Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 39)LMA
Raspunsuri - Pagina 11
ana maria spune:
Liviana eu nu am experienta cu bebe 2 dar stiu de la prietena mea ca incerca sa stea cat mai mult cu bebe1 si sa o lase pe mama ei sau pe femeia care o ajuta cu bebe2. Bb2 inca nu intelge iar nr.1 vrea sa fie tot pe primul plan. Dar daca merge la gradi e bine ca in timpul acela faci ce vrei. Oricum doar la bb1 pot sa apara ceva probleme (e o chestie mai naspa care se cheama sindromul primului nascut) de genul infometare facut iar pipi pe el samd. La nr.2 e sigur ok ca e clar ca mama simte ca are nevoie de mai multa atentie si atunci ii ofera o atentie speciala.
Kris multam
lbelciug spune:
Of, AnaMaria, eu sper sa fie totusi ok. In principiu mai mizez si pe faptul ca Matei e mai atasat de taica-su decat de mine si poate n-o sa fie prea gelos, mai ales ca de la cresa va veni spre seara acasa...
Amaya, pe unde te ascunzi? Esti bine? Hai mai da-ne de veste!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
21s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
crinuta spune:
Da chiar Amaya, de ce nu mai spui nimic?
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Amaya spune:
Buna seara mamici...am citit cam pe diagonala ce s-a mai scris insa chiar vroiam sa va dau de veste si vad ca deja ati intrebat de mine. Oricum vin la povesti ceva mai tarziu.
Azi am fost cu Andrei la dr. (in conditiile in care am fost la control martea trecuta si era perfect sanatos) fiindca de sambata in fiecare dimineata imi face temperatura mare, peste 38,5-39, dar doar dimineata insa ceda imediat la antitermic. Pe langa febra mai are si mucisori si tuse productiva. Pare-se ca viroza nu ne-a mai ocolit. Aparent, la control e bine, la plamani nu este nimic si nici o alta problema vizibila (decat coltul unui nou canin, dar o temp. atat de ridicata nu se poate justifica prin asta). Pediatra ne-a dat tratament cu Eurespal, Pivalone, Panadol si, daca mai apare febra si depaseste 38,5, Augmentin la 12 ore (antibioticul ni l-a dat fiindca nu vrea sa riscam o infectie care sa o pot lua si eu tocmai acum inainte de nastere, sau mai mult, care sa ii persiste in organism si sa se imbolnaveasca si surioara). Toata ziua Andrei a fost bine (exceptand azi dimineata la 7 cand a facut iar febra mare, motivul pentru care am fugit la dr.) insa mai devreme, la 18, febra a crescut iar la 40,2 si cu toate ca a cedat in 10 minute dupa ce i-am dat Nevralgin acum ii dau prima doza de antibiotic. Sper sa raspunda bine si sa nu mai faca febra. Oricum nu luam doza de 5 ml ci doar 3 ml.
Va
si revin dupa ce adoarme Andrei.
Oana
37+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
crinuta spune:
Amaya, sanatate lui Andrei.
Poza de azi cu mine:http://community.webshots.com/album/557166453sMyiEu
Crinuta si
Rayan
PatriciaArdeleanu spune:
Amaya, sanatate multa!
Sa stii ca poate fi si pe fondul caninilor, noua cind ne-au iesit 3 odata a facut 40,4 febra.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
bubu05 spune:
Buna fetelor!
Iar nu mai stiu de cand nu am mai scris...in we cred ca nici n-am avut timp sa deschid calculatorul. Am stat cu puiul meu, am iesit in parc, am facut curat, mancare, calcat, bla, bla...ce fac in zilele libere...si iar sunt rupta de oboseala...
Mi-e f. dor de pui in timpul zilei, cand sun acasa si ii aud gurita ma topesc, vreau sa-l tin in brate cand ajung acasa, insa el nu prea vrea...
Sambata am mai avut si un examen, colac peste pupaza, asta mai lipsea din peisaj...anul asta am si licenta...nu stiu cum o sa fac...
Liviana, nu am scris reteta, dar promit sa-mi fac timp.
Tigabita, f. frumos ai povestit de puiuti! Sa-ti traiasca!
Anda, am vazut si eu dulceata mica, e o scumpa! Chiar vroiam sa zic si eu ca nu prea te arati in poze. Am citit si eu "Partir" si bineinteles am plans...f. frumos mai scrii! Si felicitari pt. kg date jos!
Amaya, sanatate lui Andrei! Mamaaa, mai ai putin si vine bebelina! Iti tin pumnii!
