Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 39)LMA

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

In sfarsit am terminat si eu treburile pe ziua de azi.

In primul rand, Adita, FELICITARI!!! Mamica noastra eroina, iti doresc recuperare rapida, bebe sanatos, mancacios si cuminte si multa fericire intregii trupe! Abia astept sa vad poze cu toata familia. Ce frumoasa trebuie sa fie o familie asa de mare!

Crinuta, felicitari pt. scuipatul la spalatul pe dinti, cu Andrei nu am nici o sansa sa invete prea curand fiindca ii place prea mult gustul pastei (apropo de gust, sa-l vedeti ce i-a placut Augmentinul, dupa ce l-a luat plescaia din buze si facea "mmmmmm" ca atunci cand ii place ceva mult ). Iti sta bine cu noua tunsoare insa ma mira ca tocmai tu care zambesti tot timpul in poze nu o faci.
Si ce-ai facut? Te-ai pus pe dieta tocmai acum??? Si cu Fingers-ul cum ramane??? Mai profit si eu de perioada asta cat pot sa ma porcesc la mancare...maine vine nasa mea de botez sa-mi faca sarailie (sper ca am scris corect) fiindca are un talent deosebit la aceasta placinta, ultima data cand a facut mai ca mi s-a facut rau de cat am mancat.

Liviana, sa fie sanatos si flacaul nr.2, se pare ca ti-e sortit sa fi rasfatata de trei barbati...ma bucur sa aud ca sarcina evolueaza bine si ca nu iti creaza probleme asa cum te temeai. Ai sa vezi ca bebe va fi sanatos ca si tine de altfel. Si eu am stresul permanent la cum va reactiona Andrei cand vom veni cu gagalicea acasa insa am asa un sentiment puternic cum ca va fi foarte fericit cu o surioara dar stiu ca va trebui sa am mare grija cum imi dozez atentia intre ei doi.

Shobo, multa bafta in gasirea bonei sau a unei gradinite pe placul vostru.

Ixxi, felicitari pentru zugravit...si eu trag de baietii mei de un an de zile sa zugravim insa n-am sanse de izbanda prea curand.

Paula, cu placere!

Tigabita, bine-ai revenit si felicitari pentru restaurant (sa-mi spui si mie cum se numeste), trebuie sa fie aproape/vis-a-vis de BCR, corect?. Imi place tactica pe care ai aplicat-o pentru acomodarea lui Andrei cu Alexia...o sa fur si eu cateva idei.

Anda, vad ca esti tare hotarata in problema dietei. Felicitari si bafta sa-ti atingi telul cat mai repede. Si deasemenea felicitari pentru curajul de a te aventura cu o masina "pe invers" (mereu mi s-a parut ciudat si anormal sofatul la englezi). S-o stapanesti sanatoasa si sa te obisnuiesti repede cu ea.

Patricia, cu cresa si la noi e la fel ca la voi. Sunt 2 educatoare si o infirmiera/asistenta/ce-o fi la 20 de copii inscrisi in grupa, insa niciodata in cele 5 luni de cand e acolo n-am vazut mai mult de 12-13 copii. Ca sa nu mai spun ca mie si asa mi se par multi (mai ales la cat de nebunatici sunt la varsta asta) si cu toate astea sunt mereu curati, mancati, odihniti si fericiti iar ele sunt permanent dragute si cu zambetul pe buze. Si daca mai au in grupe copii cu mame ca mine, care le cer un milion de explicatii si detalii despre ce/cum fac toata ziua, cat sta la olita, de cate ori a facut kk, cat a dormit, daca s-a jucat frumos, daca a mancat tot, etc., carora le raspund la fel de detaliat si frumos cum imi raspund mie atunci deja le consider eroine si declar ca sunt modele pentru mine.

Lavinia, tu pe unde umbli de nu mai zici nimic???

Mama cata lume de felicitat...ma bucur atunci cand citesc atatea pagini pline de realizari. De mult n-a mai fost aerul acesta de speranta si optimism in grupul nostru. Se vede ca 2007 a inceput bine si va fi un an bun.

