PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Dragi mamici de piersicute,

Va citesc in fiecare zi dar nu am cum sa scriu. Bin La Den al meu e la grupa de rasfatati sau Dumnezeu mai stie ce are. Nu stiu unde am gresit, dar s-a invatat numai in brate, chiar si cind maninca ar vrea in brate.
De azi am incercat sa schimb foaia. Ne jucam, vorbim, cintam, de toate, dar asezati undeva ca mi-a dizlocat umarul si nu mai pot. Bebe a fost cuminte in situatia asta, nu sta prea mult intr-un loc, dar daca stau numai cu el, ne descurcam.
In seara asta a adormit prima data in viata lui neleganat.
Cu mincarea stam mai rau, suge doar putin titi si citeodata papa putine cereale seara. Se trezeste noaptea sa suga de 2-3 ori. Pe 25 mergem la control si sa facem al doilea vaccin. Sint curioasa cit a luat in greutate. Luna trecuta luase numai 550g.
Dupa 4 luni am inceput diversificarea cu cite putin piure de morcov, apoi pastirnac, telina, dupa legume am inceput cu compot de mar, banana si mergeau toate foarte bine. Ei bine, acum nu mai vrea nimic in afara de titi. Cred ca trebuie sa o luam iar de la capat.
Singurul lucru bun e ca nu s-a imbolnavit pina acum de nimic si sper sa o tina tot asa.
Nu avem nici un dinte dar trage tot si baga in gurita. M-am uitat dar nu se vede nimic.
Stam in fundulet sprijiniti si nu mai vrem sa stam pe burtica.

Va pup si va citesc in continuare, poate invat si eu ceva de la fetele norocoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Hello fetele.
Am scos pozele de la Disney,o mare dezamagire :( ,era de asteptat cu camera de unica folosinta,cele mai interesante nu au iesit,am pus cateva in album dar nu sunt cine stiu ce.Pt. cine vrea sa vada aici
Aaaaaaa si daca vreti sa vedeti ce face Patricica mea mai nou,ia priviti aici.Sunt niste biscuiti-chipsuri-piscoturi (ca nu stiu cum sa le zic ) din orez care nu au gust sarat sau dulce,doar gustul orezului si sunt ok de la 5 luni.

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput

sarbatoritilor de azi!
Noi mai avem 1 dintisor! 4 in total Oare suntem cele mai dintzoase piersicutze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alisaa spune:

Salut mamici de piersicute
Eu stau cam prost la capitolul scris dar apuc sa va citesc, nu am mai intrat de mult si sper sa ma mai primiti si pe mime, ,David al meu are 5 luni si 3 saptamaini , si e un rasfatat si jumatate, dar ideea e ca nu mai vrea sa stea decat pe spate pana si noaptea ma scol sa-l intorc., credeti ca e bime???? in fundulet doctora mi-a spus sa-l asez la 6 luni.

Mergi la inceput

Alisaa de ce il intorci noaptea?
Patricia rar se pune intr-o parte,marea majoritate a timpului doarme pe spate.
Ti-a spus medicul sa il intorci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

anasia multumim
oncicu am dat 320 Ron deci daca il mai gasesti fugi si ia-l...
mamaluidavid ma ce dintoasa draguta ai tu acolo

fetelor cred ca Rares a aflat ca ma duc la servici si incearca sa ma impidice: s-a trezit la 3 si s-a maratit pana la 5 dupa care s-a culcta linistit ca mi-a stricat toata noaptea pana la 9...eu nu am mai putut sa adorm decat de la 6 pana la 7 jumate asa ca acum ma simt rau...si am si treaba aici
anasia eu nu stiu cum rezisti in ritmul asta
pup fetele

bulinuta mamica de bulinel dragutel

http://www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url

http://pg.photos.yahoo.com/ph/rusanualina/album?.dir=/19c3re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

7 luni
ALEXANDRU ANDREI

6 luni
ROBERT
MATEI

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

anasia, cred ca eu ti-am sugerat crema de la Mustela. ma bucur ca e de ajutor.
Si bebelina mea e f agitata...si vad ca s-au umflat gingiile...aseara a adormit pe la 11:30 ea care de obicei doarme de la 10...acum vad ca iar s-a trezit desi eu o pusesem la somn. Uffff

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Romaniau te asteptam mai des pe la noi.

Alisaa da chiar de ce trebuie sa-l intorci?

Mamaluidavid sunt frumoase pozele, iar Patricia se numara clar intre "fruntasii" piersicutzelor.

Azi mergem si noi la vaccinul de 6 luni. Am putine emotii. Desi nu stiu de ce, ca am mai facut si pana acum. Referitor la vaccin, pentru fetele care trebuie sa-l cumpere: nu poteti vorbi cu medicii de familie sau pediatrii sa le aduca direct din depozit. Dr. noastra de familie primeste vaccinul de la Glaxo, nu mai trebuie sa-l caut prin farmacii. Si platesc la ea.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

iulenco vino sa te pup ca de cand ai scris tu ca ii dai zeama de supa cu biberonul am reglat-o pe fi-mea cu papa....si cata munca a fost
ii dau cam 60 g de piure gros de legume si cand nu mai are chef sa pape cu linguritza ii pun cu supa de legume dilat si ii dau cu biberonul si papa nu rade tot nu se lasa
oooofffff ce bine este
acum eu zic ca fac bine - papa si cu lingurita si ia si restul de vitamine de la bibe
banuiesc ca e doar o etapa pana cand o sa aiba rabdare sa pape totul cu linguritzaiar dimineata ii dau fructe mixate si restul completez cu biberonul cu lapte......cat ne ia etapa asta fetelor????
aaaa eu am uitat sa va spun ca a acceptat biberonul - nu vroia sa puna gura pe el, il scuipa si nu se atingea
dar acum cateva seri rodea la sfarc de mamama mama si ma rupea si am zis sa incerc cu biberonul si l-a luat
dar nu a vrut sa suga lapte de san la biberon ci doar lapte praf....imi venea sa mor de ciuda dar oricum este bine ca aveam iar rani la sfarcuri
merg sa vad ce ati scris

quote:
Originally posted by adelapop

genie multumesc pt detalii
sa stii ca branzica am inteles ca ar trebui facuta din iaurt gras de 3,5 grasime
se face cu calciu lactic sau mai nou am aflat ca putem fierbe iaurt la bain-marie pana se strange tot in sus branzica
si e si naturala

eu inca nu am facut
dovleacul am inteles ca se da in loc de fructe, nu se pune in mancare ca e dulce
andreea e dulce foc ariana si suparata asa cum e in filmulet
consi il pot deranja gingiile chiar daca nu se vad dintisorii....deocamdata pot sparge gingia
a.cicel suna super retetele
larisa din pacate si mie imi cade parul si sunt trista din cauza asta
lushk eu nu am dar am inteles ca batista ebelusului e sfanta in a scoate mucisorii piticilor si isi merita toti banii, costa maxim 400.000 lei

scumpei Bianca Maria

scumpei Bianca Maria

Mergi la inceput