PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

- pt cele 7 lunisoare

Alexandru Andrei, baietelul lui letitzia

- pt cele 6 lunisoare

Robert Cristian, baietelul lui oncicu

Matei, baietelul lui Mali

Varsta Darius
Poze

Mary mama lui Darius-Theodor (14 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelalit spune:

Salutare mamici si piersicute. N-am mai dat de mult pe-aici. De fapt nu am mai postat ca de citit citesc aproape zilnic.
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi si din zilele trecute!
Noi avem doi dintisori. Habar n-am avut cand i-am iesit. L-am tot pipait zilele trecute ca incepusera sa i se vada tot mai tare in gingie. Unul l-am simtit duminica, pe 21 iar celalalt ieri, 22 ianuarie. Bine ca am scapat cu bine. Fara prea multe maraieli.
In rest spunem tot felul de silabe ba-ba, ma-ma, da-da... habar n-am ca le amesteca de numa', in special cand e obosit. Adormim in continuare singurel. Nu stiu cat mai tine ca uneori atata ne sucim si ne invartim...
No bine. Va pupacim si multa rabdare mamicilor, piersicutelor multa sanatate!!!
Ionela mamica de Vladut scumpic rau (04.08.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ionelalit/album?.dir=eb6are2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buli,Consi
Pika si Eliya mereu am vrut sa va intreb ,copilasii vostri cum au parul?
Ai mei sunt tare zburliti si ciufuliti!
Pe David il tund aproape chel,altfel nu merge iar Patriciei ii tin parul prins,daca nu are o creasta in varful capului de imi vine sa
Orice i-as face nu i se culca parul si pace! La fel a fost si David
Am mai vazut multi copii pe aici cu creste asa ca banuiesc ca e din partea japoneza,nu de la mine

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Alexandru Andrei

Robert Cristian, Matei

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

larissa, , nu mai tineam minte cine mi-a spus;
mamaluidavid, consi si eu o intorc pe Alessia, o data de doua ori, ca sa nu amorteasca pe o parte; nu stiu daca e bine, dar stiu cum m-am simtit eu cand am stst la spital doar pe spate, imi venea sa urlu, ca imi amortisera toate cele;
ionelalit, felicitari pt dintisori fara bataie de cap!
fetele cu vaccinul si noi facem comanda la pediatru, ne costa 2.000.000-2.100.000, nu luam din farmacie;
bulinuta, stie el ce stie ca pleci la serviciu;stii ce mi-e necaz, , macar de-as da jos putin din grasime, daca tot sunt in priza 24 din 24, dar

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Oncicu, tot de la 2NA l-am luat si eu (vaccinul). Ieri il aveau si nu era chiar pe terminate. 320 RON.

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

La multi ani!!!! Alexandru Andrei , Robert Cristian , Matei

Gagici merci pentru incurajari ....tot o noapte grea am avut...i-am dat roata non-stop ca a tusit rau, nu putea sa respire... Acum a atipit un pic dar tot agitat e...Eu sunt cu un canoi de cafea in fatza si tot nu pot sa-mi revin... e a doua noapte nedormita deloc si probabil ca nu ultima...

Consi, bafta la vaccin...

Ionelait, felicitari pentru dintzishori...la mai multzi!!!!

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani_nutu spune:

Salutare mamici si piersicute! Am mai revenit si noi, n-am mai scris de cateva zile, pentru ca nu apuc deloc sa citesc tot din urma.
In primul rand uram "La multi, multi ani: sarbatoritilor de azi....sa fie sanatosi tun, cuminti si dintisori cat mai muti...noua tot nu ne-au iesit,inca.
Apropos de scaunul de masa, noi avem unul de la Primii pasi si e super...papam in el de la 4 luni-4 luni1/2 dar trebuie sa mai avem si o jucarie in fata cand ne plictisim. Oricum, cam nu mai vrea papa, e clar:inchide buzele, parca-s sigilate si incepe sa maraie.
In rest, mami e o fericita: Mihaita doarme cate 1 ora sau 45 min la fiecare 2 ore, 2 ore 1/2...pentru ca se agita f. mult cu jucariile, nu mai vrea sa stea nici in fund...vrea direct in picioare. Asa ca seara cade lat pe la 10.30-11 si se mai trezeste de 2 ori pe noapte: de sete si sa pape.
Ieri i-am dat carnita de pui in pireul de legume si l-alins...apoi i-am mai dat si nist spanac pe care mi-era teama ca nu-l vrea, pt. ca pusesem un pic de sare in el dar l-a papat pe tot. Iar supa...chiara a baut cam 120 ml. Am impresia ca trebuie sa-i fac mai mult de 100 g piure pt. ca haleste la greu.
Joi o sa mergem sa facem vaccinul de 4 luni, pt. ca am fost bolnaviori atunci si D-na doctor ni l-a amanat 1 luna.
Bafta muta la dintosi, sanatate multa la bolnaviori si haideti afara, ca e soare si frumos!!!
consi...sa ne spui cum a fost la vaccin!!! BAFTA!!!

ani_nutu si Mihaita(11.08.2006)
filmulet http://www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url
poze http://photos.yahoo.com/ani_nutu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Buli, Consi, succes la vaccin!
Sabana, crede-ma, am incercat toate variantele, probabil singura solutzie este sa astept sa creasca.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Bonjourica mamici de piersicutze.
cu o .
Profit si eu ca STEFAN inca doarme si incerc sa va citesc ..ca tocmai am terminat de pregatit aluatul pentru piinica.
Va scriam ca trebuia sa imi soseasca robotelul..ei bine a sosit ..si azi cum a adormit Stefan ..tup ..tup ..la bucatarie ..sa-l testez.

Si am sa felicit si eu sarbatoritii zilei :
LA MULTE LUNITE ..
sarbatoritilor zilei de 23 ianuarie ...
Alexandru Andrei ,baietelul lui letitzia
Robert Cristian ,baietelul lui oncicu
Matei ,baietelul lui Mali

Mami de Stefan-Eduard (21august2006)

Mergi la inceput