Ixxi, sa va fie de bine zugraveala!
Shobo, nasoala faza cu bona...e aiurea rau de tot, aveti grija! Noi am anuntat-o pe doamna la care ne-am hatarat si ne da si ea raspunsul final joi, pt. ca trebuie sa-si reinnoiasca dosarul de pensie si vrea sa stie exact in ce ape se scalda. Sper sa ne dea un raspuns afirmativ. Voi cat ii oferiti si ce program va avea cu Codrin? Si eu am mai auzit faza cu epidurala, sa nu prinda...nasol moment...
Crinuta, te-am vazut, prea serioasa stai iar!
Patricia, ma bucur mult ca Rebe e bine si a reinceput cresa! E super ca nu s-a imbolnavit si ca ii place! Bravo!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
Alipiticot, felicitari pt. olita! Super!
Ana Maria, am ramas masca la faza cu spalatul pe cap cu zapada....cum naiba?
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
alipiticot spune:
Liviana si Bubu multumesc.
Tigabita felicitari!
Sa incerc sa povestesc si eu cam cum a decurs la noi cu bb2.
Eu vroiam sa o dau pe Raisa la cresa si sfatuita si pe forum(la pshihologie) si de prieteni am amanat,nu e bine sa corespunda perioada,ori se da inainte copilul la cresa cu cateva luni bune inainte de a naste bb2 ori dupa aceea...
Apoi am incercat sa i explic ce e in burtica din pacate ori nu am explicat eu bine ori nu a inteles.
I-am cumparat 2 jucarii mari si care sa i placa si cand am venit acasa de la maternitate am spus ca sunt de la bb.Eu am ajuns cand dormea de pranz asa ca s-a trezit direct cu bb in casa si luata de pe somn....a fost mirata dar nu f tare.
La inceput l-a ignorat putin,a inceput sa ceara mai multa atentie,din pacate nu am putut sa nu l tin pe bb in brate ca a avut colici si plangea...dar cea mai mare gelozie a fost la supt cand atunci vroia sa ma dau jos din pat sa ma joc sau altceva si acum cateodata mai face asa dar cand e bolnava sau somoroasa...incercam sa o pun sa aduca o carte sa citim sa aduca hartie si creion sa scriem....mai se facea si ea ca suge din sanul celalalt...in rest cu bb in brate ii dadeam sa pape,ne jucam ,o fugaream,ne ascundem,etc...acum e putin mai mare bb si se mai joaca cu el,ii arata jucarii,rade la el...e mai bine dar a fost gelozie.
are un carut de jucarie si plimba un bb de jucarie in el pe fara,ii da mancare,se joaca ,il tine in brate de obicei cand am eu treaba cu bb2 o apuca si pe ea sa aibe grija de bb ei(papusica)...
Cat am stat in spital cu bb2 pt operatie 5 zile a fost greu,o singura zi a venit la mine(si la maternitate tot o zi dar am coborat eu jos sa nu ma vada cu bb)si a plans tare cand a plecat.
Acum sigur il iubeste mult ,il mai tine in brate asa cum poate ea(bineinteles ajutata) il pupa mereu cand e langa el,i-mi da pampers,creme,tot ce trebuie la schimbat...fara sa i mai zic...nu am de ce sa ma plang,in rest cat doarme bb stau cu ea in brate o alint,ma joc,etc...
Acum vreau sa va intreb ce actvitati si ce o pot invata acasa eu pana la toamna...cum sa mai petrec timpul cu ea ca a descoperit desenele si vrea din ce in ce mai mult la TV...si eu nu vreau sa o las dar trebuie sa am alta alternativa pt ea.
Din pacate nu prea iesim iar afara,iar e bolnavioara,din 3 luni a fost bolnava 2 luni...e mereu racita,cred ca voi apela la un homeopat dar asta e alta poveste.
noi avem 4 puzzle din lemn,agua dodle pe care scriem,scriem si cu hartii si creioane,carti de povesti, ceva cuburi, multe jucarii dar nu prea stiu nici eu cum sa ma joc...sunt ceva mai rece ca persoana.
vreau sa incerc sa o inavt eu ce fac alti copii la gradinita de aceea va intreb cam ce si cum sa fac cu ea....
cam asta ar fi...mai scriu maine ca ma duc si eu la nani...
o seara buna!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
crinuta spune:
In sfarsit a invatat Rayan sa scuipe la spalatul pe dinti.
E dulce foc, l-as papa non stop.
Bubu, n-are omul voie sa fie serios ca e si criticat. Eram obosita na...
Crinuta si
Rayan