PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 20
MissJJ spune:
La Multi Ani!
Alexandru Andrei, Robert Cristian, Matei
La Multi Ani!
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
Sabana spune:
quote:
Originally posted by save
CONSI,SABANA,tinem pumnii pt.vaccin ca sa numult
LUSHK,pupacimbolnaviorul sa treaca repede
DARIANA,ANASIA,ONICU, pupicipt inviorare (parca ma vad pe mine acu 13 ani) doamne ajuta sa se mai cuminteasca bb-ii
KATIK, insanatosire grabnica ,imi pare rau ca esti bolnava
MIHATOCAE, pupacim bolnavioru ,sa va faceti bine repede si sa ne mai inveseliti cu rasetele voastre frumoase
SAVERADU(03.08.2006) SI
LUCIAN(13.10.1993)
Eu i-am facut deja vaccinul saptamana trecuta la Euroclinic. Abia primisera vaccinul si m-a costat consultatie si vaccin 4.300.000
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
Tweety7 spune:
Salutic la gagici! 
Am fost la doctor si suntem OK cu solduletele. Adica, suntem mai bine decat la 2 luni, dar ca sa fim siguri ca totul e perfect, vom face o radiografie la 7 luni. Pana atunci nu trebuie sa facem efort cu piciorusele.
la toata lumea si la multe lunute sarbatoritilor de azi!
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara
bulinuta27 spune:
norocuta sa stii ca asa e si Rares: mananca ce vre muschiu' lui si cand vrea muschiu' lui...adica daca azi mananca o chestie cu placere nu am nici o garantie ca si maine o va manca
asa ca nu te ingrijora ...pupici
bulinuta mamica de bulinel dragutel
http://www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url
http://pg.photos.yahoo.com/ph/rusanualina/album?.dir=/19c3re2
Sabana spune:
quote:
Originally posted by bulinuta27
norocuta sa stii ca asa e si Rares: mananca ce vre muschiu' lui si cand vrea muschiu' lui...adica daca azi mananca o chestie cu placere nu am nici o garantie ca si maine o va mancaasa ca nu te ingrijora ...pupici
bulinuta mamica de bulinel dragutel
http://www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url
http://pg.photos.yahoo.com/ph/rusanualina/album?.dir=/19c3re2
La fel face si Alexandra. ba mai mult protesteaza, isi smulge bavetica de la gat, scuipa mancarea si asta este. Nu o fortez, am incercat sa o fortez, dar apoi imi vomita. Pana la urma si eu daca mananc ceva forta imi vine rau.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
pika-pika spune:
Buna seara (la noi)!
Aina a adormit.Azi am mai castigat o ora,nu-mi vine sa cred.Culmea este ca azi a dormit foarte mult ziua si uitati ca seara a adormit devreme.Sa vedem cum se va comporta peste noapte,poate ma bucur degeaba cu toate ca in ultimele zile a dormit de la vreo 12 pana la 8,9 chiar si 10.
Dariana si eu asteptam secretul,offf...Aina mai nou si in brate e maraita.De cand am venit din Romania e din ce in ce mai rau.Azi am iesit si noi un pic afara dar batea un vant asa nasol ca m-am intors imediat.Ma rog sa fie de la dinti ca alta explicatie nu vad.
Da mada_mxm si eu de cand am inceput sa-i dau Ainei mancare la 4-5 nu se mai trezeste la 5-6 dimineata sa bea lapte.
bulinutza si sabana bine ati revenit!
mamaluidavid pupam grasunica.Aina mananca chestiile alea doar daca i le rup eu si i le bag in gura
...In legatura cu parul,am observat si eu la prieteni si pe la copii japonezi ca au parul sculat cand sunt mici.Aina a avut ceva par(care era normal
)cand s-a nascut,dupa care a ramas chelioasa.Abia acum a inceput sa-i mai creasca parul.Deocamdata nu sta sculat dar am eu o vaga impresie ca asa va fi mai tarziu.Radeam cu sotul meu,ii spuneam ca am s-o dau cu gel,ceva,vad eu cum i-l lipesc de cap
Consi si Sarilla bafta la vaccin.Am uitat sa va spun ca Aina nu a plans deloc,chiar m-am mirat.Daca sta singura in camera imediat plange,dar la vaccin nu.
Lushk multa sanatate lui Mihaita.Ai incercat cu Ophtamesone-N?Ainei i s-a desfundat imediat nasul cu picaturile astea.
ani_nutu asa e si Aina de mancacioasa.Astazi cel putin am ramas uimita.A mancat piure de legume,piure de spanac(sunt aici niste pliculete instant),galbenus de ou si un mar mare intreg facut suc.Eu ii facusem doar un sfert de mar si cand am vazut-o cum sorbea din cana(i-am dat si prima oara cu cana),i-am mai facut un sfert...si tot asa pana s-a terminat marul.Maine ii fac mai multa mancare,mai bine sa ramana decat sa nu se sature.
norocuta si eu zic sa nu iti faci griji ca-si revine,schimba-i meniul cateva zile.
Tweety7 felicitari!O veste buna pe ziua de azi.
Aaaaa,iar eram sa uit!Muuh transmite-i salutari lui Pumpkin si pupici pentru Maya.
Gata!Mi-am facut datoria de forumista,ma duc la nani.
Andromeda si Aina(05.07.06)
letitzia spune:
Eu sunt Alexandru-Andrei si multumesc frumos mamicilor care mi-au urat astazi "La multi ani!" : Consi, Maryion, Anasia, Lushk, Mamidestefan, Emiliapop, Mada_max, Mamaluidavid, Ani-nutu, Sarilla, Save. Muuuulti pupici

