Mamici de iulie-august 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 9
X-ray spune:
si uitam esentialul daca sangerarea devine abundenta prezinta-te de urgenta la medic.dar cum e sangerarea,roshie,maro,sub forma de pete?
deci nu e neaparat avort,dar numai la un consult poate sa-ti spuna ginecologul.imi pare rau ca treci prin asta,eu te inteleg perfect....
alina
13+ 
jadi spune:
Buna dupa amiaza si weekend placut dragelor!
Eu sunt la servici ca am niste restante si asa mi-e drag sa muncesc sambata... Si nu am decat o durere crunta de cap, am stat o ora si jumatate la dentist sa imi pileasca o masea si sa imi ia amprenta pentru un pivot, ca trebuie sa imbrac maseaua asta pana in trimestrul III. Si pentru ca stiam ca imi pileste si gingia, am cerut inversunata o anestezie. Dupa o ora si juma de umblat cu polizorul in cap, am plecat capiata de acolo si am luat si un paracetamol. Acum ce o fi, o fi, dar fara anestezie cred ca nu reuseam.
Carla, uneori la pomul laudat sa nu te duci cu sacul. Pe acest Iosup l-au tot laudat asa de mult fetele incat m-am incapatanta sa nu merg la el. Dar una peste alta, eu zic ca a vorbit destul de mult cu tine, nu stii cum e ecografia la Herghelegiu, nu a vorbit nici macar 1 secunda cu mine sau sotul, se adresa numai asistentei si la sfarsit cand a intrebat sotul daca e ok, ne-a spus pe cel mai sec ton ca ne va spune doctorita noastra. In plus, eu stiu ca Iosup este doar ecografist nu si ginecolog asa ca...
Lorina, le vei dovedi pe toate pana la sfarsit doar sa te gandesti mereu la produsul final
.
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
jadi spune:
Cristina-ana, lucruri frumoase de gravida dar scumpe ca pret, gasesti la Mothercare-ul de pe Dorobanti (Radu Beller, chiar langa piata dorobanti vis-a-vis de celebrele cafenele).
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
cristina26 spune:
Ioanadaraimi pare rau ca am parut atat de inversunata in mesajele mele. Sincer nu am avut intentia asta. Dupa cum am mai spus: "Fiecare stie ce e mai bine pentru el"
Karligutzaai dreptate, mesajul meu e destul de deprimant. Poate e asa ca imi reflecta starea de spirit. O sa incerc sa fiu mai pozitiva.
Alina.aimi pare rau ca trebuie sa stai la pat tot timpul, cred ca e foarte greu. Abea astept sa ne spui ca problema cu placenta s-a rezolvat.
De fapt abea astept sa aud ca toate suntem cu copilasi sanatosi in brate. Doamne ajuta!
Asa de mult ma bucur pentru acest bebelus mic al meu, uneori ma gandesc ca Dumnezeu mi l-a dat sa nu inebunesc. Copilasul asta e o adevarata binecuvantare pentru noi.
Sa auzim numai de bine!
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Bebe Paul al meu e ingeras
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
12+
cristina_ana spune:
Carla, nici mie nu mi-a placut deloc de Iosup. Vorbeste incet si putin si nu mi-a explicat nimic. Asta a fost la sarcina trecuta. Mi-a zis ca am un fibrom mare si cind am inceput sa-l intreb despre ce presupune asta mi-a zis sec ca o sa imi explice medicul. Eu atunci habar nu aveam ce inseamna fibrom si l-am asociat in gindul meu cu ceva cancerigen. Aproape ca mi-au dat lacrimile. Abia cind am ajuns acasa am citit despre fibrom si m-am mai linistit. Oricum, a aparut in timpul sarcinii (avea peste 6 cm) si la cinci luni de la nastere disparuse complet.
Jadi, am sa ma duc si la Mothercare, dar stiu ca acolo sunt f.f. scumpe. O salopeta de blugi era anul trecut vreo 5 mil. si nu m-am indurat sa dau atit. Dar mi-as lua niste pantaloni de stofa pentru serviciu, chiar daca sunt mai scumpi, ca la mine e o mare problema imbracamintea pentru servici. Nu ma pot duce imbracata sport si haine elegante pentru gravidutze se gasesc mai greu. Am fost azi in Unirea si am gasit un magazin cu haine de gravide la etajul 1, in aripa aia inghesuita (aripa Calarasi parca ii zice), exact in capat. Nu m-am uitat prea bine la ele, ca nu prea era aer in magazin si m-a luat senzatia de lesin, asa ca a trebuit sa plec repede. Dar erau niste costumase care pareau dragutze, bine, pentru burtici mai mari.
Am intrat azi si pe site-ul Tarafashion si am vazut niste bluzite dragutze si blugi, dar nu stiu daca ma pot risca sa cumpar asa, fara sa probez.
Cristina, 11+
POZE
claucia spune:
Cristina_ana, eu tocmai am primit o comanda de la Tarafashion, prima de altfel. Si sunt foarte multumita. Am luat un numar mai mare decat port eu in mod obisnuit, si nu sunt fixe pe mine insa stau foarte dragut.
Eu mi-am luat pantalonii cu elastic sus (negri) si fusta de blugi lunga cu elastic la fel ca pantalonii. Sunt foarte frumoase si bune calitativ, sunt si acum imbracata cu fusta
.
Mi-as mai fi luat si o camasa cu dungi (tot pentru la birou) insa nu aveau pe stoc. Dar perseverez.
Fetelor, eu abia astept sa ajung la eco morfologica joi, sper sa fie totul ok, nu l-am mai vazut pe bb de o luna. :-(
Tot la Iosup...
Va pup
13+
bb mic
Edit ca sa schimb ca nu l-am vazut pe bb de o luna nu de o saptamana.
cristina_ana spune:
Claucia, eu in general pana acum purtam nr.42, asta inainte de a ramine gravida, dar nu la toate magazinele se potrivesc numerele astea. Am vazut ca la Tarafashion sunt tabele cu masuratori, dar la blugi eu nu am vazut decit ca masoara bustul (????) si talia. Nu am vazut sa fie si soldurile, si eu zic ca alea sunt importante. Oricum cred ca am sa mrisc si eu macar la niste bluzite, ca sunt destul de ieftine.
Cristina, 11+
POZE
X-ray spune:
cristina26 trebuie sa gandesti pozitiv! oricat de greu ar fi hai sa nu ne mai uitam in urma,bb-ii nostri sunt viitorul!(sa nu uiti sa-mi zici la fel cand pic in oala....)
jadi pe mine de 3 zile ma doare capul de mor,mai ales seara.... efectiv nu stiu ce sa mai fac! dar cred ca am descoperit cauza,aseara abia am reusit sa-mi iau tensiunea,era 70-75 cu 50....
cred ca renunt la capuccino-ul meu de dimineata si trec pe cafea. macar una pe zi.
alina
13+ 
samadhi spune:
WOW fetelor a-ti scris enorm de mult si mi-a trebuit ceva timp sa va citesc din urma..... dar am terminat.
De 2 zile mi-a fost cam rau, noaptea de joi spre vineri nici nu am dormit-o din cauza viscolului, am crezut ca mi se sparg ferestrele la viscolul de afara.... dar bine ca a trecut. Azi dimineata m-am sculat cu niste dureri de spate, de am crezut ca nu ma mai pot ridica din loc. A fost ingrozitor ! Acum imi e bine si sper sa ramana asa. De somn ce sa zic dorm cat pot si parca nu e destul.....
NIKOLE - nici eu nu am chef de nimic, am stari care nu coincid una cu alta, nu imi gasesc starea, dar stau cat pot la pat, cu frica sa nu apara contractii sau alte probleme.
ALINA SI LORINAOO - imi pare rau ca trebuie sa stati numai la pat, la prima sarcina am stat 2 luni la pat in spital, cu contractii si un col de 2 cm, si mi-a fost tare frica sa merg si la un dus, ca nu cumva sa iese bebe afara. Asa ca stiu in ce situatie sunteti si sper sa reusiti cu bine pana la nastere si sa fie totul okay cu voi si bebe.
NARCISA - am nascut in Muenchen, Germania, sunt de 10 ani aici, si chiar daca ma asteptam la conditii mai speciale, am dat si eu de spitale cum e cel de la Rechts der Isar, unde e cum explici si tu, in plus si mancarea era dezastruasa, ca sa nu mai vorbesc ca unele erau necomestibile, cum ar fi supe cu miros de clor. Nu fac glume! Explic ceva ce nu ar trebui sa fie intr-un spital cu renume. Pe atunci vroiam sa nasc intr-o clinica privata Geisenhofer, dar nu puteau face nimic pentru mine, fiindca aveam probleme, si acolo puteam naste doar de la a 35 sapt. Asa ca acum nu stiu in ce clinica va fi..... sper intr-o nastere normala, atata tot.
CARLA - nu ma mira actiunea medicului, dar era de datoria lui sa-ti explice mai ales ca l-ai platit. Eu una nu m-as mai duce la el, dar asta e parerea mea.
Aici medicii explica, si cel pe care aveam pica, si care aproape ma omorase cu magneziul lui, si-a luat timpul si mi-a explicat tot ce se putea spune..... mai ales la o sarcina cu risc cum o aveam eu pe atunci.
Ma bucur pentru tine ca vei avea o fetita, sper ca medicul sa fi spus corect, si nu doar asa ca sa-ti astupe gura. Cand vei mai merge la consultatii, mai intreaba.....
Va doresc la toate sanatate si zile bune, fara greturi sau dureri.......
Cat despre burtica, la mine se vede, fiind si la a doua sarcina, in plus am luat cred ca 2 kg deja, asta poate datorita faptului ca nu am vomat deloc.
Pupici la toate,
8+
samadhi spune:
JADI - te rog pune si la mine pe prima pagina numele doctorului pe care il am, se numeste Dr. Teicher Wilfried, si voi naste intr-o clinica din Muenchen, acum nu stiu care, nu stiu daca asta e relevant ?!
Merci !....
8+