Mamici de iulie-august 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Haine de gravide:
http://www.thepregnancystore.com/Merchant2/merchant.mvc?
sau la Target (voi aveti Target in Romania?)
Preturi mici si produse ok
http://www.target.com/gp/browse.html/ref=in_br_browse-box/601-9089172-0860167?ie=UTF8&node=16265871
Sper sa va placa

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Bebe Paul al meu e ingeras

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Buna seara, fetelor!

Imi este drag sa va citesc odiseea(am citit-o de la inceput), si va doresc la TOATE sa fiti sanatoase, sa aveti nasteri usoare si bebiti frumosi si, mai ales, sanatosi.

As vrea doar sa ii spun CarleiV, ca eu stiu despre maternitatea din orasul Victoria, jud. Brasov ca ar avea sistemul acesta de nastere sub apa.Sotia lui Negrutzu(3Sud-Est) a nascut acolo, asa.Sa te interesezi, da?

Va pe toate, cu drag, Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Neata fetelor! Nu am mai scris de o gramada de timp, dar de obicei scriu cand ajund la zi cu cititul.
Am mai multe noutati. Am aflat ca vom avea un tot de la Iosup. Ne-a intrebat ce ne dorim si i-am zis ca eu vreau fetita, dar stiu ca este baiat si a zis "asa e". Nici eu nu prea am fost incantata de Iosup. Poate fiind atat de laudat m-am asteptat la prea mult. Sunt in totalitate de acord cu Carla. Cu bebele este totul in regula, dar ma ingrijoreaza ca mi-a gasit un "fibrom intramural perete anterior 27.4mm". Mai are cineva asa ceva ca eu sunt in ceata total.
Carla am vazut ca tie ti-a zis ca nu e OK lungimea colului. Adica e mare sau mica? Al meu are 30mm si nu mi-a spus ca ar fi ceva in neregula. Nu stiu care este lungimea optima.
Claucia la ce ora ai fost joi la Iosup ca eu tot joi am fost la 16.30?
Mai am o alta nelamurire. Care este diferenta intre eco 2D si cea 3D. Cand mi-am facut programare la Iosup le-am zis ca vreau eco 3D si stiu daca mi-a facut sau nu. Mi-a dat o poza in 4D cu fata lui bebe, dar in rest nu stiu daca a fost 2D sau 3D.
Carla pe tine nu te-a innebunit cu numele bebelusului? Pe noi ne-a capiat efectiv.

Andreea 16+
pregatiri nunta...

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata fetelor!

Felicitari Andreea pentru bb-el!

Bine ai venit nicoleta79, te-am trecut pe listuta, acum te rog sa nu fii timida si sa vii sa ne scrii .

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Andreea, daca inteleg eu bine, fibromul asta este pe peretele exterior al uterului si in mod normal ar trebui sa nu iti cauzeze. Cumnata mea are asa ceva, a avut si in timpul sarcinii, l-a monitorizat daca ii creste sau nu si probabil ca daca evolueaza, il va opera (intre timp a nascut si are un flacau de un an si jumatate). Trebuie sa vorbesti cu doctorul si te va lamuri cel mai bine.

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Jadi merci pentru adaugarea lui in lista si pentru raspuns. Ma ingrijoreaza fibromul asta pt. ca am gasit pe google ca in timpul sarcinii ar creste si pe langa asta exista si riscul de avort. Plus ca la nastere bebe ar putea fi mai mic decat normal si alte chestii din astea infioratoare...

Andreea 16+
pregatiri nunta...

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Antoanella nu mai stiu exact cat a spus ca are colul meu, iar pe fisa aia de consultatie sunt o groaza de valori cu tot felul de initiale si prescurtari de nu mai inteleg nimic Stiu doar ca era f ingrijorata ca sacul ovular este turtit si ca al meu col are nu stiu ce aspect si are tendinta sa se deschida. Mi-a dat sa iau 3 utrogestan pe zi si 3 no-spa si gravibinon la 5 zile. Trebuie sa mentionez ca dr mea e adepta unei sarcini cat mai sanatoase, fara prea multe medicamente. Data trecuta imi micsorase doza de "droguri".
Samadhi produsul imi da toata puterea sa trec peste toate.
Ieri am taiat motul finutului nostru, care m-a dragalit si pupat ieri , si nu am putut sta prea mult pt ca aveam intepaturi si stateam ca pe ace. Cum am ajuns acasa si m-am intins in pat, totul a fost ok.
Acum sunt cam ametita de la utrogestan, am citit din urma dar nu ma pot concentra sa raspund la tot ce vreau. Despre fibrom nu stiu nik, iar la dr Iosup nu as merge decat asa sa am o a doua opinie.
Va pupacesc si sa aveti un we super in continuare.

nasica de moflea burtica
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

andreea si eu am un mic fibrom. nu afecteaza sarcina dar din pacate uterele fibromatoase,cum e si al meu,sunt utere mai rigide eu acum simt in fiecare zi cum creste,am in permanenta o jena in partea de jos a abdomenului.daca nasti cu cezariana se rezolva la nastere,adica operatie 2 in 1 la oferta,daca nu laparoscopic dupa nastere, este destul de usor.
fetelor am cautat in tot aradul crema antivergeturi de la sanosan si farmacistele nici nu au auzit de ea!am fost si la sensiblue.acum mi-am rugat o prietena din tm sa o caute acolo.daca nu probabil ca-l voi pune pe al meu sot sa caute cand merge in februarie in buc.
lorina si eu sunt pe 3 utrogestane pe zi ,am avut doza de 6,si numai o fiola de gravibinon mai am de facut saptamana viitoare.si eu iau nospa si magne b6,dar la mine nu colul e problema ci uterul care e atat de rigid...

alina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Andreea, nu te speria de fibrom ca nu e grav. Deocamdata e destul de mic. In sarcina intr-adevar mai creste, dar dupa nastere scade foarte mult. Si mie mi-a descoperit Iosup un fibrom in sarcina trecuta (am mai scris asta) de 6 cm de care nu stiam si dupa nastere la citeva luni disparuse complet. La cezariana nu iti scoate si fibromul pentru ca exista risc mare de hemoragie si dupa cum am spus, la citeva luni dupa nastere scade foarte mult sau chiar dispare. Acum cred ca depinde daca il aveai inainte de sarcina sau nu. AL meu imi aparuse in timpul sarcinii, cred ca de-asta mi-a disparut dupa nastere.

Cristina, 11+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Andreea, felicitari pentru baietel! Lasa fibromul, ca nu e periculos decat f rar. Trebuie urmarit la eco. Si eu am avut unul aparut in sarcina tracuta, care a disparut apoi, iar la sarcina asta nu a revenit.Multe gravide au asa ceva, doar ca nu sunt diagnosticate.
Cu nodul fibromatos cu tot am nascut un copil de 3800, asa ca se poate.

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput