PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 23
mamaluidavid spune:
Crissa hai nu te mai stresa.La David alergia s-a manifestat cu bubite rosii mici si multe pe spate,maini si putin pe picioare. Daca Cipica nu a avut bubite inseamna ca e ok,nu are alergie!
Gata,am fugit la dentist 
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
emiliapop spune:
Buna dimineata,
Am venit si eu sa ma plang la voi ca dupa vaccin iar nu mai mananca si el ca lumea si isi revenise asa bine si papa....

, si-a redus cantitatiile la jumatate.
Nu mai stiu ce sa fac ca ieri a reusit performanta sa bea toata ziua numai 400 ml de lapte. Sunt disperata si ma gandesc la ce e mai rau.
Sa fie iar dintii si de aia sa nu aiba pofta de manacare?
Sau de la vaccin? Sau combinate?
Analize am facut si sunt bune, doar nu s-au modificat in doua saptamani? 
O doctora mi-a spus sa ii diluez laptele ca e prea concentrat
pai si pana acum cum de il papa? 
S mi-a mai spus ca nu poate fi de la dinti sau vaccin.

Maine ne ducem la alta doctora dar pana maiine mai e si eu m-am cam suparat si am cam inceput sa ma simt si eu rau.
Are cineva vreo idee ce se intampla sau a patit asa ca mine? 
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
luna a 5-a
www.choosing2lose.com/tickers/458da7435e426/weightloss.png" target="_blank">slabesc !!!
alisaa spune:
quote:
Originally posted by mamaluidavid
Alisaa de ce il intorci noaptea?
Patricia rar se pune intr-o parte,marea majoritate a timpului doarme pe spate.
Ti-a spus medicul sa il intorci?
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
mu mi-a zis doctorul sa-l intorc dar el doarme pe burta, si mi-e frica sa nu care cumva sa bage capul in cearceaf, se intoarce singur de pe spate pe burta, ii pun perne langa si nu au nici un efect, i-am cumparat si un suport de la mimiblu ca sa nu se mai intoarca si tot degeaba, si-l scoate si tot se intoarce
Tweety7 spune:
Pika, Mada, mamidestefan, Sarilla 
Letitzia, she-wolf, Miti, Crisa welcome back!
she-wolf insanatosire grabnica la prichindei!
Crisa fugi la medic in Bucuresti ca mananci bataie de la subsemnata! Multa sanatate!
Mamidestefan, Anasia haideti la
Iar am avut o noapte de pomina cu interminabile rasuciri si framanatari din partea domnisoarei Clara. Nu stiu ce sa mai cred cu pitica asta a mea. Vroiam sa intreb o chestie pe mamicile ale caror puiutzi au dintzuci jos. Ati observat cumva o iritatie sub limbutza piersicutelor? Clara are asa o pielicica alba acolo. Oare o fi normal?
O zi excelenta tuturor!
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara
Tweety7 spune:
Emilia nu mai fi necajita ca asa fac toate piersicutzele! Au toane...
sa treaca!
pentru urmatorii voinicuti:
Andrei Vladimir, baietelul lui Ioana81
Andreea Maria, fetita lui millikiki
Mara Ilinca, fetita lui SimonaU
Alexandru George,baiatul lui TaniaForsea
David Kaname, baietelul lui elyia
Mara a Elizei
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara
Tweety7 spune:
Mamaluidavid am uitat sa va felicit pentru cel de-al patrulea dintzishor!
Sunteti cele mai tari la capitolul asta.
Am vazut si pozicile... Niste scumpei sunteti toti patru!
Andra, tati Costin si
Clara
mamidestefan spune:
Tweety Prezent la
in 
Si la multi ani sarbatoritilor :
LA MULTE LUNITE si LA MULTI ANI
..

sarbatoritilor zilei de 24 ianuarie
..
.
Andrei Vladimir,baietelul lui Ioana81
Andreea Maria,fetita lui millikiki
Mara Ilinca ,fetita lui SimonaU
Alexandru George ,baietelul lui TaniaForsea
David Kaname,baietelul lui elyia
Mara ,fetita lui Eliza
Mami de
Stefan-Eduard (21august2006)
mamidestefan spune:
Azi suntem si noi tristi ca avem piersicutze si mamici de piersicutze bolnavioare.Le dorim insanatosire grabnica si suntem alaturi de ele : crissa
, elyia
, emiliapop
miti2004
pe ALEX pe dintzoc
Tweety Incearca si tu ulei de somon.Poate se mai linistete si Clara si mama ![]()
.La noi a dat rezultate..pina acum.
Trebuie sa spunem ca de doua zile, am inceput sa bem si noi suculet proaspat de morcov ...un deliciu..papacim si lingurita asa de bun e ![]()
Mami de
Stefan-Eduard (21august2006)
ionelalit spune:
buna dimineata mamici si piersicute! LA MULTI ANI piersicutelor nascute azi si multumiri pentru urale (legat de cei doi dintuci).
sanatate multa pirsicutelor si mamicutelor bolnavioare!
ALISAA stai linistita, Vladut al meu nu doarme decat pe burta de la o luna si doarme foarte bine. La inceput si eu mi-am facut griji, dar acum e ok. asa ii place lui. de fiecare data am grija sa nu ramana nici o jucarie in patut si cearsaful sa fie bine intins si nu imi mai fac probleme.
v-am pupacit si grija sa nu raciti. la Timisoara e o vreme ingrozitoare.
Ionela, mamica de Vladut scumpic rau (04.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ionelalit/album?.dir=eb6are2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
bulinuta27 spune:
neata la piersicute
gata s-a cumintit Rares
cred ca a auzit ca-i fac pasaport si-l duc la mama daca nu se potoleste
a dormit ca de obicei de la 9 juma la 8 dimineata far maraile si suparari...sunt fresh azi 
sabana, norocuta se pare ca avem cupii cu personalitate puternica de mici ![]()
pika-pika multumim de primire
mamidestefan 
consi, sarilla bravo ati scapat...sper sa treaca si la noi repede azi
emiliapop e normal stai linistita...si bb dupa vaccin cam o saptamana mananca prost rau de tot
elya sanatate multa
crissa nu te mai stresa draga mea atat...cred-ma la mine e chistul cat capul de copil si nu ma mai stresez atat...dar totusi vino la un dr bun ca sa stii exact situatia si sa intervii ca atare...io te
si iti doresc sanatate multa
ma fetelor cu puiuti cu gena japoneze va rog io trimiteti-mi si mie nitica gena ca rarres sta prost de tot la podoaba capilara si as vrea sa-i stea oricum numa sa aiba ce sa-i stea
...va pup
bulinuta mamica de bulinel dragutel
http://www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url
http://pg.photos.yahoo.com/ph/rusanualina/album?.dir=/19c3re2