PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 19
SARILLA spune:
LA MULTI ANI! piersicutelor sarbatorite azi!
Off...si nhoi mergem azi la vaccin...offf-ul e din cauza ca eu iar nu pot merge cu el,ca sunt la munca..si aveam atatea intrebari pentru doamna doctor..dar o sa ii dau iar lista lu' barbate-miu, si el scrie acolo toate raspunsurile...ca asa am facut si data trecuta..eu ii dau un pomelnic si el incepe sa o bombardeze pe dna dr cu intrebari...![]()
Azi i-am reintrodus si eu hrana solida lui Razvan,ca deja zic eu ca e gata cu boala..
...i-am dat orez cu banane si piersici,si i-a placut mult, bineinteles..ca ii plac toate..mai putin ceaiul de menta si orezul cu roscove..alea sunt bleahhh!
Lushk..sanatate multa la piersicuta...si putere tie!Sper la noapte sa fie bine pentru toata lumea,sa va puteti odihni...
Mamaluidavid ..oauuu! felicitari...sunteti dintoase rau...
..bravo! Si m-am uitat si la poze..super...
Ionelalit felicitari pentru dintuci! Sa fie tot asa!
Bulinuta...te tine in garda Bulinelu,a?
Dragutul de el..daca ar sti el ca nici tu nu vrei sa pleci...
Razvan doarme acum,asa ca am avut si eu putin timp sa fac curat si bineinteles sa intru pe DC ![]()
Va pup,ma duc sa vad ce mai scrie si pe la Confesiuni...
SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil
POZE
Lushk spune:
Buli, Sarilla, scuze...eu citesc din 2 in 2
...BAFTA MULTA si voua la vaccin...pupam bulanashele sa nu doara...

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)
save spune:
LA MULTE LUNUTE SARBATORITILOR DIN 20 SI PANA ASTAZI .SA CREASCA MARI SI CUMINTI

ma duc sa recuperez ce sa mai scris decand nu am mai fost pe aici
pupacim

toate PIERSICUTELE
SAVE
RADU(03.08.2006) SI
LUCIAN(13.10.1993)
Lushk spune:
Ani_nutu
FELICITARILE mele pentru piersicutza cuminte si papacioasa...nu s-ar zice ca baietii nostrii sunt nascuti in aceeasi zi
, ca sa nu mai zic ca sunt tizi...al meu e exact la polul opus
bagat la 220 zi si noapte ![]()
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)
emiliapop spune:

LA MULTI ANI !!!

Alexandru Andrei ,baietelul lui letitzia

Robert Cristian ,baietelul lui oncicu
Matei ,baietelul lui Mali 
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
luna a 5-a
www.choosing2lose.com/tickers/458da7435e426/weightloss.png" target="_blank">slabesc !!!
ani_nutu spune:
Lusk - drept sa-ti spun, nu stiu ce inseamna copil neastamparat. Daca nu dormeam noptile pana acum, cred ca faceam iar depresie...ca in prima luna...pana a supt saracutul si mi-a facut pielea franjuri eram distrusa: si nopti nedormite, si durere...nu mai apucam nici sa mananc. Noroc cu mama, care a stat la noi 1 luna 1/2 pana m-am mai obisnuit eu cu nedormitul. Dar deja de la 3 luni dorme noaptea bine. Eu zic ca este datorita faptului ca eu, cat am fost gravida, am stat de la 5 luni in pat, avand serclaj si tot a trebuit sa nu ma dau jos din pat. Poate de-asta este el asa cuminte. Dar se zice ca daca e cuminte acum o sa am de furca cand se va face mai mare. Asa ca...mai vorbim peste cativa ani!!!
La mai multe nopti linistite!!!
ani_nutu si
Mihaita(11.08.2006)
filmulet http://www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url
poze http://photos.yahoo.com/ani_nutu
bulinuta27 spune:
fetele multumim de sustinere ptr vaccin...maine vine doamna dr sa intepe puiutu
...
sarilla, anasia...e hotarat sa ma tina acasa se pare
...smecheru
la farmacia 2NA abia primise vaccinul ieri deci sigur mai are
va pup
bulinuta mamica de bulinel dragutel
http://www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url
http://pg.photos.yahoo.com/ph/rusanualina/album?.dir=/19c3re2
save spune:
CONSI,SABANA,tinem pumnii pt.vaccin ca sa nu 
mult
LUSHK,pupacim
bolnaviorul sa treaca repede
DARIANA,ANASIA,ONICU, pupici

pt inviorare (parca ma vad pe mine acu 13 ani) doamne ajuta sa se mai cuminteasca bb-ii
KATIK, insanatosire grabnica ,imi pare rau ca esti bolnava
MIHATOCAE, pupacim bolnavioru ,sa va faceti bine repede si sa ne mai inveseliti cu rasetele voastre frumoase
SAVE
RADU(03.08.2006) SI
LUCIAN(13.10.1993)
norocuta spune:
Fetelor nu stiu ce are bebele meu ca nici ieri si nici azi nu a mai vrut fructe.
Ieri dimineata am iesit special din casa sa ii cumpar mere, i-am preparat ca si pana acum...nimic nou..dar nu a vrut si pace.
Aseara mi-a refuzat crema de lapte pe care pana acum manca cu cea mai mare viteza din tot ce i-am dat. La cca.1/2 ora a mncat un biberon plin cu cereale...deci...Dl Mofturos alege ce-i place.
Azi i-am data banana-favorita lui pana acum...si...iar nu, si nu.
Imediat a mancat piure din legume cca.160g, ce sa cred?
Mai e careva cu toane dintr-astea?