Acum sa va mai spun despre noi (de parca nu m-am lungit cat o zi de post, dar cine stie cand mai apuc!?!).
Andrei creste si se barbateste pe zi ce trece. In fiecare zi adauga cuvinte noi la vocabular si incearca din rasputeri sa le spuna corect, le repeta iar si iar pana ii suna lui mai bine si mai aproape de ce aude la noi (insa cateodata de la atata repetat ajunge sa le poceasca si mai rau dar lui ii suna bine). I se adanceste obsesia cu masinile, peste tot unde vede masini, reviste/tv/desene/pe strada/etc., incepe sa strige "titiuuuu, titiuuu..." si sa faca din maini ca si cum ar fi el la volan. Sau se catara, acasa, in scaunul de masina (locul lui preferat) si conduce imaginar de ne lasa paf, inclinandu-se cu corpul in stanga si dreapta de parca ar merge pe cine stie ce serpentine. Daca ii dai o masina noua l-ai facut cel mai fericit copil si nu-l mai vezi/auzi pentru vreo 2-3 ore, insa ma innebuneste ca isi scoate toate sosetele de prin dulap/picioare si le indeasa in sus-amintitele masini (parca-parca imi aduce aminte de mine cand eram mica dar eu indesam pisici in cutiile de la masinile lui frate-miu ), din care are cel putin 60, mici/medii/mari, si le gasesc prin cele mai neinchipuite locuri, in pantofi/cizme, in frigider, printre cartile din bibliotea, etc. Insa imi place ca are pasiuni asa arzatoare. E o comoara de copil! As putea sa va povestesc vreo doua saptamani in continuu cate face, dar mai las si pe alta data.

Despre mine, ma apropii de finalul acestor minunate 9 luni, pe care, multumita lui Dumnezeu, le-am savurat si trait din plin fara stres, fara dureri, fara nici un fel de probleme. Deja am totul pregatit pentru piticuta pana la cele mai mici detalii (i-am facut pana si ab. la Medicover ...mama nebuna) asa ca stau si ma bucur de ultimele 2 saptamani cu ea in burtica. Trebuie sa recunosc insa ca mi-e mult mai greu sa duc o sarcina pe un corp slab (la kilograme) decat pe unul proportionat suficient in concordanta cu burtoiul. Asta ca sa vedeti ca sunt si dezavantaje nu numai avantaje la a nu lua mult in greutate.
Pe de alta parte nu am nici o teama de nastere, este parca deja-vu, si abia astept sa-mi tin comoara nr.2 in brate.

Va si va doresc o noapte buna.

Oana 37+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amaya, si lui Rayan ii place gustul pastei de dinti, dar dupa ce am terminat de spalat dintii, l-am ridicat, am pus apa in palma, el a luat in gurita sa clateasca si am ramas masca cand am vazut ca scuipa tot ( bineinteles, dupa ce i-am aratat eu, dar si inainte ii aratam si zicea doar " apu" dar nu iesea nimic.

Pai n-ai zis sa iti fac Fingers cand nasti? Daca vrei mai devreme da comnanda aici, dar pana in weekend nu pot, ca ajung acasa ultra finished.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Crinuta, 'neata. Deci mai am sanse sa invete sa scuipe. Astept!
Cu Fingers-ul asa am spus dar nu sunt atat de masochista sa te chinui sa faci minunea asta si tu sa fi la dieta sau sa fiu eu cauza tentatiilor de care te tii departe.
Am zis mai sus ca o astept azi pe nasa mea sa-mi faca sarailie si ieri am fost la Metro si mi-am refacut stocul de KitKat cu Peanut Butter (o noua iubire) asa ca necesarul de dulce e asigurat, deocamdata .

Slava Domnului, asta e prima dimineata fara febra (o fi din cauza Augmentinului). L-am trezit la 7 sa-i dau medicamentele si era vesel, cu foame si fara febra. Multumesc lui Dumnezeu.

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Amaya, ma bucur ca Andrei este bine!!Imi place mult cum povestesti si abia astept sa te vad cu gagalicea.

Crinuta, esti foarte serioasa in poze
azi esti imbracata in fusta lunga? ca am vazut pe cineva dimineata pe la Mosilori(din troleu) si semana putin cu tine.

Si Rebe in innebunita dupa pasta de dinti. Pina acum ma lasa sa o spla eu, acum nu vrea decit ea dar nu sint multumita ca nu stiu ce face ea acolo...asta e, trebuie sa invete singura.
La cresa ii place, merge cu placere, o trezesc foarte usor, a icneput sa imite ce aude pe acolo. Nu stiu daca am mai scris, dar imita ca pergateste masa cu un servetel si striga "a mata pichii" adica la masa copii, a invatat sa zica "nu pot" daca nu poate ceva, stie bine cum ne cheama, cum o cheama pe ea "iebeca anenanu", etc. progreseaza zilnic.
Iar este putin fonfaita, insa fara alte semne, nu tuseste, nu stranuta, nu febra, doar nasucul i se mai infunda putin. Ma gindeam ca daca si azi toata ziua e asa, joi si vineri sa facem o pauza de cresa. Inca nu stiu sigur.

