Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 39)LMA

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Amaya, deci tu zici ca daca e doar mucoasa sa o duc in continuare, da?? de fapt si asistenta de la cresa mi-a zis la fel.

Crinuta, mi-am luat si pompa minune.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Amaya,cit costa abonamentul pt copii? ai facut prin servici sau particular? ca ma intereseaza si pe mine.ai si tu?
stiam ca daca ai tu +1 copil, al 2-lea copil e gratis sau cam asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

As prefera sa vina dr. de familie acasa sa i-l faca.
Inca nu am intrebat la farmacie, dar azi intreb.

Patricia, acum fac dreapta pe aleea urmatoare, imi place mai mult, de aceea m-ai vazut ca trecusem de BCR.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Of, Amaya, imi pare rau pt puiul tau. Ii urez multa sanatate lui Andrei. Spune-mi te rog, doar pt tuse ti-a dat un anumit medicament? De 2 zile si M a inceput sa tuseasca, nu rau, asa ca pana acum i-am dat doar chestii naturiste. Totusi as vrea sa stiu ce medicament e indicat pt tuse.
Alipiticot, multumesc ca ne-ai impartasit din experienta cu BB2. Eu pe M vreau sa-l duc la cresa din martie, tocmai ca sa aiba timp 3 luni sa se obisnuisca pana vine BB2 pe lume. Sper sa-mi iasa "pasentza" caci altfel imi aprind paie in cap cu tati care 50% vrea ca M sa mearga la cresa, 50% nu. Ce inseamna "agua dodle"?
Crinuta, cu ce pasta de dinti se spala Rayan? Folosesti periuta de le Nenedent sau una normala, cu coada?
Patricia, felicitari pt progresele Rebeccai la cresa! Apropo, cand Reb nu poate merge la cresa cine sta cu ea? Va luati unul din voi zi de CO?

Si M e un vorbaret, baga la cap tot ce aude. Mai nou face o mutritza scumpa a rasfatzel cand nu-i convine ceva si spune "sunt supalat" sau "am obosit". Zilele trecute ma cam speriasem caci il auzeam spunand "a mulit Matei", "a mulit Georgiana". In final m-am prins ca de la povestea cu Alba ca Zapada i se trage si de aceea am decis sa-i spunem ca "Pada" nu moare, ci face nani. Ei, ziceti si voi ce corelatie a facut!
In seara asta ma duc la dr Badiu-prima vizita. Sunt curioasa cum va decurge intalnirea...
Apropo, fetele, v-ati uitat aseara la B1TV? Au aratat-o pe columbeanca iesind din spital. Parca nici nu nascuse, burta era mica, avea pantaloni strimti pe ea, in fund parea ca statea fara probleme... Nu i-o fi facut epiziotomie?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 21s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

salut fetele,

vad ca vb despre sapalat pe dinti.. Patricia, tu o speli la baie in timpul baitei sau cum? noi il sapalam (de fapt tati ca la mine face mai urat) in scaunul de masa la el in camera dupa masa de seara, deci implicit dupa ce a fost spalat pe corp si a si papat.. caci ideea e sa fi papat, ca sa se culce cu dintii curati. deocamdata cu periuta si apa in pahar. pb e ca nu prea sta, se zvarcoleste si uneori mai si urla ca se enerveaza ca-i baga periuta in gura ca sa-i frece dintii.. dc ii lasam lui periuta se joaca total, adica nu freaca mai nimic, doar o molfaie prin gura si nu ar fi cat de cat eficient. ce sa mai zic de pus pasta pe ea si scuipat, nici vorba... oricum ar fi ok si doar cu apa insa e greu si asa dar nu ne lasam, nu vreau sa ajunga sa aibe pb cu dintii... cum am eu.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Liviana, eu il spal cu periuta de la Oral B. Cam la 1,5 luni ii schimb periuta, iar pasta de dinti am adus din Saudi si din Germania.
Pana acum l-am spalat cu Colgate pentru varsta lui, cu fluor, iar acum ca s-a terminat il spalam cu Signal parca tot pentru varsta lui, tot cu fluor.
Il spalam numai in baie, la chiuveta, dar pasta tot o inghite deoacamdata, insa, acum ca a invatat sa scuipe, sper ca nu va mai inghiti ca pana acum.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Patricia, eu asa zic...daca e doar mucioasa, du-o in continuare... insa eu lui Andrei ii pun Pivalone cand apar mucii dar il duc in continuare.
La Medicover eu ii am pe copii ca extensie la abonamentul pe care mi-l plateste firma pentru mine si lunar dau 40 Ron/copil. Deocamdata nu exista un ab. pentru copii (aceeasi suma as plati-o si daca ar fi vorba de sot, insa acest tarif e valabil doar ca extensie a ab. firmei, din cauza asta si suma ridicol de mica) insa am inteles de la Dep. comercial si de la pediatra lui Andrei ca vor introduce in curand un ab. special pentru copii fiindca este mare cererea.