... si sa ma iertati daca am uitat pe cineva, sunt si eu mic
.
P.S. Draga Robert Cristian si draga Matei: la multi ani .. de ziua voastra si sa ma ajungeti din urma
.
MissJJ spune:
Tweety ma bucur sa aud vesti bune. Felicitari si nu faceti efort ca sa fie totul bine. Pupici multi de la noi! 
Fetele cu vaccinuri pupici la bebeii sa nu doara rau si sa nu faceti febra.
Stefania super pozele cu papacioasa dintzoasa.
Voi macar aveti perisor noi abia avem 3 fire si alea f blonde. Creca seamana cu mine eu la un an nu aveam par mai deloc nu avea popa de unde sa taie motzul.
Fetelor vroiam sa va intreb cand se pot face oare gauri la baby in urechiuse si din ce material este mai potrivit? Aici ei nu fac gauri in urechi din maternitate sau ceva si ma gandeam sa ma duc la un sediu din asta dar nu stiu de la ce varsta ar fi ok sa merg cu fata.
Si legat de material eu as vrea sa fie aur de 18k, dar aici nu sunt asa mici de 18k si nici la comanda nu prea fac, maj care is micuti ca de baby is in genere de 9k. Fata a primit niste cercelusi frumosi la botez is in forma de inmioara dar nu se inchid cu o balama ceva ci au fluturas din ala la spate care sa tina cercelul in urechiusa si nu cred ca ar fi tare potriviti pt ea acuma, numai ca daca mai creste ma gandesc ca o sa fie prea micuti, dar cu bara aia si frluturas o sa o deranjeze la urechiuse.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
she_wolf spune:
Buna!
Am intrat sa ma vaicaresc
, sunt lesinata de somn pt. ca ambii copii sunt raciti si dorm foarte prost noaptea. Acum doua nopti bb a stat treaz pana pe la 1, iar Cristi s-a trezit la 5.30 si n-a mai dormit, iar noaptea trecuta bb s-a trezit pe la 3 fara ceva si a stat treaz vreo ora si a tot facut scandal. Sper sa umeze o noapte mai linistita, ca de nu...
In rest, suntem ok, Radu papa binisor piure din mar copt + morcov, dovlecel, ieri i-am dat si putin cartof + putina supa in care, pe langa legumele de mai sus, mai pun si telina, pastarnac si ceapa. Cereale nu suporta decat in combinatie cu altceva, cu mar de ex, altfel urla ca din gura de sarpe. Tin minte ca lui Cristi ii placeau foarte mult, masa de seara era asigurata de cereale si era f. usor pentru mine. Este drept, lui Radu i-am dat deocamdata numai dintr-alea cu orez, mar si morcov de la Milupa, o sa incerc si alte variante, poate o sa-i placa totusi vreunele.
I-am mai dat de cateva ori branzica facuta din lapte formula (Aptamil - Milupa) si lamaie si cam asta-i tot ce am incercat pana acum.
Vrea sa se ridice in fundulet, dar inca nu reuseste singur decat pe jumatate, dinti inca nu are, de vorbit nu vorbeste
si cam atat.
La multi ani sarbatoritilor de astazi! 

Claudia
, Cristi
(16.12.2002) si Radu
(5.08.2006)

LUCIAN(13.10.1993)