Paula, nu am intles despre canapea...vrei mai multe amanunte de la mine?

Bubu, bafta la licenta!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Si ce daca sunt serioasa maica? Va e dor de zambetul meu cuceritor?
Cu prima ocazie fac poza si zambesc, cu dedicatie pentru voi, dar daca imi face mama poza n-am nici o sansa, ca ea pana imi face poza ma apuca nervii.
Trebuie sa gasesc pe altcineva sa imi faca poza.

Da, eu eram, azi am fusta lunga.

Cat costa Havrix?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Si Rayan vrea sa se spele el, dar nu-l las decat eventual dupa ce i-am spalat eu dintii bine, ca daca l-as lasa pe el ar fi dezastru.
Nu ma pot baza pe ce face el acolo, asa ca putin imi pasa ca urla sau plange, ca nu el decide.
Acum s-a obisnuit ca nu ii merge cu mine si nu mai riposteaza.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Patricia, multumesc. Si eu sunt tare fericita sa-l vad bine (cu toate ca, sa fiu sincera-sincera intr-un mod ciudat, ma topeste cand nu se simte si se cuibareste la mine in brate, se incolaceste de gatul meu si imi zambeste de parca ar vrea sa ma linisteasca el pe mine, si sta asa cate jumatate de ora...in rest slabe sanse de tandreturi prelungite, doar cate un pupic rapid cand se nimereste prin preajma mea, altfel joaca, joaca, joaca, ce atatea dulcegarii...si creste si se independizeaza atat de repede!!!).
Ma bucur sa vad ca fi-miu nu e singurul cu placeri ciudate cum ar fi pasta de dinti.

Imi pare rau ca Rebe e fornaita insa nu te sfatuiesc sa o ti acasa decat daca face febra sau incepe sa tuseasca. Altfel e normal sa mai produca mucisori tinand cont de vremea de afara. Mie mi-a spus asistenta sefa de la cresa sa-l tin acasa pe Andrei decat in conditiile de mai sus sau daca incepem un tratament cu antibiotic (indiferent de cauza). In rest sa-i las organismul sa lupte cu orice slabiciune iar daca e necesar un tratament usor il pot administra si ele fara probleme. Si asa am facut pana acum si totul a fost ok.

Comorile mele

Mergi la inceput

Patricia, ti-ai luat pana la urma pompa minune?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Deci am vazut bine, dar erai trecuta bine de BCR. Parca retinusem ca pe straduta aia pina in banca.
Da draga, zimbeste asa ca asa iti sta bine.

Rebecca protesteaza f tare, zice "nu"nu...si da si din cap, e tare greu sa o mai spal. Ii mai perii dintii dupa ce o scot din baie si o las pe ea intai sa isi faca damlaua. trebuie sa invete singura, ii fac placerea sa fie independenta.

Trebuie sa ma uit pe schema de dinti sa vad cite masele sint la numar, ca mie mi se pare ca au crescut inca alte 2 masele jos, sau nu am vazut eu bine. deci ar avea in total cite 3 molari jos??

eu am dat pe Havrix 900 de mii la farmacie. Il fac si la Medicover cu programare daca nu te grabesti si costa mai putin. eu ma grabeam si nu aveau liber decit mult dupa inceperea cresei si nu am vrut sa risc.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Crinuta, da, vrem zambete in poza!!!
Havrix-ul este in jur de 550.000, dar nu se prea gaseste. Daca vreti sa-l faceti curand du-te si fa-l la Medicover fiindca tocmai l-au adus si au. Si eu vroiam sa i-l fac lui Andrei, din cauza asta stiu ca au, insa pediatra m-a sfatuit sa nu-l fac deocamdata fiindca datorita compozitiei el ar putea sa fie contagios inca in momentul cand vin cu piticuta acasa si poate fi periculos chiar si pentru mine. Din aceeasi cauza nu mai repetam nici Priorix-ul.

Comorile mele

Mergi la inceput