Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 39)LMA

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ce te inteleg...., si apropos, si eu mananc seminte seara.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, multumesc pt raspunsul privitor la tuse. Eu i-am dat doar sirop din muguri de pin, dar sotul meu e mai prapastios si ma bate la cap sa-l trec pe medicamente "ce, vrei sa faca baiatul bronsiolita?". Il mai las pe naturiste totusi cateva zile sa vad cum evolueaza.
Din cate ziceti, ati fost norocoase ca n-ati avut probl cu epiziomia. La mine a durut si fara colac nu puteam sta decat pe o buca multa vreme. Am emotii acum la nasterea a doua, dar sper sa fie mai simpla.
Aoleu, din cate spuneti e musai sa reluam spalatul pe dinti caci l-am neglijat o buna bucata de vreme...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 21s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

V-am spus ca Rayan numara singur? A ajuns sa imi numere firele din cap, dar ii place sa inceapa de la patru, si e asa de haios cum numara.

Liviana, v-ati gandit la nume pentru baietelul nr.2?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

si Rebe numara,doi, patu, sashe,opt...
ma topesc de drag!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Crinuta, ne gandim, dar nu ne-am hotarat. Tati are ceva idei insa nu prea ma omor eu dupa ele. Adevarul e ca am un vid total in cap privind aspectul acesta...
Tocmai am vb cu bona si mi-a zis ca M n-am mai tusit deloc. Asta inseamna ca naturistele si-au facut efect. Pe langa siropul de pin, i-am mai dat un soi de licoare magica facuta din ceai de tei, mar fiert, zeama de lamaie si miere de albine.
Tomasa, ce mai zici?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 21s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Cateva ghicitori, ca noi inca pocim cuvinte:

- ashiumul
- amina

- acuacua

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

N-am gasit Havrix la Help Net, se uitau mirate la mine de parca intrebam de nu stiu ce.

Unde sa mai incerc?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna seara!

Si eu il spal pe dinti in fiecare seara in cada, cand face baie si scuipa si el destul de bine pasta. Periuta de dinti tot de la OralB avem, iar pasta de la Colgate pt. 0-2 ani cu fluor. Cand sunt acasa dimineata eu il spal, dar tati uita de fiecare data, asa ca seara neaparat il spal ca nu mai papa nimic dupa baie.

Lui Vlad ii plac f. mult cartile si povestile, seara ii pun la dvd, avem program special. Are multe carti de povesti, imi povesteste din toate ce se intampla, e scump foc. Cu jucariile se joaca extrem de rar, principala lui ocupatie, cand nu se uita pe carti sau la desene, este sa se joace in casuta lui cu animalele si ursii de plus, ii culca, ii inveleste etc. Aaa, si "scrie" orice foaie prinde, acum cateva zile am gasit scaunul din bucatarie mazgalit tot cu pixul

Si acum reteta de tort-masinuta:

Blat:
3/4 pahar suc portocale, 1/3 pahar ulei, 1,5 pahar zahar pudra, 6 oua, 3 lingurite praf de copt, 2 pahare faina.
Se amesteca uleiul, sucul, galbenusurile si 1 pahar zahar. Se adauga faina amestecata cu praful de copt, treptat. Se bat albusurile spuma cu jum. pahar zahar si se amesteca cu grija cele 2 compozitii. Intr-o forma dreptunghiulara 20/30 se pune hartie de copt si se toarna compozitia, apoi se coace la foc moderat.
Se mai face inca un blat din jumatate de compozitie in aceeasi forma(dupa ce s-a copt primul, normal). Se lasa la racit. E bine sa fie facute cu o zi inainte.
Crema:
2 cutii almette cu smantana, 80 g unt moale, 3/4 x 2 pahare zahar pudra, 0 fiola esenta de vanilie
Se bate untul cu branza, apoi se adauga zaharul in ploaie, apoi vanilia.
Asamblare tort:
Primul blat se taie in 3, al doilea in doua. Al doilea blat se taie in parti putin pe diagonala, pt. a forma plafonul masinii.
Se insiropeaza blaturile cu putin suc de portocale proaspat, se pune crema pe fiecare blat, apoi se imbraca in frisca colorata si se orneaza in forma de masinuta.(frisca hulala, o cutie mica este suficient). Rotile masinii sunt biscuiti rotunzi, iar contururile le puteti face cu crema alba de branza.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Mi-am pus apa sa curga in baie sa fac eu baie, la care Rayan s-a dus si se spala pe fata.
Cand m-am dus sa vad ce face, a zis " du-te" si a inchis usa

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kris, imi pare rau ca Bia are carii...vai, ce nasol...e posibil de la dulciuri sa fi facut sau cum le zice "cariile de biberon", de la tetine sau suzete...

Vlad e innebunit si el dupa Kinder Delice, ii dau jumatate dintr-una, cam la 2 zile. Daca l-ati vedea cat se bucura cand ii dau...zice: moamaaa, coataaa! adica ciocolata.

Fetelor, vad ca siropul acela recomandat de Stanciu e super, i-am dat Septilin o luna si vreo saptamana, 2 sticle, e numai din plante si e ca un vaccin natural impotriva gripei. Ajuta si in tratamentul cu antibiotice, isi fac efectul mai repede si mai bine. Asa zice pe prospect. Sper sa nu ma ia gura pe din-nainte, dar de doua luni Vlad nu a mai racit deloc. Acum ii fac pauza o luna si ii dau iar. Vi-l recomand si voua! Sunt si pastile bune pt. adulti. De cand zic sa-mi iau si eu si tot uit...si de vreo doua zile am niste mucisori...ii tratez cu coldrex si indiferenta

Patricia, multumesc de urari! Azi aveam examen, dar nu m-au invoit de la servici...asta e...

Si eu ar trebui sa tin regim, sa mai slabesc vreo 5 kg, dar nu-mi vine, mi-e lene....

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput