
miti ma bucur ca te-ai simtit bine in ro, si ca a iesit si botezul bine. si bubuulina mea sta in fundulet si vrea numai ridcata dar in premergator nu am pus-o, deci nu stiu ce ar face
emiliapop ce analize i-a facut bebeului???
a mai facut cineva analize de rutina? stiu ca dr de familie zicea ca o sa ii faca o hemoleucograma dar eu mama inconstienta nu am mai ajuns decat la pediatru...care nu a zis nimik de analize
nu stiu ce sa spun referitor la laptic...
tweety am aparut si eu la o cafea (decofee) maaaare cu lapte
bulinutza esti mortala cu gena japoneza
si noi stam prost la capitolul podoaba capilara dar dupa ce implineste un an bagam tuns la chelie.....mititica mea ce mila o sa imi fie de ea....dar stiu ca ii fac un bine
crissa pieptul de pui l-am dat in clocot, aruncat apa, pus iar la fiert -cica se elimina toxinele asa
i-am mixat carnea separat si i-am pus cam o linguritza in legume
nu stiu cat timp o sa ii mai dau doar o lingurita - trebuie sa vb cu pediatra sau poate ne lamuresc fetele
eu in piure-ul de legume ii pun si putin iaurt si il face mai putin sec si parca il papa mai bine
citisem in capraru ca se da iaurt dupa 7 luni si noua ne-a recomandat de la 5 luni.......... ce parere aveti????
incearca sa ii pui o lingurita de cereale pentru copii de 4 luni (scrie pe cutie) - aea nu au sigur gluten si sunt tot un fel de biscuite ras
bulinuto cum pui juma de piept la piureul pt soua zile??? nu e prea multa carne?
bianca nu a papapt cand am pus prea multa carne, prefera sa nu o simta, d-aia ma si intreb cum o sa fac sa ii cresc cantitatea de carne
incearca si cu doua linguri de iaurt in piure
eu i-am pus is la fructe si a vrut si fetele stiu ca si eu m-am chinuit rau cu diversificarea asta
acum papa dar cantitati mici....oricum ma declar multumita -decat deloc..

scumpei Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Bulinuta:nu ma stresez de chist..absolut deloc..e ultima mea grija!Stiu ca o sa treaca pana la urma..cu tratament sau fara..(ca cica e chist functional de la exluton!!!).Ma stresez ca am dureri de burta...deasupra operatiei...ca ma dor toate..coloana...soldul..buca(am un nodul cat casa care ma doare de-nnebunesc...)si ca-mi amorteste mana stanga cu piciorul stang!!!Deci vezi si tu ca sunt blindata!!!HAi pupici ca v-am innebunit!!
Mamaidestefan:Pup fata.

crissa71 si Ciprian 11.07.2006
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

mamaluidavid frumoase poze, frumoasa familie!

pupici la pitici si eu zic sa repetati ziua din Disneyland numai pentru poze, multe, multe....ca noi nu ne saturam usor

Mergi la inceput

crissa si eu am cezariana, dar acum s-a facut mica de tot (cca.6cm) si din ce in ce mai putin deranjanta. Evident daca il las pe Nour sa joace cu piciorusele pe ea simt durere, dar in rest e OK.
Sanatate multa si tie si celui mic!

miti2004 bine ai revenit!

Mergi la inceput

bulinuta27, sabana m-ati mai linistit... il las in pace cu ce ii place. Eu nu il fortez cu mancare absolut deloc ca stiu ca pot fi niste consecinte urate de tot.

Cateodata mai refuza, dar era pentru cateva minute din cauza unor bombite sau nu era el in toane bune.Ii vorbeam de ursuletul de pe canuta, il amenintam ca dau mancare al pisica, povesteam cu el si...pana la urma manca.

Acum ma duc sa ii "ofer" Dlui. Mofturici o banana...va spun eu rezultatul mai tarziu. Tineti-mi pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

adelapop ai dreptate am vrut sa zic ca il impart in 2 si apoi inca odata in 2 deci un sfert de piept de pui si il pun fiert deja in piureul pe care il tin 2 zile dar portii sunt vre-o 4 daca ar vrea el sa pape...le mananca taica-su oricum
crissa te cred ca si eu am probleme mari de tot de coloana...am facut si o pareza dupa nastere deci te inteleg...dar trebuie sa lupti cu tine (si eu cedez nervos cateodata) si sa iti impui sa mergi mai departe...te pup si sanatate multa
miti sper ca ai fost si la poiana brasov...stii tu de ce
va pup
moama cat scriu...m-am pus pe scris ce mai...gata la munca

bulinuta mamica de bulinel dragutel

http://www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url

http://pg.photos.yahoo.com/ph/rusanualina/album?.dir=/19c3re2

Mergi la inceput