Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 39)LMA

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Liviana eu i-am dat pentru tuse sirop de iedera se cheama Prospan si a fost singurul care a dat rezultate.

Si eu am stat in fund fara probleme dupa nastere, chiar ma intrebam de ce nu ma doare. Cred ca Vladareanu s-a luptat sa faca o broderie artistica acolo, iti dai seama.

Mergi la inceput

Patricia eu daca ma straduiam putin puteam sa-i fiu mama Monicai!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Noi ne spalam pe dinti de 2-3 pe zi si aseara am observat ca are un canin cariat, - undeva spre gingie.
Si am mai observat ca are toate maselutzele cariate. Imi vine rau! E POSIBIL? Stiti cumva ? se schimba si aceste maselutze de lapte?

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Kris poate ar fi bine sa mergeti al un dentist pentru copii sa-i desa un tratament ceva. Si maselutele se schimba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Kris, tu esti sigura ca sunt cariate?????????? Nu prea imi vine sa cred, dar daca e adevarat e de rau, la 2 ani sa aibe carii.
Poate are carenta de Ca, sau poate i-ai dat prea multe dulciuri sau a folosit prea mult suzeta, nu stiu, imi dau si eu cu parerea....

Amaya, sa ma anunti mama, ca ti-am spus ca vin la tine cand nasti.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

ana-maria, pai biologic, si eu ca noi parca sintem cam de-o seama din cite stiu. deci, bilogic am putea fi si bunici, nu?

Kris, e rau daca sint carii asa devreme. i-ai dat prea multe dulciuri sau ai lasat-o noaptea cu bine lapte/ceai? asta strica cel mai tare dintii (suzi nu da carii). Se schimba toti cei de lapte, dar ar fi bine sa ceri sfatul unui stomatolog sa nu se transmita si celorlalti dinti. Stiu ca se fac niste tratamente speciale.
si eu ii analizez zilnic dintii ca sint f stresata, pina in prezent sint foarte curati, la primul semn m-as duce direct la stomatolog.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Patricia doar biologic bineinteles... dar vezi ce bine ca facand copii mai tarziu ne simtitm de 20 de ani.

Mergi la inceput

da, e bine sa ne simtim asa tinerele.

Oricum, sint multe cazuri de bunicute asa tinerecunosc si personal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Patricia, tu cum mai stai cu dieta?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Pai am zis si ieri ca maninc "ca de dieta", in sensul ca nu am putut sa maninc 3 zile numai carne goala. 3 zile de legume/fructe le-am tinut cu mare usurinta (am mincat fasolica verde, spanac, salata verde, varza, multe mere si portocle).
acum maninc ceva de genul: pina la prinz cafea,fructe, ceai-apa multa, la prinz am mincat: ieri spanac+2 oua fierte tari, seara o friptura de vita cu salata verde. azi la prinz: salata varza+piept pui, diseara ceva usor, poate un iaurt, etc. si tot asa, inspirat din cel danez de 13 zile. nu am cum sa nu slabesc pt ca nu am mai mincat paine si dulciuri, paste/cartofi/orez de o saptamina. am slabit cel putin intre 2-3 kg. eu vreau ceva lent, nu ma intereseaza sa slabesc brusc.
si mai rontai niste seminte seara sa uit ...

Mergi la inceput