Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 39)LMA
Raspunsuri - Pagina 10
Shobo spune:
cum adica nu a prins epidurala, tigabita?? n-am mai auzit, e posibil asa ceva? mie imi amintesc ca dupa prima doza mai simteam ceva durere doar intr-un sg loc (spot) si anestezista mi-a zis ca asa e la unele femei si at le mai face inca o doza usoara, si asa mi-a facut si mie de eram lemn dupa aceea, nu mai simteam NIMIC, nici picioarele ceva ore dupa nastere, m-au dus ca caruciorul in salon. Vai, ce rau imi pare acum cand aflu ca se putea sa-l am pe bb langa pieptul meu imediat dupa nastere, dar dc alea au fugit cu el si mi l-au adus abia pe la 17-18, in cond in care eu nascusem pe la 14:00.. si atunci fiindca l-am cerut noi.. dc as mai face unul NU i-as lasa sa iasa cu el din salonul de nasteri, sa il puna pe burta/pieptul meu macar cateva minute... si apoi sa-l am cateva ore bune in salonul unde ma baga.. asa se declanseaza lactatia mai rapid si nu ma mai speriam aiurea ca nu voi avea lapte...
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Shobo spune:
Liviana, ma mai uit si pe la gradi.. la cresa nu cred ca l-as da, nu prea am incredere ca o educatoare poate vedea de 25 copilashi deodata!!! e una singura la noi in zona -de stat si cam astea sunt cond. plus ca la atatia copii e IMPOSIBIL sa nu vina unul cu ceva boli... nasoale..
la gradi am vreo 2-3 optiuni insa ma mai gandesc, sa mai vad niste bone intre timp totusi..
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
crinuta spune:
Tigabita, bine ai revenit. Cum sa nu te tinem minte?
Cum e sa iti deschizi restaurant ca suna bine.
Anda, si eu mai am putin si ajung la 70 de kg.
Cate ai dat jos pana acum?
Cand ai timp pune si tu poze.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Shobo spune:
anamaria, asa e cu unele bone! sunt tari de tot!... te lasa fara comentarii ce le debiteaza capul!
PatriciaArdeleanu spune:
Anda, tine-o tot asa!
Si eu maninc de o saptamina aproape ca de regim, in sensul ca am mincat 3 zile la rind legume/fructe, dupa care inspirat din alte regimuri, ca nu am putut sa maninc 3 zile carne goala. am bagat salate la greu, fructe, cite 1 ou, far paine deloc, fara dulciuri, numai fructoza.
asa am si eu de gind sa maninc in timpul saptaminii la birou, ca mi-e mult mai usor, iar in wkend sa mai trisez putin de tot. am dat jos si mai am putin sa ating pragul sub 60 kg, eu vreau sa am din nou, ca in tineretile mele, 55
(ca sa nu zic 48, cind eram chiar f tinara si exagerat de slaba, nu m-as mai placea asa). Dar un 55-57 ar fi super.
Asteptam poze cu masinuta mov, super descrierea. Nu imi imaginez cum e sa conduci pe dreapta
cind incepi jobul? mai ai vesti??
Shobo, asa e ca mi-am amitit de cresa voastra, sint prea multi copii la o femeie. La noi sint 3 femei/max 15 copii (de obicei sint 10-12).
amaya, la voi cum e?
Tigabita, bine ai revenit! niste poze cu comorile tale nu ai??ce fel de restaurant ai? e buna ideea cu intilnirea ![]()
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
ana maria spune:
Anda felicitari pentru performanta cu kilogramele!!! Si tie Crinuta!!! Eu ma apropii de 70 si sunt si eu mandra de mine!!!
Ubi spune:
Bestutza - unde stai tu in Chibrit? Sa nu zici ca stam in acelasi bloc si eu nu stiu...Noi stam la 238.
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
tigabita spune:
Am terminat o intalnire si am zis sa mai citesc ce ati postat.
1. Andrei si Alexia: am citit o groaza inainte sa o nasc pe bubulina, asa ca uite cum am procedat: am cumparat o jucarie care stiam clar ca o sa-i placa la nebunie lui Andrei si am luat-o cu mine in bagajul de spital; tati a asamblat patul cu ajutorul lui Andrei, i-a explicat ca o sa vina mami cu o surioara acasa si ca o sa avem nevoie de ajutorul lui, patul ei l-am pus in camera noastra, camera lui Andrei ramanand intacta; am cumparat alt carut, alta cadita, astfel incat sa nu apara supararea ca i-am luat din lucrurile lui. Pe perioada sarcinii, cand burta crestea, i-am acordat chiar mai multa atentie, i-am povestit cum va fii viata noastra cu o fetita in plus, ca o sa aiba partener de joaca si o responsabilitate: nu stiu cat a inteles, insa dupa reactia lui de acum sa stii ca eu cred ca a functionat. Venirea din spital: tati o tinea pe Alexia, care avea in brate jucaria pt Andrei, iar eu l-am luat in brate si timp de o aproape o luna eu si tati o luam in brate pe cea mica numai cand Andrei dormea sau era plecat. Oricum, cand o tineam in brate, gaseam cum sa il pun sa ma ajute: sa tina capacul biberonului, sa arunce la gunoi pampersul, sa-mi aduca prosopul, sa-i cante.... Trebuie atentie mare si explicatii continue, pe un ton normal, referitor la faptul ca este mica, nu se poate apara, daca plange sa-i spui lui mami, nu sa incerci tu s-o linistesti.
Gelozia nu exista decat foarte rar, cand e mai irascibil sau foarte obosit. Ne trage de haine sa mergem la ea daca are impresia ca e ceva in neregula, i-o dam in brate de doua, trei ori pe zi, ce mai, si-a luat rolul de fratior mai mare in serios deja.
2. Restaurantul: mie imi place cum l-am renovat, e intim (60 locuri),
e pe Sibiu colt cu Timisoara, adresa exacta: Timisoara 21.
3. Slabitul: inainte sa raman insarcinata cu Andrei - 60 kg; inainte sa raman insarcinata cu Alexia - 65 kg; in ziua nasterii Alexiei - 81 kg; in prezent 69 kg. Si eu vreau sa scap de kilograme, insa disociatul de care discutati voi la mine nu functioneaza, pt ca in momentul in care il intrerup pun la loc. Eu incep de azi parafango, care dupa Andrei a functionat(in principal la centimetrii, mai putin la kilograme) Vreau sa ma apuc de abdomene, plus ca programul de lucru si dupa aceea Andrei si Alexia pana pe la 22 ma tine activa.
Sper sa va fii raspuns la intrebari.
lbelciug spune:
Tigabita, multumesc pt raspuns. Mi se pare foarte interesant ce ai povestit tu, mai ales faza cu tinutul jucariei pt BB1 de catre BB2. Totusi la faza cu tinutul in brate a lui BB2 doar cand BB1 dormea nu stiu ce sa zic. Daca baiatul meu nr2 o sa fie la fel de plangacios ca Matei, in mod sigur va trebui sa-l tin mult timp in brate... Eu sper totusi ca M sa se adapteze bine la cresa si deci mom de gelozie sa fie putine.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
21s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
kris spune:
Tigabita, bine ai revenit! Sa-ti traiasca minunile iar D-zeu sa va dea putere in tot si in toate!
Foarte frumos ai povestit despre venirea Alexiei in sanul familiei! Ai toata admiratia mea!
Shobo, parerea mea e sa mai cauti, poate a fost doar o intamplare! Sunt oameni si oameni!
Felicitari mamicilor care au reusit sa mai dea din kg: Patri, Crinuta, Anda, Anita!
Eu , nici nu stiu cand sa ma apuc, 

Ixxi, sa te bucuri de noua ta camera!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00