Liviana, multumesc, Slava Domnului ca nu este bolnav in adevaratul sens al cuvantului. Practic are doar muci (putini), tuseste destul de rar dar productiv si febra are astazi ne-a ocolit. Altfel e vesel, alert, se joaca intruna si mananca bine. Daca asta-i boala atunci sa speram ca toate vor fi la fel.
Pentru tuse pediatra ne-a dat Eurespal, 5 ml la 8 ore (dar acest medicament este recomandat decat daca tusea este productiva, daca rupe secretie nu si la tusea seaca).
Referitor la spalatul pe dinti eu il spal pe Andrei cu pasta de la Chicco, Primi Dentini si periuta de la Colgate, prima etapa (cea pana la 3 ani, am impresia).
Noi il spalam pe dinti la baie in fata oglinzii si, de obicei, unul il spala pe el si celalalt se spala pe dinti odata cu el (pe post de exemplu). Acum deja stie rutina si atat dimineata, cand se trezeste, cat si seara, dupa baie merge singurel si cere sa fie spalat (dar noi papam inainte de baita, dupa baita bem decat lapte).

Oana 37+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Amaya, ai stabilit data pentru cezariana?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Liviana, deocamdata mai este sotul acasa, dar cind nu va mai fi asa o sa facem, pe rind din co daca va fie nevoie. La mine din fericire este destul de lejer cu co, pe linga faptul ca am 30 zile lucratoare pe an, la care pot sa reportez si din urma daca am, am 7 zile dedicate pt concedii medicale de scurta durata (fara certificat, max 3 zile consecutive) sau alte probleme de familie. si poti sa iti iei doar la telefon si anunti ca ai o problema.
foarte dragut matei cu "supalat".
Am vazut-o si eu pe columbeana, mie mi s-a parut ca avea burta/fund si e si normal, insa picioarele erau stixuri. sa stii ca si eu am putut sta f bine in fund dupa epiz. nu uita ce virsta are. wow...eu aveam deja copil la liceu daca deveneam mama la virsta ei...

Despre siropul de tuse, noua ne-a recomandat stodal, care am inteles ca este naturist (dar nu mai stiu de care tuse). din fericire nu am avut nevoie pina acum.

Amaya, ce este pivalone? picaturi? eu am Olint si vibrocil. e mai bun ala?
sper sa scoata abonament pt copii ca i-as face imediat.

Shobo, cred ca am sa schimb tactica sa vad daca merge. Eu o spal cind face baie si dupa ce bea lapte o mai perii cu periuta simpla. A mers o perioada dar nu mai merge. si eu am acelasi fix cu dintii.
Noi avem mai multe paste ca se tot plimba cu ele prin casa si le pierde; Oral B, colgate, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, pe 1 feb. ma duc la control si cel mai probabil atunci vom stabili data sigura in functie de cum se prezinta situatia.

Patricia, da, Pivalone este un spray pt. nas cu o sol. alba, am impresia ca are si putin antibiotic si ii pun cate un puf in fiecare nara dim. si seara (dupa ce ii curat nasul f. bine cu ser si pompa).

Oana 37+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput